Marmer vinyl

Marmer is klassiek, elegant en tijdloos. Een vloer met marmer motief hoeft niet van steen te zijn; wij laten je graag prachtige marmer vinyl vloeren zien. Kies je voor die ultieme marmer-effect op je vloer? Dan bestaat er volop keuze binnen onze vinyl-collectie. Van marmerlook vinyl tegels met een warm bruin patroon tot zwart, alles kan!

Marmer vinyl met klassieke uitstraling

Ben jij ook zo’n fan van marmer en droom je van een marmeren vloer? Met een marmer vinyl vloer kan je deze droom uit laten komen! Niets is mooier dan een hal met een steenlook vinylvloer die dat prachtige marmer motief heeft.

Vinyl heeft veel voordelen tegenover marmer. Het is makkelijk te leggen, je hoeft geen stenen tegels op maat te snijden en het leggen gaat super snel.

Vinylvloeren met marmerlook in warme of traditionele tinten

Bij Thuisin kies je uit vele soorten marmer vinyl. En ook de kleur van het marmer motief kan je zelf kiezen. Bij echt marmer ben je afhankelijk van wat de natuur ervan gemaakt heeft, dat hoeft met vinyl niet.

Zo is er marmerlook vinyl met een motief in warme bruintinten maar ook klassieke zwarte tinten zijn er als motief. Ben je benieuwd naar de collecties? Laat je inspireren in onze showroom.

Bekijk ze in onze winkel

Voordelen marmer vinyl vloeren

Echt marmer is een natuurproduct, het patroon is maar net wat de natuur ervan gemaakt heeft. Ook de kleur binnen een charge kan hierdoor verschillen. Bij marmer vinyl kies je een tint van je marmerlook vinyltegels. Er zit dan die speelse variatie in het marmer motief. Maar als je voor een bruinig motief kiest dan zit dat door je hele marmer vinyl vloer heen. Hetzelfde geldt voor een zwart motief. Zo heb je het voordeel van een rustig ogende vloer.

Er zijn nog meer voordelen van vinyl marmerlook vloeren:
  • Marmer vinyl is isolerend
  • Vinyl heeft een geluiddempend effect
  • Marmer vinyl is makkelijk te onderhouden
  • Een vinyl marmerlook vloer is snel gelegd
  • Vinyl is licht en gaat erg lang mee

Uiteindelijk bespaar je met een vinyl vloer zelfs op je energiekosten. Vinyl is geschikt voor vloerverwarming en geeft de warmte makkelijk door aan de ruimte waarin jij je bevindt. Nog een voordeel tegenover een zware stenen marmer vloer.

Maak een afspraak

Welke marmer vinylvloer kies jij?

Laat je betoveren door marmer vinyl

Marmer, wij kennen het uit Italië, van kerkgebouwen of luxe villa’s. Die witte vloer met dat marmer motief heeft een chique uitstraling. Marmer is duur en voelt koud aan je voeten. Niet handig wanneer je in de winter op blote voeten door je kamer wilt lopen. Gelukkig is er marmer vinyl. Want vinyl voelt altijd warm aan je voeten, en aangenaam zacht. Bovendien is een marmer vinyl vloer geluiddempend. Dus die knikker of de puntjes van de hakken van je schoenen hoor je helemaal niet op deze vloer.

Inspiratie en advies rond marmer vinylvloeren bij Thuisin

Wil je advies wat het patroon betreft? Of de kleur marmerlook vloer die het beste past bij jou woonstijl? Kom voor inspiratie naar onze showroom en bekijk de stalen. Wij informeren je graag vrijblijvend. Ook rond het leggen van een marmer vinylvloer, neem contact op met de winkel voor een afspraak.

Neem contact op