Warme vloeren voor alle seizoenen

Wat zijn nu écht knusse en warme vloeren voor in jouw interieur? Wij hebben ze voor je op een rij gezet in een blogje! Lees je mee?

Warme vloeren

De koudere dagen… Brr! Niks is lekkerder om dan onder je fluffy fleecedeken te kruipen. Maar hoe zit het binnen jouw interieur? Kan je woninginrichting ook wel wat warmte gebruiken? Laten we dan samen de warmte doortrekken binnen jouw interieur!

Gezellige vloeren voor alle seizoenen!

Laten we eerlijk zijn… In de winter, oftewel de kortere dagen verlang je ontzettend naar warmte. Het is koud, kil en je zoekt in elke hoek naar gezelligheid. Maar als de winter voorbij is en de warme, lichte dagen weer aantreden, wil je nog steeds genieten van de warmte in jouw interieur, toch? Ik heb een aantal warme vloeren voor je op een rij gezet!

Vloerverwarming? Combineer je met deze vloeren!

Warme vloer 1: pvc-houtlook

Een houten vloer, maar toch weer niet… Het klinkt ingewikkelder dan het is. Want wat ik eigenlijk gewoon simpelweg probeer te zeggen is dat een pvc-vloer in houtlook jouw interieur naar een hoger – warmer – level tilt. Je ziet geen verschil, maar profiteert wel van alle voordelen van een pvc-vloer. Schoonmaken is nog nooit zo makkelijk geweest!

Breng duurzaamheid in huis!

Dat pvc vloeren de warmte binnen jouw interieur brengen, dat weten we nu, maar wist je ook dat ze ontzettend duurzaam zijn? Pvc-vloeren zijn zeer sterk en slijtvast, waardoor je jarenlang kunt genieten van jouw nieuwe pvc-houtlook vloer!

Ontdek duurzame vloeren

Warme vloer 2: Laminaat

Laminaat is één van de meest populaire vloerbedekkingen van tegenwoordig, en dat is niet zonder reden. Stijlvol, duurzaam en betaalbaar, dat zijn laminaatvloeren in een notendop. Verkrijgbaar in veel stijlen, kleuren en texturen, waardoor er altijd een keuze tussen zit die aansluit bij jouw wensen. En schoonmaken… Easy! Pak een vochtige doek en je hebt de vloer binnen no time schoon!

Laminaat of vinyl?

Laminaat of vinyl… Bestaat er een juiste keuze? Beide vloeren zijn namelijk een geweldige keuze. Voor welke vloer je kiest hangt af van jouw wensen, levensstijl en interieur. Vraag onze vakmensen in de winkel om advies en om de vinyl of laminaat vloer voor je te leggen. Zij weten precies welke vloer jij nodig hebt voor jouw situatie. En als je er toch bent, laat je gelijk inspirerende door de prachtige collecties behang, raamdecoratie, gordijnen en nog veel meer. Inspiratie opdoen kan geen kwaad!

Maak een afspraak

Warme vloer 3: Tapijt

Stijlvol, zacht en warm, oftewel tapijt. Nu je op zoek bent naar jouw droomvloer, ben ik benieuwd. Heb jij ooit gedacht aan tapijt? De meeste mensen haken af omdat ze tapijt ouderwets vinden. Maar niets is minder waar. Tapijt is verkrijgbaar in talloze dessins en kleuren en wat dacht je van alle voordelen? Het is niet voor niets een populaire keuze in de slaapkamer en woonkamer!

De voordelen van tapijt

  • Tapijt brengt letterlijk en figuurlijk warmte in jouw interieur
  • Een tapijtvloer heeft een geluiddempende functie
  • Tapijt is heerlijk zacht en houdt de voeten warm
  • Het biedt een slipvrije ondergrond, ideaal voor kinderen
  • Tapijt is gemakkelijk in onderhoud

Ontdek tapijt

Met deze tips moet je vast een heel eind komen bij het kiezen van jouw warme vloer. Tenminste, dat hoop ik! Benieuwd naar alle opties voor warme vloeren? In onze winkels mag je alles voelen en bewonderen met eigen ogen, wanneer zien we jou?

Kom langs in één van onze winkels

Dominique
Geschreven door
Dominique

Blogger bij Thuisin. Ik inspireer je met mijn blogs op het gebied van interieur en trends! Lees je mee?

Lees meer over Dominique