Ambiant

Ben jij aan het kijken voor een nieuwe vloer? Een vloer die ook nog eens betaalbaar is? Dan ben je bij onze Ambiant vloeren helemaal op het juiste adres!

Ambiant vloeren

Ambiant biedt laminaat, tapijt, vinyl en pvc vloeren collecties. Voor elke woontrend is er wel een vloer bij. De vloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit en heeft een passende prijs. Ambiant is een merk van Cotap.

Laminaat

Een laminaatvloer ziet eruit als een echte houten vloer én ze is ook nog eens makkelijker in onderhoud. Wist je dat je laminaat ook heel makkelijk zelf kunt leggen? Dat scheelt weer kosten. Geen zin in stress? Dan staan onze vakmensen klaar om de vloer in jouw woning te leggen!

PVC

PVC vloeren zijn tegenwoordig niet meer weg te denken binnen het interieur. De pvc vloeren van Ambiant zijn stil, geluidsdempend, waterbestendig, sterk en ook nog eens duurzaam. Ambiant pvc vloeren zijn in verschillende dessins verkrijgbaar, denk bijvoorbeeld aan een pvc visgraatvloer; de trend van nu! Een pvc vloer is verkrijgbaar in ontzettend veel tinten. Laat je in de showroom verrassen door het prachtige vloeren assortiment!

Kom langs in onze winkel

En nog veel meer...

Tapijt

Tapijt is heerlijk voor onder de voeten. De tapijt collectie van Ambiant is super zacht, van goede kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo kun je kiezen voor een luspool, gesneden pool, hoogpolig of laagpolig tapijt.

Vinyl

De vinylvloeren van Ambiant zijn beschikbaar in mooi kleuren en dessins, denk bijvoorbeeld aan steenlook of betonlook vinyl. Ze zijn nauwelijks van laminaat te onderscheiden en worden naadloos gelegd. Daarnaast zijn ze erg makkelijk in onderhoud en kan je er gewoon met een bezem of sopje overheen.

Bij Thuisin kies je uit de mooiste vloeren, het leggen van de vloer mag je door onze vakmensen laten doen en als je wilt dan kan je een vloer inclusief vloerverwarming laten leggen. Meer weten? Lees lekker verder!

Maak een afspraak