Tarkett

Tarkett heeft al 140 jaar ervaring in het produceren van vloeren. Ze staan bekend om hun kwaliteit, duurzaamheid en innovatieve ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar een pvc-vloer voor in de woonkamer, laminaat in de slaapkamer of vinyl in de badkamer, Tarkett heeft verschillende soorten vloeren om aan je smaak te voldoen. Vind jouw perfecte Tarkett vloer!

Tarkett: Waar schoonheid en functionaliteit perfect samenkomen.

Soorten Tarkett vloeren

Het kiezen van een vloer is een uitdagende taak. De keuze is enorm! Tarkett biedt vloeren in diverse materialen. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen. Tarkett heeft hun vloeren in volgende materialen beschikbaar:

Weet jij niet welke vloer het beste bij jouw wensen past? Wij adviseren je graag!

Maak een afspraak

Kies jouw perfecte Tarkett vloer en wij leggen hem voor je

De vloeren van Tarkett bieden verschillende mogelijkheden voor op maat gemaakte vloeren. Denk aan maatwerkafmetingen, kleuropties, patroonontwerpen en personalisatiemogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een specifieke afmeting, kleur, patroon of gepersonaliseerd kenmerk, wij helpen je graag de perfecte vloer te vinden.

Wil jij een nieuwe Tarkett pvc-vloer maar geen stress met het leggen? Gelukkig hoef jij dat ook niet, want dat doen wij voor je. Lees snel meer over onze legservice.

Laat jouw Tarkett vloer leggen

De duurzame vloeren van Tarkett

Naast esthetiek en duurzaamheid heeft Tarkett ook oog voor milieuvriendelijkheid. Ze hebben hun eigen recyclingprogramma genaamd Tarkett ReStart, waarmee ze alle vloeren recyclen via hun terugnameprogramma. Hierbij maken ze van de gerecyclede vloeren weer nieuwe vloeren.

Kortom, de vloeren van Tarkett bieden jou een combinatie van kwaliteit, duurzaamheid én design!

Laat je inspireren door onze vloeren