Betonlook vinyl

Een vinyl vloer met een hele stoere uitstraling. Mooi strak door de betonlook; zo mooi kan eenvoud zijn! Bekijk hem bij je Thuisin winkel.

Betonlook vinyl met een stoere uitstraling

Hou je ook van een strakke inrichting in jouw huis en van industriële elementen? Of misschien heb je wel een volledige industriële woonstijl? Ruwe materialen in combinatie met een strakke grijze vloer en met warme getinte muren. Dat maakt een industrieel plaatje compleet. Dan mag een stoere beton(look) vloer eigenlijk niet ontbreken.

Weet je dat je snel en gemakkelijk die grijze vloer kan creëren? En dat dat dus helemaal niet veel geld hoeft te kosten? Bij de wens voor een betonnen vloer mag je tegenwoordig zeker ook aan vinyl denken. Er zit altijd een vloer van jouw smaak bij, want betonvinyl is er in warme tinten maar ook in stoere grijstinten.

Welke betonlook vinylvloer kies jij?

Wil je advies over de ondervloer voor vinyl of hoe de combinatie vinyl en vloerverwarming het beste werkt? Kom voor inspiratie naar onze showroom en bekijk de stalen. Wij informeren je graag vrijblijvend. Ook over het (laten) leggen van een betonlook vinylvloer, neem contact op met de winkel voor een afspraak.

Voordelen van betonlook vinyl vloeren

Vinyl laat zich makkelijk leggen en voelt zacht en warm aan. Hiermee heb je een stoere betonlook vloer met warme voeten. Nog een voordeel van betonlook vinyl is dat het geluiddempend is, handig voor de (onder)buren! Tegenwoordig is het ook eenvoudig om vloerverwarming onder je vinyl vloer aan te brengen. Vinyl komt dan goed tot zijn recht want doorgaans zijn de vinyl vloeren dun en laten geleiden daarmee de warmte prefect. En… een vinyl vloer is gewoonweg goedkoper dan het storten van een betonvloer.

Er zijn veel voordelen van vinyl betonlook vloeren:
  • Vinyl is isolerend
  • Vinyl heeft een geluiddempend effect
  • Vinyl is makkelijk te onderhouden
  • Een vinyl betonlook vloer is snel gelegd
  • Vinyl is licht en gaat erg lang mee

Uiteindelijk bespaar je met een vinyl vloer zelfs op je energiekosten. Vinyl is geschikt voor vloerverwarming en geeft de warmte makkelijk door aan de ruimte waarin jij je bevindt. Nog een voordeel tegenover een betonnen vloer.

Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Laat je inspireren in onze winkel!

Blogs

Wat zijn nu écht knusse en warme vloeren voor in jouw interieur? Wij hebben ze voor je op een rij gezet in een blogje! Lees je mee?
Het is 17:00 uur op zaterdagmiddag en al helemaal donker terwijl ik door de kou van kraampje naar kraampje slenter, op een gezellige kerstmarkt in Duitsland. De geur van gegrilde Bratwurst en zoete…
Een unieke designvloer? Een kunstwerk, niet voor aan de muur maar op je vloer? Dat is wat Moduleo® je biedt met de Moods collectie. Voor een expressieve, levendige vloer.
Is de visgraatvloer terug van weggeweest? Meer dan dat - het is een blijvertje. We houden massaal van de good old visgraat-vloer! Waarom? Lees gauw verder. Let wel op, zo raak je verliefd op deze…

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Ja! Omdat Novilon vrijwel altijd direct wordt verlijmd op de vloer is het uitstekend geschikt voor vloerverwarming. Vraag wel altijd hierover advies aan de vakman.

Ja, in principe is het mogelijk om Novilon zelf te leggen. Maar wij raden aan om dit door een vakman te laten doen. Tot 40 m² kan los gelegd worden, zonder verlijming. Voor grotere oppervlakten is dat wel noodzakelijk en daarvoor moet de vloer eerst geëgaliseerd worden. Dat is belangrijk omdat kleine oneffenheden anders zichtbaar worden aan de bovenkant.

Het egaliseren gebeurt met egaline dat zorgt voor een egaal oppervlak én fungeert als lijmlaag. Egaliseren is ook nodig bij stroken en tegels.

De look komt sterk overeen. Het verschil met een pvc vloer is gering, maar je zou kunnen zeggen dat een pvc vloer harder is en vinyl zachter. Dat geldt voor zowel de onderste als de bovenste laag.

Bij Thuisin maken we graag een offerte voor je. Als de informatie compleet is, weet je op die manier precies waar je aan toe bent. Welk soort kies je, hoeveel heb je nodig, enz. Wel zo prettig!

Vinyl is isolerend en makkelijk in onderhoud. Het dempt geluid, is snel gelegd en gaat lang mee. En weet je dat vinyl ook geschikt is voor vloerverwarming? Vraag ernaar in onze winkel!

Meer weten over betonlook vinyl?

Neem contact met ons op

Via dit formulier kun je contact opnemen met de winkel.

Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Laat je terugbellen