Marmoleum® marmerlook

Marmoleum is de merknaam die Forbo heeft gegeven aan de collectie van gemarmerd Linoleum. Dit heeft een marmer-achtige uitstraling. Door in dit product de kleurpigmenten niet volledig te mengen, krijg je een marmer-achtige look. Met alle gemakken van marmoleum. Uiteraard in vele verschillende kleuren.

Marmoleum met natuursteen marmerlook

Ben je ook zo’n fan van natuursteen vloeren? Naast keramische tegels en graniet is marmer jouw grote favoriet? Dan is marmer Marmoleum echt iets voor jou! De aanschaf van een echte marmeren vloer is erg prijzig en daarnaast voelt Marmer altijd koud aan je voeten.

Dit is met Marmoleum in Marmer look totaal anders! Marmoleum heeft volgende voordelen:

  • Snel en eenvoudig te leggen
  • Makkelijk schoon te maken
  • Voelt warm aan de voeten
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Geluidsisolerend
  • Naadloze vloer

En wil je weten hoezo Marmoleum net als marmer een natuurlijke vloer is? Lees gauw verder.

Duurzaam marmerlook Marmoleum

Dat een natuursteen vloer, marmer of graniet natuurlijke vloeren zijn is logisch. Maar ook Marmoleum wordt van natuurlijke materialen gemaakt. Hierdoor is deze vloer een duurzame keuze! Wist je dat Marmoleum CO2-neutraal geproduceerd wordt? Goed voor onze ecologische voetafdruk.

In tegenstelling tot echt marmer is Marmoleum met marmerlook veel lichter. En op Marmoleum hoor je loopgeluiden van schoenen of hakken amper, super fijn! Want de geluiddempende eigenschappen van Marmoleum zijn een groot voordeel tegenover een stenen vloer.

Welke soorten Marmoleum marmerlook zijn er?

Marmer Marmoleum is er in verschillende versies. Denk aan wit marmer met zwarte lijnen, dat is de meest klassieke versie. Er is ook Marmoleum in frisse grijstinten en grijsblauw, zelfs zwart marmer is er. Wil je een warme uitstraling in huis? Ga dan voor marmerlook Marmoleum in beige- en bruintinten of met een warme rode gloed. De dessins zijn zo natuurlijk dat je deze vloeren met het blote oog amper van een echte natuursteen vloer kan onderscheiden. Kom voor advies en inspiratie naar de winkel!

Blogs

Koukleumen opgelet. Krijg je binnenkort een nieuwe vloer en twijfel of je daar vloerverwarming onder wilt? Lees onze blog en laat je verrassen en inspireren, wij laten je de mooiste vloeren zien die…

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Het is ontzettend belangrijk dat alles zo goed mogelijk wordt ingemeten. Daar willen wij je uiteraard graag bij helpen. Alleen dan kunnen wij je een perfecte vloer garanderen. We bekijken de conditie van bijvoorbeeld de ondervloer of andere zaken die een rol spelen.

Neem gerust contact op met een winkel bij jou in de buurt voor een inmeet-afspraak.

Marmoleum Click bestaat uit losse blokken die je in elkaar kunt clicken als een laminaatvloer. Hiermee kan je bijvoorbeeld verschillende kleuren combineren en creëer je een vloer met dezelfde eigenschappen als een Marmoleumvloer.

Marmoleum Modular bestaat uit 6 verschillende formaten en 60 verschillende kleuren. Hiermee leg je bijvoorbeeld een klassieke visgraat, maar je kan ook meerdere vormen en kleuren combineren.

Allereerst op de kleur natuurlijk, want die zie je altijd! Marmoleum is in heel veel kleuren(combinaties) verkrijgbaar. Maar ook in dessins en de uitvoering heb je een ruime keuze: naast Marmoleum (kamerbreed) is er bijvoorbeeld Marmoleum Click (losse onderdelen) of bijvoorbeeld Modular waarbij je verschillende vormen en kleuren kan combineren.

Wanneer je persoonlijk advies wilt over je vloer, voor aanschaf of onderhoud, ben je van harte welkom bij de winkel bij jou in de buurt. Ook het legwerk kunnen we voor je uitvoeren.

Marmoleum is een natuurlijk product dat geproduceerd wordt met een rugweefsel van jute. De vloer is enkele millimeters dik en zeer slijtvast.Verder bestaat het uit lijnzaadolie, gemalen kurk, houtmeel of hars. In veel kleuren en dessins verkrijgbaar bij Thuisin.

Meer weten over marmer marmoleum?

Neem contact met ons op

Heb je een vraag voor ons? Aarzel niet om het onderstaande formulier in te vullen, inclusief je vraag. We zullen zo spoedig mogelijk antwoorden!

Maak een afspraak

Laat je gewenste datum en tijd hieronder achter voor een afspraak. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter wij je kunnen helpen. We kijken of het past en bevestigen de afspraak!

Laat je terugbellen

Vul dan onderstaand formulier in! Wij bellen je zo snel mogelijk terug.