Tegels PVC vloeren

Wil je een strakke vloer met warmte? Een vloer die geschikt is voor vloerverwarming en onderhoudsvrij is? Kies dan voor de pvc vloer in tegels. Deze vloer lijkt zoveel op stenen tegels, dat je echt denkt dat je een stenen vloer hebt. Alleen is deze veel warmer. We verkopen onder andere pvc tegels van Moduleo, maar ook van mFLOR, Forbo, COREtec en ons eigen Thuisin merk! Om de tegels in het echt te ervaren, kun je het beste even naar een Thuisin winkel in de buurt!

Alles wat je wilt weten over pvc tegels

Het verschil tussen een PVC tegel en een keramische tegel?

Deze pvc tegels voelen zelfs als een keramische tegel. Het verschil zit ‘m in het comfort, de kwaliteit en de duurzaamheid. PVC tegelvloeren zijn comfortabeler dan keramische tegels, omdat ze zachter en warmer aanvoelen. Ook zijn deze pvc vloeren bestendiger tegen krassen en barsten. Dat zegt genoeg over de kwaliteit van pvc tegelvloeren.

Wat zijn de voordelen van PVC tegels t.o.v. echte tegels?
  • Ze breken niet; echte stenen tegels kunnen breken
  • Comfortabel voor je voeten; voelt altijd warm, met of zonder vloerverwarming
  • Je kan het zelf leggen, hoewel we toch altijd een Thuisin professional adviseren
  • Je kan je eigen voeg kleur kiezen
  • Enorm geluiddempend, dus geen overlast voor de buren of kinderen
Bekijk ze in onze winkel

Kunnen pvc tegels ook in de badkamer?

Absoluut! Pvc tegels zijn ideaal voor de badkamer. Ze zijn bestand tegen stoom, damp en vochtigheid. Daarnaast zijn pvc tegels ontzettend eenvoudig schoon te maken, met de stofzuiger of met een lauw sopje. Geen chemische troep in jouw huis. Heb je toch op een onmogelijke manier een van je pvc tegels beschadigd? Deze zijn eenvoudig te vervangen.

Kan een pvc tegelvloer ook in de keuken?

Net als in de badkamer, zijn pvc tegelvloeren ook geschikt voor de keuken. Het schoonmaakproces is hetzelfde. Daarnaast heb je geen gekke groeven tussen je tegels, waardoor er geen vuil tussen kan gaan zitten. En wist je dat je pvc tegels zelfs aan de wand kan laten monteren? Laat je informeren in de Thuisin winkel bij jou in de buurt.

Vloerverwarming en pvc tegels, kan dat samen?

Je hebt het net al kunnen lezen dat pvc tegels perfect samengaan met vloerverwarming. Deze tegels geleiden de warmte perfect, waardoor het niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee!

Maak een afspraak

Zijn pvc tegelvloeren in verschillende looks?

Bij Thuisin vind je een ruime collectie pvc tegelvloeren. Ga je voor betonlook, een steenlook of toch een houtlook? Het kan allemaal. Ook alle kleuren zijn verkrijgbaar. Het is teveel om op te noemen. Kom gerust langs in één van onze Thuisin winkels bij jou in de buurt om de pvc tegel collectie met eigen ogen te bekijken. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar.

Welke maten pvc tegels zijn er?

Pvc tegels zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De meest populaire zijn 60 bij 60 cm, maar je ziet ze ook wel van 100 bij 100 cm! Kom gerust langs in de winkel om ze in het echt te bekijken.

Is een pvc tegel vloer makkelijk te leggen?

Deze vloer is makkelijker te leggen dan een houten vloer of een stenen vloer, maar we adviseren je wel altijd om dit door een vakman te laten doen. Zo ben je gegarandeerd van vakwerk en is alles tot op de millimeter gelegd. Ook daarvoor ben je bij Thuisin aan het juiste adres. Wij verzorgen het volledige plaatje voor je!