Marmer Marmoleum

Marmoleum is de merknaam die Forbo heeft gegeven aan de collectie van gemarmerd Linoleum. Dit heeft een marmer-achtige uitstraling. Door in dit product de kleurpigmenten niet volledig te mengen, krijg je een marmer-achtige look. Met alle gemakken van marmoleum. Uiteraard in vele verschillende kleuren.

Marmoleum met natuursteen marmerlook

Ben je ook zo’n fan van natuursteen vloeren? Naast keramische tegels en graniet is marmer jouw grote favoriet? Dan is marmer Marmoleum echt iets voor jou! De aanschaf van een echte marmeren vloer is erg prijzig en daarnaast voelt Marmer altijd koud aan je voeten.

Dit is met Marmoleum in Marmer look totaal anders! Marmoleum heeft volgende voordelen:

  • Snel en eenvoudig te leggen
  • Makkelijk schoon te maken
  • Voelt warm aan de voeten
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Geluidsisolerend
  • Naadloze vloer

En wil je weten hoezo Marmoleum net als marmer een natuurlijke vloer is? Lees gauw verder.

Maak een afspraak!

Duurzaam marmerlook Marmoleum

Dat een natuursteen vloer, marmer of graniet natuurlijke vloeren zijn is logisch. Maar ook Marmoleum wordt van natuurlijke materialen gemaakt. Hierdoor is deze vloer een duurzame keuze! Wist je dat Marmoleum CO2-neutraal geproduceerd wordt? Goed voor onze ecologische voetafdruk.

In tegenstelling tot echt marmer is Marmoleum met marmerlook veel lichter. En op Marmoleum hoor je loopgeluiden van schoenen of hakken amper, super fijn! Want de geluiddempende eigenschappen van Marmoleum zijn een groot voordeel tegenover een stenen vloer.

Welke soorten Marmoleum marmerlook zijn er?

Marmer Marmoleum is er in verschillende versies. Denk aan wit marmer met zwarte lijnen, dat is de meest klassieke versie. Er is ook Marmoleum in frisse grijstinten en grijsblauw, zelfs zwart marmer is er. Wil je een warme uitstraling in huis? Ga dan voor marmerlook Marmoleum in beige- en bruintinten of met een warme rode gloed. De dessins zijn zo natuurlijk dat je deze vloeren met het blote oog amper van een echte natuursteen vloer kan onderscheiden. Kom voor advies en inspiratie naar de winkel!

Kom naar de winkel!