Ambiant

Ambiant maakt de keuze voor de perfecte vloer een stuk gemakkelijker. Hun ze hebben diverse collecties van laminaat, tapijt, vinyl en pvc vloeren, die naadloos passen bij diverse woonstijlen. Deze vloeren zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook vriendelijk voor je portemonnee. Ambiant is trots onderdeel van Cotap.

Ontdek jouw droomvloer in onze uitgebreide vloerenbibliotheek van Ambiant!

Laminaat

De laminaatvloeren van Ambiant zijn verkrijgbaar in vele verschillende dessins zoals een hout- of steenlook. Ze zien eruit als een echte houten of stenen vloer én zijn ook nog eens makkelijker in onderhoud.

PVC

De pvc-vloeren van Ambiant zijn geluidsdempend, waterbestendig, sterk en ook nog eens duurzaam. Ambiant pvc-vloeren zijn in verschillende dessins verkrijgbaar, denk bijvoorbeeld aan een betonlook voor een industriële sfeer. Wil je liever een klassieke houttint? Ook dat is geen probleem!

Laat je in onze showroom verrassen door het prachtige vloeren assortiment van Ambiant!

Kom langs in onze winkel

Tapijt

Tapijt is heerlijk voor onder de voeten. De tapijt collectie van Ambiant is super zacht, van goede kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo kun je kiezen voor een luspool, gesneden pool, hoogpolig of laagpolig tapijt.

Vinyl

De vinylvloeren van Ambiant zijn beschikbaar in mooi kleuren en dessins, denk bijvoorbeeld aan steenlook of betonlook vinyl. Ze zijn nauwelijks van laminaat te onderscheiden en worden naadloos gelegd. Daarnaast zijn ze erg makkelijk in onderhoud en kan je er gewoon met een bezem of sopje overheen.

Wil jij jouw Ambiant vloer laten leggen? Dat doen wij met liefde voor je! En als je op zoek bent naar extra comfort, bieden we ook de mogelijkheid om vloeren te laten leggen met vloerverwarming.

Maak een afspraak