Tegellook pvc vloeren

Wil je een strakke vloer met warmte? Een vloer die geschikt is voor vloerverwarming en onderhoudsvrij is? Kies dan voor de pvc vloer in tegels. Deze vloer lijkt zoveel op stenen tegels, dat je echt denkt dat je een stenen vloer hebt. Alleen is deze veel warmer. We verkopen onder andere pvc tegels van Moduleo, maar ook van mFLOR, Forbo, COREtec en ons eigen Thuisin merk! Om de tegels in het echt te ervaren, kun je het beste even naar een Thuisin winkel in de buurt!

Alles wat je wilt weten over pvc tegels

Het verschil tussen een pvc tegel en een keramische tegel?

Deze pvc tegels voelen zelfs als een keramische tegel. Het verschil zit ‘m in het comfort, de kwaliteit en de duurzaamheid. PVC tegelvloeren zijn comfortabeler dan keramische tegels, omdat ze zachter en warmer aanvoelen. Ook zijn deze pvc vloeren bestendiger tegen krassen en barsten. Dat zegt genoeg over de kwaliteit van pvc tegelvloeren.

Wat zijn de voordelen van pvc tegels t.o.v. echte tegels?
  • Ze breken niet; echte stenen tegels kunnen breken
  • Comfortabel voor je voeten; voelt altijd warm, met of zonder vloerverwarming
  • Je kan het zelf leggen, hoewel we toch altijd een Thuisin professional adviseren
  • Je kan je eigen voeg kleur kiezen
  • Enorm geluiddempend, dus geen overlast voor de buren of kinderen

Kunnen pvc tegels ook in de badkamer?

Absoluut! PVC tegels zijn ideaal voor de badkamer. Ze zijn bestand tegen stoom, damp en vochtigheid. Daarnaast zijn pvc tegels ontzettend eenvoudig schoon te maken, met de stofzuiger of met een lauw sopje. Geen chemische troep in jouw huis. Heb je toch op een onmogelijke manier een van je pvc tegels beschadigd? Deze zijn eenvoudig te vervangen.

Kan een pvc tegelvloer ook in de keuken?

Net als in de badkamer, zijn pvc tegelvloeren ook geschikt voor de keuken. Het schoonmaakproces is hetzelfde. Daarnaast heb je geen gekke groeven tussen je tegels, waardoor er geen vuil tussen kan gaan zitten. En wist je dat je pvc tegels zelfs aan de wand kan laten monteren? Laat je informeren in de Thuisin winkel bij jou in de buurt.

Vloerverwarming en pvc tegels, kan dat samen?

Je hebt het net al kunnen lezen dat pvc tegels perfect samengaan met vloerverwarming. Deze tegels geleiden de warmte perfect, waardoor het niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee!

Zijn pvc tegelvloeren in verschillende looks?

Bij Thuisin vind je een ruime collectie pvc tegelvloeren. Ga je voor betonlook, een steenlook of toch een houtlook? Het kan allemaal. Ook alle kleuren zijn verkrijgbaar. Het is teveel om op te noemen. Kom gerust langs in één van onze Thuisin winkels bij jou in de buurt om de pvc tegel collectie met eigen ogen te bekijken. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar.

Welke maten pvc tegels zijn er?

Pvc tegels zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De meest populaire zijn 60 bij 60 cm, maar je ziet ze ook wel van 100 bij 100 cm! Kom gerust langs in de winkel om ze in het echt te bekijken.

Is een pvc tegel vloer makkelijk te leggen?

Deze vloer is makkelijker te leggen dan een houten vloer of een stenen vloer, maar we adviseren je wel altijd om dit door vakmensen te laten doen. Zo ben je gegarandeerd van vakwerk en is alles tot op de millimeter gelegd. Ook daarvoor ben je bij Thuisin aan het juiste adres. Wij verzorgen het volledige plaatje voor je!

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Dat is afhankelijk van jouw smaak en woonstijl. Bekend is dat een lichtere kleur de ruimte optisch groter laat lijken dan een donkere vloer. Feit is dat de keuze in kleuren en dessins heel ruim is. In onze winkel zie je al veel verschillende mogelijkheden. Kom kijken en kies!

Ja! Een pvc vloer neemt snel de temperatuur van de vloerverwarming op en geleidt deze optimaal, ook een tegel pvc vloer doet dat. Je pvc tegelvloer wordt lekker warm en zo verspil je minder energie. Vraag ernaar in onze winkel.

Over het algemeen kunnen stenen tegels een iets hogere temperatuur aan dan pvc tegels. Waarbij ook pvc tegels evengoed geschikt zijn in combinatie met vloerverwarming. Een pvc tegelvloer is doorgaans goedkoper dan een tegel vloer. Dus eigenlijk is de vraag; wat is beter voor jou?

Het is een pvc vloer in de look van tegels. Deze pvc vloer lijkt dus echt heel erg op een stenen tegel vloer. Doordat het een vloer van pvc is, voelt de vloer warmer aan dan een stenen vloer.

Als wij weten op welke pvc tegelvloer jouw oog is gevallen en welke afmetingen de ruimte heeft waar de vloer komt, maken we graag een offerte voor je. Door zoveel mogelijk informatie vooraf concreet te hebben, kunnen wij ervoor zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan en dat je precies weet wat de kosten van je pvc vloer zijn.

Bij Thuisin vind je pvc tegels van onder andere Moduleo, mFLOR, Forbo, COREtec en ons eigen Thuisin merk. In onze winkel laten we je graag de verschillende merken zien.

Meer weten over pvc tegels?

Neem contact met ons op

Via dit formulier kun je contact opnemen met de winkel.

Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Laat je terugbellen