Behang met patroon

Behang heb je in vele verschillende dessins en patronen. Van alle merken die wij in onze winkel hebben, zijn behangboeken vol uitgebracht met onder andere steen-, betonlook-, en bloemenbehang.

Behang met patroon

Bloemenbehang

Niks niet meer ouderwets, tuttig, of juist Engels: het bloemenbehang van tegenwoordig is hip. Mooie felle kleuren, of juist subtiel in 2 of 3 kleuren. Fleur je interieur op met bloemenbehang. Je haalt als het ware de natuur naar binnen en je hebt een instant lente- en zomergevoel. Bloemenbehang zie je veel op meisjeskamers, al hebben de meeste collecties ook bloemenbehang voor kleine wanden in de woonkamer. Met een stoer kleurenpallet fris je je kamer weer helemaal op. Benieuwd naar onze volledige collectie bloemenbehang? Kom dan langs in onze winkel en ontdek het bloem-behang in onze grote behang-boeken.

Betonlookbehang

Wens je een industrieel interieur met onbewerkte betonmuren? Ga dan voor ons behang met betonlook. Niet iedereen woont namelijk in een oud fabriekspand. Zelf kan je die sfeer gemakkelijk in huis brengen door behang met beton-print op te plakken. Dat kan in een strak en effen dessin, of juist met extra karakter vol gaten en vlekken. Betonlook-behang vind je natuurlijk bij Thuisin. Vele merken hebben een collectie betonbehang met allen haar eigen unieke uitstraling.

Bekijk ze in onze winkel

Meer over behang met patronen

Steenbehang

Naast de industriële betonlookbehang hebben we ook het stoere steenbehang. Oude bakstenen die net niet helemaal recht staan, of geschilderde bakstenen met vlekken. Ook steenbehang hebben we in verschillende dessins en patronen. Donker, licht, gemengd: het is allemaal mogelijk. Steenbehang staat geweldig in een interieur die wel een stoer tintje kan gebruiken. Een lange wand in de woonkamer, of alleen een stukje muur in de hal; steenbehang staat overal. Gecharmeerd van steenbehang? Bekijk dan in onze winkel de ruime collectie steenbehang. Kom je er niet helemaal uit wat bij je past? Vraag dan de (interieur)adviseur voor tips en stylingadvies.

Behangboeken bij Thuisin

Naast deze verschillende dessins behang, hebben we natuurlijk ook kinder-, dieren-, blok-, tegel-, streep- en unibehang. En eigenlijk nog wel veel meer. Blader gerust eens door onze uitgebreide behang-boeken en kies het behang dat het beste bij jou en jouw interieur past. Tot snel in onze winkel!

Maak een afspraak

Top advies & Trends

Niets zo irritant als het verwijderen van oud behang. Gelukkig heeft Arte Walls daar iets op gevonden: Easypro. Benieuwd hoe het werkt?
Enthousiast als ik ben kan ik het niet laten om de nieuwe collectie behang van Eijffinger eens flink onder de aandacht te brengen. Kijk je mee?
Eijffinger Museum behang
Als we niet naar het museum kunnen, halen we het museum in huis. Kan met de nieuwe behangcollectie van Eijffinger.

Meer weten over behang met patroon?

Neem contact met ons op

Via dit formulier kun je contact opnemen met de winkel.

Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Laat je terugbellen