Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1978 beoordelingen van klanten.

Flexa kleur van het jaar

Eindelijk weten we welke Flexa kleur een trend is voor 2022: Bright Skies! Een licht blauwe kleur voor frisheid.

Door: Gemma op 14/09/2021

Als je denkt aan ‘een teug frisse lucht’, dan heb je één specifieke kleur in gedachten. Exact: blauw! Laat dat dan gelijk de Flexa Kleur van het jaar 2022 zijn, Bright Skies. Een zachte, luchtige lichtblauwe tint die staat voor een nieuw begin. Grenzeloos zoals de lucht om ons heen met een vleugje natuur die je bij je naar binnen brengt. Een perfecte kleur om te combineren met vele andere kleuren, of het nu neutraal of vrolijk is.

Kleur van het jaar Bright Skies

Dit jaar staat de Flexa kleur voor ‘een teug frisse lucht’. Tijd om na de periode van de pandemie onze horizon weer te verbreden. Vrij en herboren, naar buiten kijken om nieuwe ideeën naar binnen te halen. De hemel breekt open, de wolken verdwijnen en dan krijgt je Bright Skies: de kleur die een nieuw begin uitstraalt.

‘Bright Skies is een luchtige, lichtblauwe tint. De kleur is fris, open en goed voor de geest. Het weerspiegelt die grenzeloze lucht om ons heen. Het draait namelijk allemaal om dromen werkelijkheid te maken. Het is een kleur die goed past bij veel andere kleuren: van zachte neutrale tinten tot vrolijke felle kleuren.’

Bright skies, kleur van het jaar Flexa

Kleurpaletten bij de Flexa Kleur van het jaar

Om niet je hele huis in Bright Skies te toveren, hebben ze bij het Flexa Colorlab ook een aantal kleurpaletten samengesteld die passen bij de Kleur van het jaar, de Studio Kleuren. Ook deze paletten staan ergens voor en zijn gerelateerd aan de trend ‘De kracht van de verbeelding. Dat maakt ons creatief, kijken we naar kunst en cultuur en dat brengt ons vreugde, troost, inspiratie en saamhorigheid. Even ontsnappen aan het alledaagse leven.

De Studio Kleuren zijn rustig die je inspireren en waarbij je weg kan dromen. Denk aan luchtig roze, rode en sinaasappeltonen. Het geeft je een veilige haven, zeker in combinatie met Bright Skies. Leven in de brouwerij!

Bright skies, kleur van het jaar Flexa
Bright skies, kleur van het jaar Flexa
Bright skies, kleur van het jaar Flexa
Bright skies, kleur van het jaar Flexa
Bright skies, kleur van het jaar Flexa
Bright skies, kleur van het jaar Flexa

Workshop, Greenhouse, Salon paletten

Naast Studio Kleuren hebben we nog het kleurenpalet Workshop, die staat voor de veranderende rol van ons huis. Energieke tinten geel, roze en groen die krachtig overkomen en perfect samengaan. Met het Greenhouse palet staat de natuur centraal. Lichte natuurlijke tinten groen, grijs en blauw die moeiteloos passen bij Bright Skies. De meest neutrale tinten passen het best bij het Salon palet. Kleuren die staan voor nieuwe verhalen en een nieuwe start voor elke woonruimte.

Bright Skies, de Flexa Kleur van het jaar, bij je thuis

Enthousiast over de kleur en over alle kleurpaletten? Kom dan naar Thuisin en laat nu jouw favoriete kleur verf mengen. Of je nu je muur een opfrisbeurt wil geven, of een lak nodig hebt voor je deuren: we mengen het voor je!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9307381193124 op basis van 1978 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging