Marmerlook vinyl

Marmer is klassiek, elegant en tijdloos. Een vloer met marmer motief hoeft niet van steen te zijn; wij laten je graag prachtige marmer vinyl vloeren zien. Kies je voor die ultieme marmer-effect op je vloer? Dan bestaat er volop keuze binnen onze vinyl-collectie. Van marmerlook vinyl tegels met een warm bruin patroon tot zwart, alles kan!

Marmer vinyl met klassieke uitstraling

Ben jij ook zo’n fan van marmer en droom je van een marmeren vloer? Met een marmer vinyl vloer kan je deze droom uit laten komen! Niets is mooier dan een hal met een steenlook vinylvloer die dat prachtige marmer motief heeft.

Vinyl heeft veel voordelen tegenover marmer. Het is makkelijk te leggen, je hoeft geen stenen tegels op maat te snijden en het leggen gaat super snel.

Vinylvloeren met marmerlook in warme of traditionele tinten

Bij Thuisin kies je uit vele soorten marmer vinyl. En ook de kleur van het marmer motief kan je zelf kiezen. Bij echt marmer ben je afhankelijk van wat de natuur ervan gemaakt heeft, dat hoeft met vinyl niet.

Zo is er marmerlook vinyl met een motief in warme bruintinten maar ook klassieke zwarte tinten zijn er als motief. Ben je benieuwd naar de collecties? Laat je inspireren in onze showroom.

Voordelen marmer vinyl vloeren

Echt marmer is een natuurproduct, het patroon is maar net wat de natuur ervan gemaakt heeft. Ook de kleur binnen een charge kan hierdoor verschillen. Bij marmer vinyl kies je een tint van je marmerlook vinyltegels. Er zit dan die speelse variatie in het marmer motief. Maar als je voor een bruinig motief kiest dan zit dat door je hele marmer vinyl vloer heen. Hetzelfde geldt voor een zwart motief. Zo heb je het voordeel van een rustig ogende vloer.

Er zijn nog meer voordelen van vinyl marmerlook vloeren:
  • Marmer vinyl is isolerend
  • Vinyl heeft een geluiddempend effect
  • Marmer vinyl is makkelijk te onderhouden
  • Een vinyl marmerlook vloer is snel gelegd
  • Vinyl is licht en gaat erg lang mee

Uiteindelijk bespaar je met een vinyl vloer zelfs op je energiekosten. Vinyl is geschikt voor vloerverwarming en geeft de warmte makkelijk door aan de ruimte waarin jij je bevindt. Nog een voordeel tegenover een zware stenen marmer vloer.

Welke marmer vinylvloer kies jij?

Laat je betoveren door marmer vinyl

Marmer, wij kennen het uit Italië, van kerkgebouwen of luxe villa’s. Die witte vloer met dat marmer motief heeft een chique uitstraling. Marmer is duur en voelt koud aan je voeten. Niet handig wanneer je in de winter op blote voeten door je kamer wilt lopen. Gelukkig is er marmer vinyl. Want vinyl voelt altijd warm aan je voeten, en aangenaam zacht. Bovendien is een marmer vinyl vloer geluiddempend. Dus die knikker of de puntjes van de hakken van je schoenen hoor je helemaal niet op deze vloer.

Inspiratie en advies rond marmer vinylvloeren bij Thuisin

Wil je advies over de ondervloer voor vinyl of het patroon betreft? Of de kleur marmerlook vloer die het beste past bij jou woonstijl? Kom voor inspiratie naar onze showroom en bekijk de stalen. Wij informeren je graag vrijblijvend. Ook rond het leggen van een marmer vinylvloer, neem contact op met de winkel voor een afspraak.

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Ja! Omdat Novilon vrijwel altijd direct wordt verlijmd op de vloer is het uitstekend geschikt voor vloerverwarming. Vraag wel altijd hierover advies aan de vakman.

Ja, in principe is het mogelijk om Novilon zelf te leggen. Maar wij raden aan om dit door een vakman te laten doen. Tot 40 m² kan los gelegd worden, zonder verlijming. Voor grotere oppervlakten is dat wel noodzakelijk en daarvoor moet de vloer eerst geëgaliseerd worden. Dat is belangrijk omdat kleine oneffenheden anders zichtbaar worden aan de bovenkant.

Het egaliseren gebeurt met egaline dat zorgt voor een egaal oppervlak én fungeert als lijmlaag. Egaliseren is ook nodig bij stroken en tegels.

Als we weten welke vloer het mag worden en hoe groot de ruimte is waar de vloer komt, maken wij graag een offerte voor je.

Een vinyl vloer is makkelijk in onderhoud. Het dempt geluid, is snel gelegd en gaat lang mee. En weet je dat vinyl ook geschikt is voor vloerverwarming? Vraag ernaar in onze winkel!

Thuisin heeft een ruime keuze in marmer vinyl. Veel verschillende kleuren en dessins in warme en klassieke tinten. Laat je inspireren in onze winkel!

Meer weten over marmer vinyl?

Neem contact met ons op

Via dit formulier kun je contact opnemen met de winkel.

Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Laat je terugbellen