Forbo

Op zoek naar een kwaliteit vloer? Dan zijn Forbo marmoleum of linoleum vloeren een goede keuze. Naast dat deze strakke vloeren passen in een onderhoudsarm interieur, zijn ze ook zeer duurzaam. Verkrijgbaar in vele dessins, van uni tot aan hout. Kom maximaal inspiratie op doen bij de collecties van Forbo hier, of in de winkel.

Duurzaam met Forbo marmoleum en linoleum

Met een vloer van Forbo kies je voor goede kwaliteit en duurzaamheid. Forbo vloeren hebben een Diamond Seal laag waardoor ze super sterk zijn. Dit betekent amper tot geen krassen en slijtage op jouw vloer. Daarnaast bieden ze verschillende collecties met hout, steen, beton en printjes dessins. De vloeren worden ontworpen in Nederland en zijn gecreëerd om jouw interieur af te maken. Je kan dus kiezen voor een mooie strakke vloer of toch juist voor een speels effect, de keuze is enorm!

Voordelen van Forbo vloeren

Naast dat het een sterke vloeren zijn, zijn er meer voordelen. De vloeren zijn prachtig om te zien, duurzaam, geluiddempend, comfortabel en hebben een goede Aquagrip. Dit houdt in dat de buren niet gauw last zullen hebben van geluidsoverlast. Daarnaast is de vloer lekker warm en behaaglijk. De dessins zien er levensecht uit en het is gemakkelijk te onderhouden. De marmoleum-vloeren van Forbo zijn uitgeroepen tot de eerste CO2 neutrale vloer ter wereld.

Alle vloeren

Marmoleum click Forbo

De Marmoleum click is een laminaat gemaakt met een geluid absorberende kurk rug en een 2,5mm Marmoleum toplaag. Met 23 kleurmogelijkheden maak je van al je creatieve dromen werkelijkheid. Marmoleum click verbetert de omgeving voor mensen met allergieën. Click is antistatisch waardoor stof en vuil worden afgestoten. Ga je verhuizen? Dan kan je de Marmoleum click gewoon meenemen.

Marmoleum®

Marmoleum®, de merknaam van Forbo, kan tegen een stootje. Geef feestjes, schuif met je meubels en klap spontaan je pingpongtafel uit voor een toernooitje. De stevige linoleum vloer is, net als alle Novilon vloeren van Forbo, onderhoudsarm en verkrijgbaar in heel veel verschillende dessins. Zelfs in dessins die je zelf hebt bedacht.

Novilon

Laat je inspireren door de Novilon vloeren van Forbo. Betonlook vloeren met een stoere uitstraling, die toch ‘zacht’ aanvoelen. Of hout structuren die niet van echt te zijn onderscheiden. Behalve als het om onderhoud gaat. Dat heb je met een Novilon vloer van Forbo namelijk (bijna) niet. Met een Novilon vloer kies je voor een solide basis. Novilon is onderhoudsvriendelijk, comfortabel, sterk, stil en duurzaam.

Alle Marmoleum beton

Coral entreematten

Een goede entreemat zorgt ervoor dat hij vuil, zand en water van buiten tegenhoudt, zodat je vloer in huis schoon blijft. De Coral entreematten van Forbo doen dat én ze passen ook nog goed bij je interieur. Welke mat je moet hebben ligt aan je wensen en woonsituatie. Voorbeeld is de Coral Brush. Deze schoonloopmat stopt niet alleen het meeste vuil, maar absorbeert ook een flinke hoeveelheid vocht. Meer weten?

Maak een afspraak

Allura

De Allura is een pvc vloer van stroken in visgraat gelegd. Geheel natuurgetrouw met het comfort en gemak van een duurzame pvc vloer. De Allura collectie bestaat uit dertig verschillende dessins: hout en steen. Alle dertig zijn ze verkrijgbaar in stroken & tegels en in Click.

Novilon Nova Luxe

De nieuwe vinylcollectie van Forbo is het kamerbrede antwoord op pvc stroken. Niet te onderscheiden van een echte houten of stenen vloer door het echte reliëf en v-groef rondom de planken en tegels. Het biedt wel alle voordelen van een vinylvloer zoals simpel onderhoud en een goede geluiddemping. Een collectie met verschillende hout- en steendessins, ook met betonlook. Zelfs met planken van een breedte van 33 cm en een eindeloze lengte.

Vloerplanner

Vind je het moeilijk om te kiezen en/ of wil je graag weten hoe een vloer er in jouw interieur uitziet? Maak dan gebruik van de Forbo vloerplanner. Hiermee kan je gemakkelijk zien hoe jouw favoriete vloer er uit ziet in jouw interieur. Een mooie vloer gevonden maar de kleur op je muur matcht niet? Op de vloerplanner kan je ook de muren een ander kleurtje geven.

Collectie

Benieuwd geworden naar de collectie van Forbo Marmoleum en linoleum? Kom dan gerust langs bij één van onze Thuisin vestigingen bij jouw in de buurt.

Alle Marmoleum

Forbo Marmoleum is eerste CO2 neutrale vlakke vloer ter wereld

Het klimaat verandert, bossen verdwijnen en we stoten elk jaar meer CO₂ uit. Daar moeten we wat aan veranderen heeft Forbo gedacht. Ze heeft dan ook haar zoveelste stap gezet: Marmoleum-vloeren zijn vanaf nu CO₂ neutraal. Dat betekent dat Marmoleum niet bijdraagt aan klimaatverandering. Forbo is daarmee het eerste bedrijf dat een CO₂ neutrale vlakke vloer produceert. De vloer is goed, duurzaam en gezond door het gebruik van hernieuwbare natuurlijke grondstoffen. Daarnaast heeft Forbo het gebruik van fossiele brandstoffen voor de productie enorm gereduceerd als ook haar relatie met haar toeleveranciers aanzienlijk verduurzaamd.

De vloer draagt dus bij aan een betere wereld voor huidige en toekomstige generaties. Daarmee lost Forbo haar motto ‘Creating a better environment’ verder in.

Kom langs in onze winkel