Portugese tegels

Vinyl kent vele gemakken. Het is een sterke vloer die het geluid goed dempt. Vinyl is verkrijgbaar in veel verschillen kleuren en dessins. Daarbij kan je kiezen voor kamerbreed vinyl of voor bijvoorbeeld stroken of tegels. En onder de tegels bevindt zich een pareltje dat we graag laten zien. Want vinyl met Portugese print is razend populair en wij begrijpen dat! Zeg nu zelf, dit wil je toch zo in je badkamer?

Vinyl of Portugese tegeltjes?

Waarom kiezen? Dat kan ineen! Thuisin heeft vinyl stroken en vinyl tegels in verschillende dessins waaronder een Portugese tegel vinyl vloer mét tegelmotief. Dus niet van echt te onderscheiden met wel alle gemakken van vinyl. Vinyl voelt namelijk lekker warm en comfortabel aan, in tegenstelling tot een echte stenen vloer. Daarbij zijn sommige vinyl vloeren bestand tegen water en daarmee geschikt voor vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Hoe leuk zo'n vinyl Portugese tegel in je keuken? Maar natuurlijk kan het ook in de hal of je woonkamer!

Bij Thuisin begrijpen we dat je je nieuwe vloer graag eerst eens wilt bekijken. Dus als je onze vinyl Portugese tegelvloer wilt ervaren, kom gerust langs in onze winkel. Wij adviseren en inspireren je graag!

Vinyl Portugese tegel vloer laten leggen?

Dat kan! Bezoek je onze winkel en ben je tevreden over ons product advies, dan maak jij je keuze in welke vinyl Portugese tegelvloer je wenst. Vervolgens gaan wij de vloer bij je thuis inmeten en leggen wij de vloer perfect. We geven je ook advies over de ondervloer voor vinyl. Zo ben jij er zeker van dat je lang kan genieten van je nieuwe vloer.

Heb je vragen of wil je nog meer weten voordat je een keuze gaat maken, maak dan eenvoudig een afspraak. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Ja! Omdat Novilon vrijwel altijd direct wordt verlijmd op de vloer is het uitstekend geschikt voor vloerverwarming. Vraag wel altijd hierover advies aan de vakman.

Ja, in principe is het mogelijk om Novilon zelf te leggen. Maar wij raden aan om dit door een vakman te laten doen. Tot 40 m² kan los gelegd worden, zonder verlijming. Voor grotere oppervlakten is dat wel noodzakelijk en daarvoor moet de vloer eerst geëgaliseerd worden. Dat is belangrijk omdat kleine oneffenheden anders zichtbaar worden aan de bovenkant.

Het egaliseren gebeurt met egaline dat zorgt voor een egaal oppervlak én fungeert als lijmlaag. Egaliseren is ook nodig bij stroken en tegels.

Het is ontzettend belangrijk dat alles zo goed mogelijk wordt ingemeten. Daar willen wij je uiteraard graag bij helpen. Alleen dan kunnen wij je een perfecte vloer garanderen. We bekijken de conditie van bijvoorbeeld de ondervloer of andere zaken die een rol spelen.

Neem gerust contact op met een winkel bij jou in de buurt voor een inmeet-afspraak.

Wanneer je persoonlijk advies wilt over je vloer, voor aanschaf of onderhoud, ben je van harte welkom bij de winkel bij jou in de buurt. Ook het legwerk kunnen we voor je uitvoeren.

Een vinyl vloer bestaat uit meerdere lagen; een harde slijtlaag, een laag met een bedrukt dessin, een versterkingslaag en een zachte onderlaag. Hoe dikker de onderste schuimlaag, hoe comfortabeler de vloer loopt.

Het verschil met een pvc vloer is gering, maar algemeen gesteld kun je zeggen dat een pvc vloer harder is en vinyl zachter. Dat geldt voor zowel de onderste als de bovenste laag. Zeker bij zware belasting of intensief gebruik kun je daarom beter kiezen voor een pvc vloer.

De look komt vrij sterk overeen. Het verschil tussen vinyl en pvc is gering. Je kan stellen dat een pvc vloer harder is en vinyl zachter. Dat geldt voor zowel de onderste als de bovenste laag.

Bij Thuisin maken we een offerte voor je als we alle informatie op een rijtje hebben. Welke vloer mag het worden, welke afmeting heeft de ruimte waar de vloer komt, enz. Zo weet jij wat je mag verwachten, wel zo prettig!

Vinyl is isolerend en geschikt voor vloerverwarming. De vloer is makkelijk in onderhoud. Het dempt geluid, is snel gelegd en gaat lang mee. Vraag ernaar in onze winkel!

Meer weten over vinyl Portugese tegel vloeren?

Neem contact met ons op

Via dit formulier kun je contact opnemen met de winkel.

Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Laat je terugbellen