Brede pvc visgraat vloeren

Als je kiest voor pvc is een patroon als visgraat heel goed mogelijk. De pvc stroken lenen zich hier goed voor. De visgraat vloer met smalle stroken ken je waarschijnlijk wel. Maar wist je dat je je vloer net iets extra's meegeeft als je kiest voor een brede visgraat, ook wel walvisgraat genoemd? De pvc stroken zijn dan vaak langer en breder, waardoor het visgraat patroon groter wordt. Sfeervol, klassiek en toch helemaal van nu. Geschikt voor verschillende woonstijlen. Iets voor jou?

Brede visgraat vloer

Doen! Zeker als je op zoek bent naar een unieke vloer met geweldige uitstraling. Een pvc vloer met visgraat patroon is een populaire vloer. Wil je de vloer net even iets anders, iets specialer; kies een brede visgraat. Absoluut unieker!

Welke soorten pvc visgraat brede plank zijn er?

Bij pvc kan je kiezen uit een heleboel verschillende kleuren en dessins. Dat alles is verkrijgbaar in de click variant en de dryback variant. De eerste click je aan elkaar, de dryback wordt verlijmd op de ondergrond.

Weet je dat pvc ook geschikt is in combinatie met vloerverwarming? Wil je meer weten, dat begrijpen we! Kom dan naar onze winkel.

Brede visgraat vloer pvc laten leggen?

Ja, dat raden wij wel aan. Het leggen van een pvc vloer met een patroon als Hongaarse punt of visgraat vereist ervaring. De ondergrond moet helemaal egaal zijn. Is dit niet het geval in jouw huis, dan zal er geëgaliseerd moeten worden. Dat kan je heel goed door de vakmensen van Thuisin laten doen. Wij meten de vloer voor je in, egaliseren en leggen elke vloer voor jou perfect. Wil je eerst weten wat de kosten van jouw pvc vloer zijn? Vraag een offerte aan.

Voordelen brede visgraat pvc vloeren

Die zetten we graag voor je op een rijtje;

  • Je hebt keuze uit veel kleuren en dessins, er zit er altijd eentje bij die bij jou past
  • Hoe breder de visgraat, hoe ruimtelijker jouw kamer
  • Een brede visgraatvloer is bij Thuisin in zowel de plak als clickvariant verkrijgbaar
  • In elke woonstijl past een brede visgraat pvc vloer

Wil je meer weten of de brede visgraat vloer bekijken? Maak eenvoudig een afspraak!

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Door te stofzuigen. En als je toch wat vlekken hebt kan je de pvc vloer dweilen. Gebruik nooit agressieve schoonmaakmiddelen, liever een schoonmaakmiddel speciaal voor pvc. Vraag ernaar in onze winkel!

Vloerverwarming en pvc gaan heel goed samen. Vloerverwarming onder je visgraat pvc vloer is dus geen enkel probleem! Want pvc geleidt goed de warmte. Vraag ernaar in onze winkel. En weet je dat we alles doen? Adviseren, inmeten en leggen, ook je vloerverwarming?!

De vloerplanken bij een Hongaarse punt liggen in een rechte lijn. Per rij vloerplanken heb je een rechte naad waar alle planken exact op aansluiten. Bij een visgraat patroon verspringen de vloerplanken en heb je daardoor in plaats van een rechte naad een zigzag lijn of trap. Beide patronen zijn echte eyecatchers in je huis! Bij Thuisin leggen wij allerlei patronen pvc vloeren probleemloos. Vraag ernaar in onze winkel!

Een visgraat pvc vloer leggen is bewerkelijker dan een rechte pvc vloer leggen. Om een realistische prijsopgave voor je te kunnen maken van een visgraat pvc vloer inclusief leggen, willen we graag alle informatie compleet hebben. Welke pvc vloer kies je, hoe groot is de ruimte waar de vloer komt, enz. Vervolgens ontvang je een offerte van ons met de kosten van je pvc vloer. Wel zo prettig dat je weet waar je aan toe bent!

Het grootste voordeel is dat een visgraat pvc vloer weinig onderhoud kent. Stofzuigen is veelal voldoende en af en toe dweilen om eventuele vlekken te verwijderen. Verder is een visgraat pvc vloer een stille vloer, oersterk, slijtvast, duurzaam en toepasbaar in elke ruimte van je huis, zelfs de badkamer!

Thuisin heeft een ruim assortiment pvc vloeren in veel verschillende kleuren en dessins. Denk aan hout-, steen- en betonlook. De meest populaire visgraat pvc vloer is de lichte eiken kleur. Hierdoor lijkt een kamer optisch groter dan met een donkere kleur. Maar het gaat er natuurlijk om; wat vind jij mooi? Inspiratie nodig? Kom naar onze winkel!

Meer weten over brede visgraat pvc vloeren?

Neem contact met ons op

Heb je een vraag voor ons? Aarzel niet om het onderstaande formulier in te vullen, inclusief je vraag. We zullen zo spoedig mogelijk antwoorden!

Maak een afspraak

Laat je gewenste datum en tijd hieronder achter voor een afspraak. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter wij je kunnen helpen. We kijken of het past en bevestigen de afspraak!

Laat je terugbellen

Vul dan onderstaand formulier in! Wij bellen je zo snel mogelijk terug.