Hout Marmoleum

Marmoleum in houtlook geeft een nieuwe 'houtachtige' dimensie aan de klassieke marmoleum vloer. Verkrijgbaar in banen en als click-variant. In een groot aantal kleuren. Wil je een strakke vloer? Kies dan voor een marmoleum vloer en laat hem leggen door de vakmensen van Thuisin.

Marmoleum vloer in houtlook

Denk je bij Marmoleum aan de vloer van de gymzaal toen? Grijs, glad en de witte en rode lijnen van het wedstrijdveld erin. Dat is maar een versie van Marmoleum. Naast heel veel verschillende kleuren Marmoleum en de populaire betonlook vloer is er ook houtlook Marmoleum.

Wanneer je een vloer laat leggen die op een echt houten vloer lijkt, dan ontstaat een erg natuurlijke sfeer in huis. Waar je een houten vloer goed moet onderhouden, is houtlook Marmoleum met zijn gladde oppervlak juist makkelijk te onderhouden. Geniet van alle voordelen van een Marmoleum vloer en de huiselijke en warme sfeer die hout Marmoleum verspreidt.

Marmoleum in houtlook is er als click-versie, de houtlook Marmoleum click panelen zijn er in natuurlijke dessins. En natuurlijk zijn er ook Marmoleum stroken van 200 cm breedte, zo kan je deze vloer snel en makkelijk in een of meerdere kamers leggen. Wil je meer informatie? Wij adviseren je graag!

Kom naar de winkel!

Voordelen Marmoleum houtlook vloer

Hier zie je de voordelen van een Marmoleum vloer op een rij:

  • Makkelijk te onderhouden
  • Voelt warm aan de voeten
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Marmoleum is een duurzame vloer gemaakt van natuurlijke materialen
  • Marmoleum wordt CO2-neutraal geproduceerd
  • Geluidsisolerend
  • Naadloze vloer
  • Eindeloze en unieke combinaties mogelijk

Met recht kunnen we dus zeggen, dat Marmoleum een erg fijne vloer is die bij elke situatie en in ieder interieur past. Omdat Marmoleum tegen een stootje kan, duurzaam is en de kleuren van deze houtlook vloer niet vervagen geniet je extra lang van je houtlook vloer. Benieuwd naar de mogelijkheden voor Marmoleum bij jou thuis? Wij laten je in de winkel graag vloerstalen zien en bespreken de opties bij jouw wensen.

Bekijk hier alvast Marmoleum van Forbo

Blogs

Geen standje sambal meer, zodat je je kan nestelen tegen de radiatoren. Vloerverwarming is veel beter! Krijg je een nieuwe vloer en twijfel of je daar vloerverwarming onder wilt? Lees dan onze blog…