Marmoleum® betonlook

Betonlook marmoleum vloeren zijn enorm populair. Je krijgt namelijk een strakke uitstraling met het effect van een industriële betonvloer, met de voordelen van een marmoleum vloer.

Voordelen betonlook marmoleum

De betonlook marmoleum vloeren zijn enorm populair. Het is namelijk een goed alternatief voor een échte betonvloer of een gietvloer. Een betonlook marmoleum wordt volledig duurzaam gemaakt en heeft bovendien minder onderhoud nodig dan een gietvloer. Daarnaast kunnen betonvloeren soms kil en koud aanvoelen. Hier heb je bij een marmoleum vloer geen last van. Ook is een betonlook marmoleum vloer goed bestand tegen kinderen of huisdieren, doordat de vloer ‘zachter’ is en schokken beter opvangt. Een betonlook marmoleum vloer past perfect in het lijstje met de andere marmoleum vloeren van Forbo.

Welke kleuren betonlook marmoleum zijn er?

De betonlook marmoleum vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende tinten. Van diep grijs, tot warm beige en in kamerbreed of in tegels als click variant; welk interieur je ook hebt, het past er perfect bij. Benieuwd naar alle kleuren? Kom dan langs in de winkel en laat je inspireren! Bij Thuisin adviseren wij je graag en onze vakmensen komen de vloer zelfs bij je thuis leggen!

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Het is ontzettend belangrijk dat alles zo goed mogelijk wordt ingemeten. Daar willen wij je uiteraard graag bij helpen. Alleen dan kunnen wij je een perfecte vloer garanderen. We bekijken de conditie van bijvoorbeeld de ondervloer of andere zaken die een rol spelen.

Neem gerust contact op met een winkel bij jou in de buurt voor een inmeet-afspraak.

Marmoleum Click bestaat uit losse blokken die je in elkaar kunt clicken als een laminaatvloer. Hiermee kan je bijvoorbeeld verschillende kleuren combineren en creëer je een vloer met dezelfde eigenschappen als een Marmoleumvloer.

Marmoleum Modular bestaat uit 6 verschillende formaten en 60 verschillende kleuren. Hiermee leg je bijvoorbeeld een klassieke visgraat, maar je kan ook meerdere vormen en kleuren combineren.

Allereerst op de kleur natuurlijk, want die zie je altijd! Marmoleum is in heel veel kleuren(combinaties) verkrijgbaar. Maar ook in dessins en de uitvoering heb je een ruime keuze: naast Marmoleum (kamerbreed) is er bijvoorbeeld Marmoleum Click (losse onderdelen) of bijvoorbeeld Modular waarbij je verschillende vormen en kleuren kan combineren.

Wanneer je persoonlijk advies wilt over je vloer, voor aanschaf of onderhoud, ben je van harte welkom bij de winkel bij jou in de buurt. Ook het legwerk kunnen we voor je uitvoeren.

Marmoleum is een natuurlijk product dat geproduceerd wordt met een rugweefsel van jute. De vloer is enkele millimeters dik en zeer slijtvast.Verder bestaat het uit lijnzaadolie, gemalen kurk, houtmeel of hars. In veel kleuren en dessins verkrijgbaar bij Thuisin.

Meer weten over betonlook Marmoleum?

Neem contact met ons op

Heb je een vraag voor ons? Aarzel niet om het onderstaande formulier in te vullen, inclusief je vraag. We zullen zo spoedig mogelijk antwoorden!

Maak een afspraak

Laat je gewenste datum en tijd hieronder achter voor een afspraak. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter wij je kunnen helpen. We kijken of het past en bevestigen de afspraak!

Laat je terugbellen

Vul dan onderstaand formulier in! Wij bellen je zo snel mogelijk terug.