Moduleo®

Moduleo biedt luxe vinyl pvc vloeren die door hun kwaliteit overtuigen en met unieke dessins verrassen! Deze duurzaam geproduceerde pvc vloeren komen zelfs van dichtbij: uit België. Alles over de prachtige pvc vloeren collecties van Moduleo lees je hieronder.

Moduleo

Moduleo® biedt luxe pvc vloeren die worden gecombineerd met de schoonheid van natuurlijke producten. De productie is duurzaam en het bedrijf is gevestigd in België. Er zijn verschillende soorten vloeren in het ruime assortimenten van Moduleo. De houtlook pvc vloeren, tegels die niet te onderscheiden zijn van stenen vloeren en vloeren voor patronen zoals visgraat.

Zie hier de ruime collectie van Moduleo®:

  • Collectie hout
  • Collectie steen/tegel

En natuurlijk inspireren wij je graag, want wij zijn dol op vloeren ;)

Visgraat-vloer liefde?!

De mogelijkheden...

Er is erg veel variatie wat de look betreft, waardoor je haast elke vloer die je kan bedenken als Moduleo pvc vloer versie kan kopen. Denk aan populaire hout- en steeneffecten van eik, wengé, teak, den, esdoorn, iep, beton, leisteen, blauwe steen en graniet.

Er zijn collecties waarbij je zelfs de houtstructuur kan voelen. Dit voelbare reliëf wordt tijdens de productie aangebracht, en dan ook nog eens met veel variaties. Hierdoor zie je geen herhalingen van patronen. En je kan jouw houtlook of steenlook pvc vloer niet meer onderscheiden van een echt houten of stenen vloer. Een vloer die mooi, praktisch en duurzaam is, dat willen wij toch allemaal?!

Het assortiment bestaat uit de volgende collecties: Roots, Moods, Parquetry, Impress, Select, LayRed en Transform. Wij stellen ze hier graag aan je voor.

Moduleo Moods collectie

Alle pvc vloer collecties

Roots: De nieuwste collectie is zo divers en levendig als de natuur zelf. Met warme klassiekers als notenhout en eik tot rustige, serene natuurstenen en speels terrazzo. Een prikkelende collectie die je zeker moet ontdekken.

Moods: Met de Moods collectie kun je helemaal los gaan, en jouw eigen vloer samenstellen, omdat de collectie uit aparte vormen bestaat. Zo kan je kiezen uit kubussen of bijvoorbeeld een zwart-wit patroon laten leggen met zeshoekige hexagon tegels.

Impress: De collectie Impress is voorzien van de reliëfdruk. Dit betekent dat je de houtnerf die je ziet ook daadwerkelijk voelt. De ongelooflijke textuur zorgt ervoor dat je een houtlook pvc vloer uit de Impress collectie haast niet kan onderscheiden van een echte houten vloer.

Select: De Select collectie bestaat uit pvc planken en tegels met prachtige hout- en steenlook effecten, echte klassiekers.


Van klassiek tot modern

Transform: De Transform collectie daarentegen heeft juist iets aparts. Planken en tegels zijn in grote afmetingen verkrijgbaar. Met steen- en houtlook pvc vloeren uit de Transform collectie zet je een design of rustieke sfeer neer.

LayRed: De LayRed collectie is heeft een geïntegreerde ondervloer, zodat je niet meer hoeft te egaliseren. Bij de LayRed kan je de structuur die je ziet ook voelen dankzij het reliëf.

Parquetry: Ben je een liefhebber van visgraat vloeren? Dan kan je met de Parquetry collectie jouw droom van een visgraatvloer uit laten komen.

Kortom: Moduleo beidt genoeg keuze om een mooie vloer uit te zoeken!

Voordelen van Moduleo pvc vloeren

Naast de goede kwaliteit zijn er nog meer voordelen. De vloeren zijn:

  • waterbestendig
  • kras- en vlekbestendig
  • geluids- en warmte absorberend
  • geschikt voor levendige gezinnen
  • combineerbaar met vloerverwarming

Moduleo vloeren hebben een toplaag die slijtvast is waardoor je profiteert van een lange levensduur. Bovendien zijn ze ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Als je regelmatig stofzuigt en vlekken met een dweil en microvezel doek verwijdert, dan ben je er al. Al met al dus de perfecte vloer! Meer weten? Maak eenvoudig een afspraak.

Maak een afspraak

Sfeervolle pvc vloer kopen

Of je voor steenlook tegels kiest die je in jouw badkamer laat leggen of dat je voor de tijdloze houtlook pvc vloer gaat, er is altijd een stijlvolle Moduleo pvc vloer die bij jouw woonstijl past. En als je een pvc vloer hebt die sfeervol is en niet te onderscheiden is van een echte stenen tegel of houten vloer; wat wil je dan nog meer? Juist, comfort! Ook daar geniet je van met een Moduleo vloer, want pvc vloeren voelen warm aan de voeten. Ze zijn geschikt voor vloerverwarming. En dankzij de geluiddempende werking heb je geen last van contactgeluiden. Ook nog eens prettig voor je (onder)buren.

Plak en click pvc vloeren van gerecycled materiaal

Alle pvc vloeren worden zorgvuldig ontworpen om de unieke patronen en texturen terug te laten komen. Daarnaast zijn ze ook leverbaar in een click uitvoering. Het leggen gaat eenvoudig en snel. Natuurlijk staan onze stoffeerders ook voor je klaar om de vloer te leggen. Alle producten worden gerecycled en bevatten daardoor 50% gerecycled materiaal.

Onderhoud pvc vloeren Moduleo®

Zoals al aangegeven zijn Moduleo vloeren onderhoudsarm. Stofzuigen of dweilen met een microvezeldoek is al genoeg. Gebruik zeker geen agressieve reinigingsproducten of apparaten met stoom. Stoomapparaten kunnen de toplaag van je vloer aantasten en daardoor zorgen dat je vloer krom trekt!

Garantie

De minimale garantie op de vloeren is 10 jaar. De collectie Select heeft 15 jaar en de Transform collectie heeft 20 jaar garantie. De voorwaarden zijn echter wel dat je netjes met je vloer omgaat, en dat deze is geïnstalleerd door een erkend installateur.

Benieuwd naar de collecties? Kom gerust langs in de winkel voor advies en inspiratie!

Kom langs in de winkel