COREtec

COREtec, de nieuwe generatie pvc vloeren. Boordevol voordelen: - Gemakkelijk in onderhoud - Akoestisch dempend - Volledig waterproof

COREtec vloeren

COREtec vloeren zijn een revolutie in de markt van de pvc vloeren. Deze vloeren zijn net als reguliere pvc vloeren gemakkelijk in onderhoud, maar daarnaast ook nog eens 100% watervast. Dit maakt dat deze vloer ook uitermate geschikt is voor vochtige en natte ruimtes zoals de badkamer of de keuken.

De vloeren van COREtec zijn verkrijgbaar in 94 verschillende dessins. Hier vinden we verschillende hout- en steenmotieven, verkrijgbaar in zowel planken als in tegels. Het assortiment bestaat uit de volgende collecties: The Essentials, The Naturals, Megastone en Pro Plus.

Bezoek onze winkel

Opgebouwd uit vier lagen

COREtec vloeren zijn opgebouwd uit vier verschillende lagen. De onderste laag is een natuurlijke kurklaag, deze is schimmelwerend en zorgt voor een extra geluidsdemping. Hierboven bevindt zich de unieke kernstructuur, deze bestaat uit gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. Deze maakt de vloer volledig waterproof.

De pvc toplaag zorgt voor de verschillende hout- en steendessins. De bovenste slijtlaag zorgt ervoor dat de vloer geschikt is voor intensief gebruik, deze laag is vochtwerend, vuilafstotend en krasbestendig. Sinds het najaar 2020 is het aanbod aan vloeren van Coretec verder uitgebreid met de Ceratouch.

Voor- en nadelen pvc vloeren

CERATOUCH

De vloerenexperts van COREtec hebben niet stilgezeten. COREtec lanceerde in het najaar 2020 met trots zijn nieuwe vloer. Ceratouch. Ook dit is een vloer die uit meerdere lagen bestaat.

Wat is de innovatie van Ceratouch? De vloer heeft een keramische kern en is hierdoor extreem sterk. Ook deze vloer overtuigd met herkenbare eigenschappen. Ceratouch is:

  • Krasbestendig
  • Waterdicht
  • Niet te onderscheiden van keramische tegels

Ceratouch bestaat uit 10 dessins in verschillende plank groottes. Ben je benieuwd naar de Ceratouch pvc vloer?

Maak een afspraak