Hout Marmoleum

Marmoleum in houtlook geeft een nieuwe 'houtachtige' dimensie aan de klassieke marmoleum vloer. Verkrijgbaar in banen en als click-variant. In een groot aantal kleuren. Wil je een strakke vloer? Kies dan voor een marmoleum vloer en laat hem leggen door de vakmensen van Thuisin.

Marmoleum vloer in houtlook

Denk je bij Marmoleum aan de vloer van de gymzaal toen? Grijs, glad en de witte en rode lijnen van het wedstrijdveld erin. Dat is maar een versie van Marmoleum. Naast heel veel verschillende kleuren Marmoleum en de populaire betonlook vloer is er ook houtlook Marmoleum.

Wanneer je een vloer laat leggen die op een echt houten vloer lijkt, dan ontstaat een erg natuurlijke sfeer in huis. Waar je een houten vloer goed moet onderhouden, is houtlook Marmoleum met zijn gladde oppervlak juist makkelijk te onderhouden. Geniet van alle voordelen van een Marmoleum vloer en de huiselijke en warme sfeer die hout Marmoleum verspreidt.

Marmoleum in houtlook is er als click-versie, de houtlook Marmoleum click panelen zijn er in natuurlijke dessins. En natuurlijk zijn er ook Marmoleum stroken van 200 cm breedte, zo kan je deze vloer snel en makkelijk in een of meerdere kamers leggen. Wil je meer informatie? Wij adviseren je graag!

Kom naar de winkel!

Voordelen Marmoleum houtlook vloer

Hier zie je de voordelen van een Marmoleum vloer op een rij:

  • Makkelijk te onderhouden
  • Voelt warm aan de voeten
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Marmoleum is een duurzame vloer gemaakt van natuurlijke materialen
  • Marmoleum wordt CO2-neutraal geproduceerd
  • Geluidsisolerend
  • Naadloze vloer
  • Eindeloze en unieke combinaties mogelijk

Met recht kunnen we dus zeggen, dat Marmoleum een erg fijne vloer is die bij elke situatie en in ieder interieur past. Omdat Marmoleum tegen een stootje kan, duurzaam is en de kleuren van deze houtlook vloer niet vervagen geniet je extra lang van je houtlook vloer. Benieuwd naar de mogelijkheden voor Marmoleum bij jou thuis? Wij laten je in de winkel graag vloerstalen zien en bespreken de opties bij jouw wensen.

Bekijk hier alvast Marmoleum van Forbo

Blogs

Koukleumen opgelet. Krijg je binnenkort een nieuwe vloer en twijfel of je daar vloerverwarming onder wilt? Lees onze blog en laat je verrassen en inspireren, wij laten je de mooiste vloeren zien die…

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Het is ontzettend belangrijk dat alles zo goed mogelijk wordt ingemeten. Daar willen wij je uiteraard graag bij helpen. Alleen dan kunnen wij je een perfecte vloer garanderen. We bekijken de conditie van bijvoorbeeld de ondervloer of andere zaken die een rol spelen.

Neem gerust contact op met een winkel bij jou in de buurt voor een inmeet-afspraak.

Marmoleum Click bestaat uit losse blokken die je in elkaar kunt clicken als een laminaatvloer. Hiermee kan je bijvoorbeeld verschillende kleuren combineren en creëer je een vloer met dezelfde eigenschappen als een Marmoleumvloer.

Marmoleum Modular bestaat uit 6 verschillende formaten en 60 verschillende kleuren. Hiermee leg je bijvoorbeeld een klassieke visgraat, maar je kan ook meerdere vormen en kleuren combineren.

Allereerst op de kleur natuurlijk, want die zie je altijd! Marmoleum is in heel veel kleuren(combinaties) verkrijgbaar. Maar ook in dessins en de uitvoering heb je een ruime keuze: naast Marmoleum (kamerbreed) is er bijvoorbeeld Marmoleum Click (losse onderdelen) of bijvoorbeeld Modular waarbij je verschillende vormen en kleuren kan combineren.

Wanneer je persoonlijk advies wilt over je vloer, voor aanschaf of onderhoud, ben je van harte welkom bij de winkel bij jou in de buurt. Ook het legwerk kunnen we voor je uitvoeren.

Marmoleum is een natuurlijk product dat geproduceerd wordt met een rugweefsel van jute. De vloer is enkele millimeters dik en zeer slijtvast.Verder bestaat het uit lijnzaadolie, gemalen kurk, houtmeel of hars. In veel kleuren en dessins verkrijgbaar bij Thuisin.

Meer weten over hout marmoleum?

Neem contact met ons op

Via dit formulier kun je contact opnemen met de winkel.

Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Laat je terugbellen