Flexa kleur van het jaar 2024

Stel, je neemt 1 jaar van je leven, welke dingen zijn er dan elke dag? De tatoeage op je schouder. Je hamster of kanarie? Familie en vrienden? Of is dat juist een komen en gaan...? De een leeft actief, de ander is wat meer op zichzelf. Maar een ding is zeker: je woning is dé basis. En wat is de kleur voor elke dag, voor dat gevoel van stabiliteit, rust en vriendelijkheid? Jouw verf kleur voor 2024 is: Flexa Sweet Embrace. Ontdek hier waarom dat zo is. Laat je verrassen door de mooiste kleurencombinaties!

Voel je comfortabel en vrolijk!

Bij welke kleur wij ons thuis voelen? De experts van Flexa geven ons een lichtroze, vergrijsde lila tint. Een kleur die je zo uit je vakantie fotoboek knipt, daar tussen de pastelkleurige wolken van de zonsondergang. En om dagelijks extra vrolijk te worden mag je naast met lila verf ook lekker spelen met geeltinten. Met muurverf in deze moderne kleurencombinatie fleur je elke kamer op! En je stemming. 😊

Zo combineer je Flexa Sweet Embrace verf: 3 paletten

Is combineren niet jouw ding? Flexa maakt het je makkelijk, want er staan 3 kleurpaletten voor je klaar: vrolijk, warm of kalm - welke sfeer kies jij? Ontdek hier de matchende tinten!


De beste muurverf

Flexa kleur van het jaar 2024 Sweet Embrace

De naam Sweet Embrace zegt het al, embrace betekent omarmen. Het gevoel van een fijne, lieve omarming; dat krijg je als je jouw woonkamer, slaapkamer of keuken binnenstapt en je prachtige lila en geel tinten ziet. Hier kan je plezier mee hebben. Ik zeg: dit zijn de ultieme blij-ei-tinten.

Welke materialen passen bij Sweet Embrace 'vrolijk'?

De natuurlijke kleuren combineer je makkelijk met materialen die leven. Denk aan een interieur met de volgende items:

 • Rieten lampenkappen
 • Houten tafel en stoelen
 • Gordijnen of vouwgordijnen van linnen of katoen
 • Vloerkleed met een duidelijke structuur

Kortom, alles in lichte zandtinten, warme bruintinten, oker en lavendel past hier perfect bij. Dit zijn de kleuren voor accessoires als vaasjes, kussens en nog veel meer.

Trends volgen? Schrijf je in voor onze nieuwbrief

Flexa kleur van het jaar 2024 - warm onthaal

Voor een super warm welkom heeft Flexa een kleurencombinatie rond Sweet Embrace bedacht waar je bij wegsmelt. Hoe creëer jij die warme plek, die jouw eigen verhaal vertelt?

Ga voor kleuren uit de natuur, maak verbinding met de buitenwereld en kies voor aardetinten. Combineer zacht lila met terracotta tinten, cappuccino kleuren en vergrijsde blauwtinten. De mix staat heel werelds en past bij elk interieur.

Welke materialen passen bij Sweet Embrace 'warm'?

De lichte paarstint combineer je makkelijk met materialen die uit de natuur geplukt lijken. Denk aan een interieur met de volgende items:

 • Meubelen met ronde, organische vormen
 • Jaloezieën van bamboe of hout
 • Salon- of eettafel met marmer look blad
 • Natuursteen tegel pvc vloer

Door de warme aardetinten geef je diepte aan je interieur, zo ontstaat het gevoel van een warm nest.

Samen de match maken? Interieuradvies!

Relax! Stylingtips voor rust en Sweet Embrace

Heb je de dynamiek van je gezin, werk, vrienden, de sportclub en vrijwilligerswerk nodig om blij te worden? En hoort daar ook een rustgevende plek bij waar jij weer helemaal kan opladen? Dan is Sweet Embrace jouw perfecte kleur muurverf. Combineer de zachte lila tint met kleuren die je aan weidse, groene bossen of de zilte blauwe zee herinneren en geniet!

Welke materialen passen bij Sweet Embrace 'kalm'?

Vergrijsd lila in combinatie met blauw- en groentinten gaat perfect samen met ingetogen materialen. Denk aan een interieur met de volgende items:

 • Vloerkleed van wol
 • Duettes op maat voor de perfecte lichtinval
 • Kamerplanten, droogbloemen of een trendy terrarium-glas met mos
 • Duurzame vloer van kurk of marmoleum

Voor een kalme kleurencombinatie krijgen de vergrijsde blauw- en groentinten de voorrang voor geel. Voelt dit kleurenpalet vertrouwd? Sweet Embrace matcht met een goede bekende: Flexa Bright Skies! Met Sweet Embrace creëer je makkelijk die rustplek waar jij helemaal kan ontspannen en opladen.

Sweet Embrace, de Flexa kleur van het jaar, bij jou in huis

Wil jij nu aan de slag met Sweet Embrace en weet je al welk prachtig kleurenpalet jou in 2024 mag opvrolijken? Kom langs, voor Flexa muurverf of lakverf. In onze verfwinkels mengen wij jouw favoriete Flexa kleuren graag voor je in de gewenste hoeveelheid en soort verf.

Muren en kozijnen laten schilderen?

Voel ik een tweestrijd? Zeg je 'ja' tegen Sweet Embrace, een frisse laag verf op je muren en kozijnen - en zeg je 'nee' tegen jongleren met kwast, roller, verfbakje? Maak gerust gebruik van onze service:

Laten schilderen en meer


Gun jezelf een fijn interieur en laat onze vakmensen op de trap klimmen om jouw muren, deur- of raamkozijnen professioneel voor je schilderen! Zeg maar 'dag' excuses en kom naar de Thuisin-winkel bij jou om de hoek, tot snel!

Bezoek de winkel in de buurt!

Karin
Geschreven door
Karin

De fantastische wereld van interieur, woontrends, design klassiekers en innovatieve producten is? Verrassend, zorgt voor comfort, maakt je leven leuker! Laat je vermaken, lees de blogs :)

En pluk er de leukste, beste, duurzame of meest toekomstgerichte producten uit. Net als uit een bonbondoosje met erin de mooiste creaties om bij weg te smelten, hmmm. Welke blog laat jou smelten voor iets moois in je interieur?

Lees meer over Karin