Witte pvc vloeren

Bij Thuisin vind je de meest mooie en praktische pvc vloeren. In allerlei kleuren en dessins zoals beton- of houtlook. In brede of smalle planken of zelfs in tegels. Als click variant of verlijmbaar op de ondergrond. Zoek je een lichte vloer als basis? Bekijk dan de witte pvc vloeren eens in onze winkel. Wit past altijd. In elk interieur, in iedere woonstijl. Dus ook bij jou!

Een pvc witte vloer?

Ja doen! Want een pvc vloer hoeft niet intens wit te zijn. Dat kan natuurlijk wel, bijvoorbeeld een witte pvc vloer betonlook; echt geweldig! Je kan ook denken aan een houtlook pvc vloer met een white wash of een pvc tegel vloer met witte ondergrond en een marmerdessin; heel tof in de badkamer!

Een pvc vloer, welke kleur of dessin dan ook, blijft praktisch, eenvoudig in onderhoud, sterk, krasvast en gewoon heel mooi. Zijn er dan geen nadelen aan pvc vloeren? Nee, die zijn er niet. Behalve dat de keuze zo enorm is, wat kies jij?

Meer weten? Kom alle soorten pvc bekijken in onze winkel!

Soorten witte pvc vloeren

Behalve de soorten pvc als tegels, beton- of houtlook, al dan niet in een patroon als Hongaarse punt of visgraat, kan je je pvc vloer witte planken kiezen als clickvariant of ze direct verlijmen op de ondergrond. De clickvariant kan je eventueel meenemen naar een volgende woning.

En je pvc vloer laat je natuurlijk leggen door de vakmensen van Thuisin. Want wij adviseren en inspireren je niet alleen, wij meten in en leggen ook. Ook je ondergrond en als je een pvc met of een pvc vloer zonder plint wenst. Dat is nog eens service! Meer weten? Dat kan! Maak eenvoudig een afspraak.

Veelgestelde vragen

Ja, dat kan! Dat kan zelfs heel goed. Een pvc-vloer neemt heel snel de temperatuur van de vloerverwarming op en kan die optimaal geleiden. De vloer wordt aangenaam warm én je verspilt minder energie.

Wanneer je persoonlijk advies wilt over je vloer, voor aanschaf of onderhoud, ben je van harte welkom bij de winkel bij jou in de buurt. Ook het legwerk kunnen we voor je uitvoeren.

De embossing-laag geeft een pvc-vloer z’n uiterlijk. In die laag wordt ook een voelbare structuur aangebracht waardoor de vloer echt lijkt.

Bij register embossing volgt deze structuur exact het dessin van de filmlaag. Elke nerf uit de film wordt dan precies overgenomen in de bovenste laag.

Een vinyl vloer bestaat uit meerdere lagen; een harde slijtlaag, een laag met een bedrukt dessin, een versterkingslaag en een zachte onderlaag. Hoe dikker de onderste schuimlaag, hoe comfortabeler de vloer loopt.

Het verschil met een pvc vloer is gering, maar algemeen gesteld kun je zeggen dat een pvc vloer harder is en vinyl zachter. Dat geldt voor zowel de onderste als de bovenste laag. Zeker bij zware belasting of intensief gebruik kun je daarom beter kiezen voor een pvc vloer.

Pvc-vloeren zijn erg hygiënisch en gemakkelijk in het onderhoud. Met een droge doek / wisser, de stofzuiger en af en toe een sopje houd je deze vloer goed schoon.

Pvc-vloeren met houtmotief zijn nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden.

Pvc-vloeren zijn vochtbestendig en daardoor ook toe te passen in badkamers, keukens etc.

Meer weten over witte pvc vloeren?

Neem contact met ons op

Via dit formulier kun je contact opnemen met de winkel.

Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Laat je terugbellen