Tarkett

Denk je aan een nieuwe pvc vloer, vinyl vloer, laminaat vloer of misschien wel een vloerkleed? Dan is Tarkett jouw merk! Dit duurzame merk draagt bij aan een groene wereld. Wist je dat Tarkett wel 7 recyclingcentra heeft?

130 jaar innovatie

Tarkett vloeren bestaan al meer dan 130 jaar. Deze wereldleider op het gebied van vloeroplossingen en sportoppervlakten heeft een flinke (duurzame) naam opgebouwd. Overigens is Tarkett niet alleen bekend in het leggen van vloeren bij vliegvelden, ziekenhuizen en kantoren, maar ook bij jou thuis! Kies de nieuwe pvc vloer of tapijtvloer die bij jou past. Voor elke ruimte is een oplossing.

Bekijk onze vloeren

Tarkett is duurzaam

Dat we allemaal steeds meer kiezen voor duurzaam geproduceerde producten is een feit. Tarkett speelt hier fantastisch op in met hun duurzame cyclus. Producten worden gemaakt van duurzame materialen en na gebruik gerecycled en hergebruikt voor nieuwe vloeren. Dit wordt ook wel Cradle to Cradle genoemd. Wist je dat Tarkett het eerste vloerbedrijf is dat onderweg is naar de 'circulaire economie'? Dat is het veranderen van de denkwijzen van eenmalig gebruik naar hergebruik. Het einde van een productcyclus wordt zo het begin van de volgende, gaaf he!

Maak een afspraak

Tarkett is jouw merk voor tapijt en karpet

Wist je dat Tarkett naast harde vloeren ook zachte vloeren verkoopt zoals tapijt en karpet? Erg aangenaam in de wintermaanden. De merken Desso, Parade en Bonaparte zijn stuk voor stuk excellente merken voor tapijt en karpet. Bij Desso kan je terecht voor tapijttegels en kamerbreed tapijt. Praktische oplossingen voor grote ruimtes. Liever een wat stijlvollere keuze kunnen maken? Ga dan voor het merk Parade. Dan kies je voor een luxe tapijt of vloerkleed waarbij comfort en warmte op 1 staan. Wil je nog wat extremer? Dan is Bonaparte jouw merk, want deze tapijten en vloerkleden op maat zijn geschikt voor levendige en excentrieke woonstijlen.

Kom langs in onze winkel