Fotobehang

Op zoek naar een unieke twist in je interieur? Kies dan voor fotobehang van Thuisin. Dat kan van persoonlijke of bestaande foto's. Hier leggen we je uit wat fotobehang precies is. Eigenlijk zegt de naam het al, een behang van een foto. Oftewel, jij kiest jouw eigen foto en daar wordt behang van gemaakt! Je kan het helemaal eigen maken en zo heb jij jouw eigen unieke behang aan de muur, wat niemand anders heeft! Fantastisch.

Wat is fotobehang

Ook al heb je genoeg keuze in patronen en dessins, soms wil je een levensechte afbeelding in je kamer. En het liefst in het groot. Gelukkig hebben we fotobehang. Prints van jezelf, of van bestaande afbeeldingen gedrukt op behang.

Door fotobehang te gebruiken in je interieur, geef je een persoonlijke en unieke draai aan je woning. Het behang is gemaakt van speciaal papier dat bedrukt is met een UV bestendige inkt. Door deze inkt blijven de kleuren behouden, zelfs als het veel zonlicht op zich krijgt.

Net ‘echt’

Een berglandschap, een ondergaande zon, de skyline van New York of een bos in de herfst, van foto’s is ieder behang te maken. Door de digitalisering is van alles te printen. Het bekende sloophout waar de Nederlandse ontwerper Piet Hein Eek wereldberoemd mee werd, is ook als behang met digitale fotoprint leverbaar. Je moet er dichtbij staan om te zien en te voelen dat het geen echt hout is, zo bedrieglijk goed zijn die foto’s. Hetzelfde geldt voor fotobehang met bakstenen, beton en andere ‘muren’.

Fotobehang van je eigen foto’s

Bij Thuisin is het mogelijk om je eigen foto’s te laten drukken op behang. Zo heb jij de mogelijkheid om je meest dierbare momenten, of de best geschoten foto’s levensgroot terug te zien op je wand. In welk formaat je ook wenst.

Fotobehang van onze beeldenbank

Wil je wel graag fotobehang, maar het liefst van een bestaande afbeelding, of heb je zelf geen geschikte foto? Dan kan je kiezen uit meer dan 1 miljoen beelden van onze beeldenbank. Of je nu gek bent op prachtige landschappen, of eerder bekende steden. Misschien wel echt lijkende betonnen muur in je kamer? Of toch die ene beroemdheid om naar uit te kijken? Alles is mogelijk.

Hoe te behangen met fotobehang

Voor het beste resultaat is het noodzakelijk om alle stroken behang naadloos op elkaar en op patroon aan te sluiten. Dat is ook de reden dat we banen met fotopapier voor je nummeren. Neem de tijd om je behang op te hangen, het is een secuur werkje. Wat je nog beter kunt doen, is je behang laten ophangen door de specialisten van Thuisin. Ontdek de mogelijkheden in onze winkel.

Blogs

Wat zijn de behangtrends 2023? Structuur, cultuur of toch liever grafisch? Behang = trend! Van banen tot behangcirkels. De mooiste behangtrends? Ontdek ze in mijn blog!
Maak je woonkamer, slaapkamer, hal of keuken helemaal summer proof met deze zomerse behangetjes!
BAM, Amor's pijl schiet raak, vol in mijn hart! In het centrum van Lissabon, een piepklein hotel, aan de buitenkant ijzeren balkons, bakken vol weelderige paarse en roze bloemen. Eenmaal binnen hoor…

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Wist je dat wij over een databank met ruim een miljoen beelden beschikken? Zo heb je altijd uniek fotobehang in huis, wat precies bij jouw smaak en de ruimte past!

Om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen, is het van belang dat je de juiste lijm en techniek gebruikt. Heb je geen ervaring in behangen, maar wil je wel graag dat mooie behang op de muur? Geen enkel probleem, we komen graag bij je behangen!

Fotobehang wordt gedrukt op speciaal papier, dat voorzien is van UV bestendige inkt. Zo blijven de kleuren altijd levensecht, zelfs in de zon!

Fotobehang is in allerlei afbeeldingen verkrijgbaar, allemaal net levensecht. Heb je echter een geweldige foto van je kinderen, een vakantie of prachtig uitzicht? Maak een statement in huis en kies voor fotobehang met je eigen foto!

Elk behang vraagt om de juiste lijm om het mooiste resultaat te behalen. Daarom adviseren we je niet alleen over het soort behang, maar ook een bijpassende lijm.

Om jouw fotobehang het beste uit te laten komen, is het belangrijk dat de ondergrond glad, droog en schoon is. Bij muren met een groffe structuur komt deze structuur door het behang heen, wat het resultaat van het fotobehang kan verslechteren. Weten of jouw gekozen muur de juiste ondergrond heeft? Vraag het in de winkel!

Meer weten over fotobehang?

Neem contact met ons op

Heb je een vraag voor ons? Aarzel niet om het onderstaande formulier in te vullen, inclusief je vraag. We zullen zo spoedig mogelijk antwoorden!

Maak een afspraak

Laat je gewenste datum en tijd hieronder achter voor een afspraak. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter wij je kunnen helpen. We kijken of het past en bevestigen de afspraak!

Laat je terugbellen

Vul dan onderstaand formulier in! Wij bellen je zo snel mogelijk terug.