COREtec vloeren

COREtec blinkt uit met hun waterbestendige en slijtvaste pvc-vloeren. Hierdoor zijn de pvc-vloeren van COREtec niet alleen geschikt voor in je woonkamer, maar ook perfect voor in je badkamer! Wil jij je vloer in het hele huis matchen? Dat kan met de pvc-vloeren van COREtec!

COREtec pvc-vloeren: een breed en stijlvol scala aan praktische vloeren!

Soorten COREtec vloeren

De pvc-vloeren van COREtec hebben een breed scala aan stijlen, variërend van natuurlijke hout- en steenlooks tot eigentijdse patronen en tegelontwerpen. Elk detail, van de textuur tot de kleurschakeringen, is zorgvuldig ontworpen om een verbluffend effect te creëren. Ze zijn niet alleen een genot voor het oog, maar ze zijn ook nog eens super praktisch vanwege hun duurzaamheid. Kies jouw COREtec vloer!

De voordelen:

  • 94 verschillende dessins
  • Houtlooks zoals eiken, walnoot, esdoorn, beuken en meer
  • Steen- en tegellooks zoals marmer, leisteen of beton
  • Mix en match met verschillende kleuren, patronen en formaten

Wil jij je eigen COREtec pvc-vloer samenstellen? Wij denken graag met je mee!

Kom langs in de winkel

Jouw COREtec vloer op maat

Kies jouw kleuren en patronen naar wens, wij maken het passend! Of je nu kiest voor een visgraatpatroon of een uniek geometrisch patroon; wij helpen je. Met onze montageservice kunnen we alles op maat maken. Wij meten alles voor je op, zodat jij geen stress hebt met meetlinten. Daarna leggen wij jouw vloer ook nog eens! Klinkt als een droom, toch?

Lees meer over de mogelijkheden.

Meer over onze legservice

De duurzame vloeren van COREtec

COREtec streeft ernaar om duurzame en milieuvriendelijke producten te produceren. Ze gebruiken bijvoorbeeld gerecyclede materialen, zoals houtvezels, in hun productieproces. Alle pvc-vloeren van COREtec zijn ook recyclebaar aan het einde van hun levensduur. Hierdoor kunnen oude vloeren opnieuw worden gebruikt!

Ben jij enthousiast geworden over onze COREtec vloeren? We helpen je graag bij het kiezen van een COREtec vloer voor bij jou thuis!

Neem contact met ons op

Kies voor COREtec!

Waterbestendig

Een van de grootste voordelen van COREtec pvc-vloeren is dat ze waterbestendig zijn. Wil jij bijvoorbeeld een pvc-vloer in je badkamer, keuken of kelder? Vooral doen met COREtec! Ze zijn opgewassen tegen vocht en water, waardoor het niet uitmaakt wanneer je iets morst in de keuken, spettert in de badkamer of te maken hebt met wateroverlast in de kelder.

Makkelijk onderhoud

Wil jij graag een vloer die onderhoudsvrij is? Daar scoort de COREtec vloer goed op! Je hebt geen reinigingsmiddel nodig, slechts een vochtige doek.

Natuurlijke look

Stel je voor dat je helemaal weg bent van een houtlook, maar je wilt wel profiteren van het gemak van een pvc-vloer. COREtec heeft dat allemaal in haar brede assortiment! Zo kun je de prachtige, natuurlijke sfeer behouden in je huis en tegelijkertijd genieten van alle voordelen van pvc.

Laat je inspireren door alle vloeren

Thuisin & Ashley Willems

Thuisin Rubi heeft deze prachtige COREtec® vloer, H71 Texas Oak, mogen leggen bij Ashley Willems in Bleiswijk. Wauw!