De kosten van pvc vloeren

Wat goed, je overweegt om een pvc vloer uit te zoeken. Daar krijg je geen spijt van. Wie wil er nou geen onderhoudsvriendelijke vloer met een lange levensduur? Eentje die krasvast is en waterbestendig? Wij adviseren en inspireren je graag. In onze winkel bekijk je verschillende pvc vloeren, van hout- tot betonlook, met of zonder visgraat patroon. We denken met je mee over egaliseren en weten of je een ondervloer nodig hebt. En als jij het wilt, leggen we de pvc vloer met liefde!

Wat kost een pvc vloer inclusief egaliseren en leggen?

Als je de vloer van je dromen hebt uitgezocht komen wij hem bij je thuis inmeten en als je dat wenst ook leggen. Voordat we dat doen weet jij uiteraard exact wat de kosten hiervan zijn. Wij houden van duidelijkheid en maken met alle plezier een offerte voor je.

Wanneer we weten hoeveel m2 je nodig hebt en welke vloer het mag worden, bereken wij de kosten van de pvc vloer voor je. We kijken ook naar de ondervloer en of er eventueel geëgaliseerd moet worden. Wanneer dit duidelijk is, maken wij een complete prijsopgave.

Wil je meer weten? Maak dan eenvoudig een afspraak. Zo geniet jij zo lang mogelijk van je nieuwe vloer!

Maak een afspraak

Wat kost een pvc vloer leggen?

Wij raden je aan om je nieuwe pvc vloer te laten leggen door onze vakmensen. Zo weet je zeker dat de ondergrond voldoet of goed geëgaliseerd is, zodat de nieuwe vloer lekker lang meegaat.

Bij pvc kan je kiezen uit dry back vloeren, deze worden direct verlijmd op de ondervloer of uit pvc click vloeren. Deze laatste pvc stroken klik je aan elkaar. Het leggen van een pvc vloer met een clicksysteem gaat sneller dan het verlijmen van een pvc vloer. Het maakt dus ook voor de kosten van het leggen van jouw pvc vloer uit, welke soort je kiest.

Overigens hebben beide soorten pvc een enorme keuze in kleuren en dessins. Kom naar onze winkel en we laten je alles zien!

Bekijk ze in onze winkel

Veelgestelde vragen

Ja, dat kan! Dat kan zelfs heel goed. Een pvc-vloer neemt heel snel de temperatuur van de vloerverwarming op en kan die optimaal geleiden. De vloer wordt aangenaam warm én je verspilt minder energie.

Wanneer je persoonlijk advies wilt over je vloer, voor aanschaf of onderhoud, ben je van harte welkom bij de winkel bij jou in de buurt. Ook het legwerk kunnen we voor je uitvoeren.

De embossing-laag geeft een pvc-vloer z’n uiterlijk. In die laag wordt ook een voelbare structuur aangebracht waardoor de vloer echt lijkt.

Bij register embossing volgt deze structuur exact het dessin van de filmlaag. Elke nerf uit de film wordt dan precies overgenomen in de bovenste laag.

Een vinyl vloer bestaat uit meerdere lagen; een harde slijtlaag, een laag met een bedrukt dessin, een versterkingslaag en een zachte onderlaag. Hoe dikker de onderste schuimlaag, hoe comfortabeler de vloer loopt.

Het verschil met een pvc vloer is gering, maar algemeen gesteld kun je zeggen dat een pvc vloer harder is en vinyl zachter. Dat geldt voor zowel de onderste als de bovenste laag. Zeker bij zware belasting of intensief gebruik kun je daarom beter kiezen voor een pvc vloer.

Pvc-vloeren zijn erg hygiënisch en gemakkelijk in het onderhoud. Met een droge doek / wisser, de stofzuiger en af en toe een sopje houd je deze vloer goed schoon.

Pvc-vloeren met houtmotief zijn nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden.

Pvc-vloeren zijn vochtbestendig en daardoor ook toe te passen in badkamers, keukens etc.

Meer weten over de kosten van onze pvc vloeren?

Neem contact met ons op

Heb je een vraag voor ons? Aarzel niet om het onderstaande formulier in te vullen, inclusief je vraag. We zullen zo spoedig mogelijk antwoorden!

Maak een afspraak

Laat je gewenste datum en tijd hieronder achter voor een afspraak. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter wij je kunnen helpen. We kijken of het past en bevestigen de afspraak!

Laat je terugbellen

Vul dan onderstaand formulier in! Wij bellen je zo snel mogelijk terug.