Ambiant

Op zoek naar een passende betaalbare vloer? Neem dan een kijkje bij onze Ambiant vloeren.

Ambiant

Ambiant biedt laminaat, tapijt, vinyl en pvc vloeren collecties. Voor elke woontrend is er wel een vloer bij. De vloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit en heeft een passende prijs. Ambiant is een merk van Cotap.

Laminaat

De laminaatvloeren zien en voelen als een echte houten vloer. Ze zijn echter veel makkelijker in onderhoud.

Tapijt

Het tapijt is van goede kwaliteit, super zacht en verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo kun je kiezen voor een luspool, gesneden pool, hoogpolig of laagpolig tapijt.

Vinyl

De vinylvloeren van Ambiant zijn beschikbaar in mooi kleuren en dessins. Ze zijn nauwelijks van laminaat te onderscheiden en worden naadloos gelegd. Daarnaast zijn ze erg makkelijk in onderhoud en kan je er gewoon met een bezem of sopje overheen.

PVC

De pvc vloeren van Ambiant zijn stil, geluidsdempend, sterk en ook nog eens duurzaam. Kies bijvoorbeeld een ambiant pvc visgraat vloer, helemaal hip tegenwoordig en in allerlei kleuren te verkrijgen.

Deel dit bericht
Luca
Geschreven door
Luca

Zoek jij het beste merk voor je nieuwe vloer, raamdeco, gordijnen of bijvoorbeeld behang? Ik help je jouw merk uitzoeken, want ik ben merkenspecialist bij Thuisin. Samen maken we van jouw huis je thuis!