Novilon

Op zoek naar een onderhoudsvrije en duurzame vloer? Kijk dan eens bij de vloeren van Novilon. Verkrijgbaar in vele verschillende dessins en kleuren, zo is er voor ieder een geschikte vinylvloer!

Novilon vloeren

Novilon is onderdeel van Forbo en staat voor vinylvloerbedekking. Een vinylvloer heeft vele voordelen:

  • Het is sterk, kan tegen een stootje en gaat dus lang mee;
  • Het is stil, het dempt contactgeluid;
  • Onderhoudsvriendelijk, schoonmaken is geen probleem
  • Het isoleert de warmte, hierdoor voelt het aan als een warme vloer;
  • Ook zeer geschikt voor vloerverwarming én vloerverkoeling.
Maak een afspraak

Duurzame vloeren

Duurzaamheid staat bij Forbo (en dus ook bij Novilon) hoog in het vaandel. Van hoe de vloer wordt gemaakt tot hoe de vloer presteert, het gehele proces is duurzaam. Dit houdt in dat er weinig energie is verbruikt bij de productie van de vloer en dat er geen plastic of giftige stoffen gebruikt worden.

Daarnaast is een duurzame vloer gemakkelijk te recyclen en dus beter voor het milieu. Alle vloeren worden in Nederland vervaardigt, waardoor er weinig energieverslindende transportkilometers gemaakt worden. Ook voldoet de vloer hierdoor aan hoge Nederlandse en Europese milieu- en kwaliteitseisen.

Alle vloeren geschikt voor vloerverwarming

Verschillende dessins en kleuren

Novilon is in veel verschillende soorten verkrijgbaar. Zo zijn er collecties met beton- en houtlook. De Abstract collectie bestaat uit vloeren die zich kenmerken door verrassende motieven en structuren. Ook is er een unieke vtwonen collectie, in samenwerking met het vtwonen team samengesteld. Deze collectie bestaat uit bijzondere designs en prachtige, eigentijdse kleuren.

In elke collectie zijn verschillende dessins in verschillende kleuren te verkrijgen. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit de vorm en de afwerking. De vloeren zijn verkrijgbaar in kamerbreed (over de gehele breedte), in stroken en in tegels. Tot slot heb je nog de optie om wel of geen v-groef toe te voegen. Zo is er voor iedere woonwens een geschikte vinylvoer van Novilon. Verwar Novilon niet met marmoleum, marmoleum is namelijk een linoleum vloer, die is harder.

Wil je zeker zijn van een prachtige vloer en ook profiteren van de vele voordelen van een vinylvloer? Kom dan eens langs in één van onze winkels om onze Novilon collecties te bekijken.

Kom langs in onze winkel