Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1640 beoordelingen van klanten.

Moduleo®

Moduleo heeft een ruime collectie PVC vloeren. Alles over Moduleo lees je hieronder!

Moduleo

Moduleo®  biedt luxe pvc vloeren die worden gecombineerd met de schoonheid van natuurlijke producten en robuuste duurzaamheid. Er zijn vier verschillende assortimenten.

Zie hier de ruime collectie van Moduleo®:

Denk aan mooie hout-en steeneffecten van eik, wengé, teak, den, esdoorn, iep, beton, leisteen, blauwe steen en graniet. Het assortiment bestaat uit de volgende collecties: Moods, Impress, Select, LayRed en Transform.

Met de Moods collectie kun je helemaal los gaan, en jouw eigen vloer samenstellen. De collectie Impress heeft een ongelooflijke textuur en de Select  bevat verbluffende hout-en steeneffecten. De Transform collectie daar in tegen heeft juist een luxueuze uitstraling. De LayRed collectie is nieuw, deze heeft een geïntegreerde ondervloer, zodat je niet meer hoeft te egaliseren. Kortom genoeg keus om een mooie vloer uit te zoeken!

Garantie

De minimale garantie op de vloeren is 10 jaar. De collectie Select heeft 15 jaar en de Transform collecte heeft 20 jaar garantie. De voorwaarden zijn echter wel dat je netjes met je vloer omgaat, en dat deze is geïnstalleerd door een erkend installateur.

Productvoordelen pvc vloer

Naast de goede kwaliteit zijn er nog meer voordelen. De vloeren zijn waterbestendig, kras- en vlekbestendig en geluids- en warmte-absorberend, daarnaast zijn ze ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Al met al dus de perfecte vloer!

Alle pvc vloeren worden zorgvuldig ontworpen om de unieke patronen en texturen terug te laten komen. Daarnaast zijn ze ook leverbaar in een Click uitvoering. Hiermee kan je eenvoudig en snel je eigen vloer leggen. Natuurlijk staan onze stoffeerders ook voor je klaar om de vloer te leggen. Alle producten worden gerecycleerd en bevatten daardoor 50% gerecycleerd materiaal.

Onderhoud pvc vloeren Moduleo®

Je vloer onderhouden doe je het beste met een gewone bezem. Je kan ook een microvezeldoek, stofzuiger of een vochtige zwabber gebruiken. Daar in tegen kan je beter geen agressieve reinigingsproducten of apparaten met stoom gebruiken. Zorg ook dat je de vloer goed droogmaakt. Stoom apparaten kunnen de toplaag van je vloer aantasten en daardoor zorgen dat je vloer krom trekt! In de winkel zijn professionele reinigingsmiddelen verkrijgbaar.

Benieuwd naar de collecties? Kom gerust langs in de winkel voor advies en inspiratie!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.8634146341463 op basis van 1640 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging