Betonlook vinyl

Een vinyl vloer met een hele stoere uitstraling. Mooi strak door de betonlook; zo mooi kan eenvoud zijn! Bekijk hem bij je Thuisin winkel.

Betonlook vinyl met een stoere uitstraling

Hou je ook van een strakke inrichting in jouw huis en van industriële elementen? Of misschien heb je wel een volledige industriële woonstijl? Ruwe materialen in combinatie met een strakke grijze vloer en met warme getinte muren. Dat maakt een industrieel plaatje compleet. Dan mag een stoere beton(look) vloer eigenlijk niet ontbreken.

Weet je dat je snel en gemakkelijk die grijze vloer kan creëren? En dat dat dus helemaal niet veel geld hoeft te kosten? Bij de wens voor een betonnen vloer mag je tegenwoordig zeker ook aan vinyl denken. Er zit altijd een vloer van jouw smaak bij, want betonvinyl is er in warme tinten maar ook in stoere grijstinten.

Welke betonlook vinylvloer kies jij?

Wil je advies wat kleur betreft of hoe de combinatie vinyl en vloerverwarming het beste werkt? Kom voor inspiratie naar onze showroom en bekijk de stalen. Wij informeren je graag vrijblijvend. Ook over het (laten) leggen van een betonlook vinylvloer, neem contact op met de winkel voor een afspraak.

Bekijk ze in onze winkel

Voordelen van betonlook vinyl vloeren

Vinyl laat zich makkelijk leggen en voelt zacht en warm aan. Hiermee heb je een stoere betonlook vloer met warme voeten. Nog een voordeel van betonlook vinyl is dat het geluiddempend is, handig voor de (onder)buren! Tegenwoordig is het ook eenvoudig om vloerverwarming onder je vinyl vloer aan te brengen. Vinyl komt dan goed tot zijn recht want doorgaans zijn de vinyl vloeren dun en laten geleiden daarmee de warmte prefect. En… een vinyl vloer is gewoonweg goedkoper dan het storten van een betonvloer.

Er zijn veel voordelen van vinyl betonlook vloeren:
  • Vinyl is isolerend
  • Vinyl heeft een geluiddempend effect
  • Vinyl is makkelijk te onderhouden
  • Een vinyl betonlook vloer is snel gelegd
  • Vinyl is licht en gaat erg lang mee

Uiteindelijk bespaar je met een vinyl vloer zelfs op je energiekosten. Vinyl is geschikt voor vloerverwarming en geeft de warmte makkelijk door aan de ruimte waarin jij je bevindt. Nog een voordeel tegenover een betonnen vloer.

Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Laat je inspireren in onze winkel!

Maak een afspraak