Betonlook PVC vloeren

Een strakke vloer, die lijkt op een gietvloer? Dat is onze betonlook pvc vloer. Gelegd in een rol, in stroken of tegels. In vele verschillende (grijs)tinten met een wisselend patroon. Met onze collectie pvc vloeren in betonlook creëer je op een gemakkelijke manier een stoere en strakke uitstraling voor op je vloer. PVC vloer betonlook is de perfecte basis voor een modern interieur. Wil je de hele collectie zien? Kom dan naar een winkel bij jou in de buurt.

Alles wat je wilt weten over betonlook PVC

Alle voordelen van een betonlook PVC vloer
  • Een pvc betonlook vloer lijkt één geheel, nauwelijks te onderscheiden van echt beton – mits je dit door een Thuisin vakman laat leggen
  • Look van beton maar de voordelen van pvc; zacht, warm en weinig onderhoud
  • Geluiddempend
  • Geschikt voor vloerverwarming
Is een betonlook PVC naadloos?

Dat kan. Als je dit naadloos wilt laten leggen, adviseren we je wel om een vakman in te huren. Die zorgt ervoor dat het zo strak mogelijk wordt gelegd.

Kan je PVC beton ook op de trap leggen?

Uiteraard! Het is tegenwoordig heel hip om je trap te renoveren en er pvc op te laten leggen. Naast dat het er strak uitziet, is het duurzaam en makkelijk in onderhoud, win win dus.

Bekijk ze in onze winkel

Wat is de prijs voor PVC betonlook?

Dat is afhankelijk van een aantal factoren, zoals; welk formaat stroken of tegels wil je, hoeveel m2 is er nodig in jouw gewenste ruimte, laat je het leggen of doe je het zelf, is je ondervloer in orde? Er zijn geen vaste prijzen beschikbaar, omdat alles op maat wordt gemaakt en afgewerkt. Kom gerust naar de winkel voor informatie!

In welke kleuren is een betonlook PVC vloer beschikbaar?

Je ziet deze betonlook pvc vloeren in winkels, bij kantoren en in restaurants. En waarom? Omdat je met zo’n betonvloer alle kanten op kan qua interieur. Kies voor een lichte kleur in je badkamer, voor rust. Liever een stoere woonstijl? Ga dan voor een donkere betonlook pvc vloer. Diverse kleuren dus!

Wil je meer weten over de mogelijkheden of een betonlook pvc vloer eens in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan één van onze Thuisin winkels bij jou in de buurt.

Maak een afspraak