Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1980 beoordelingen van klanten.

Voor- en nadelen pvc vloeren

Naast alle voordelen van een pvc-vloer, heeft de vloer ook een aantal nadelen. Denk aan krassen, gevaarlijke stoffen en het feit dat deze lastig te leggen is. Allemaal waar, alleen niet als je een pvc-vloer aanschaft bij Thuisin. De nadelen met de voordelen van een pvc-vloer van Thuisin lees je in mijn blog. Een herhaling, maar wel een hele nuttige.

Door: Gemma op 15/04/2019

Nadelen pvc vloeren

Het zal je niet zijn ontgaan, pvc-vloeren zijn poepie populair. Niet van echt hout te onderscheiden en enorm onderhoudsvriendelijk. En dat geeft ons de 3 s’en: Sterk, strak en supermooi. Als ik jou was, zou ik volledig gaan voor een pvc vloer. Zeker eentje van Thuisin.

Maar, ik zal moeten toegeven, naast de mega vele voordelen van een pvc vloer, heb ik toch nog een paar nadelen gevonden. Je zult misschien denken, ‘huh, schrijf je nu écht over de nadelen van een ‘topproduct?’ Zeker, dat lees je goed. Want naast dat pvc vloeren inderdaad geweldig zijn, moet je met een aantal zaken we rekening houden. Ik zal je niet langer in spanning houden en mijn nadelen pvc vloeren op een rijtje zetten.

Kras-krasder-kraskras

En dan heb je een te gekke nieuwe strakke vloer, zie je binnen no-time krassen d’r op. Not helemaal de bedoeling. Het kan gebeuren. Vaak bij goedkopere en dunne varianten van pvc vloeren. Die varianten die wij niet in onze collectie hebben. En daarmee ‘krassen’ wij nadeel één alvast weg 😉

Niet voor de doe-het-zelver

De dryback pvc vloer, die je moet verlijmen, schijnt nog niet echt een klus te zijn voor de doe-het-zelver. Ten eerste moet je ondervloer volledig egaal zijn (hoe dan??) en dan moet je ‘m nog recht plakken en zo strak mogelijk. En een visgraatpatroon is al helemaal ellendig. But, al gedacht dat iemand het voor je kan doen? Wij steken onze hand graag op om te helpen. Professionals die je vloer zo strak leggen dat je er wel een ballroom vloertje van kan maken. Dus nee, als doe-het-zelver is het niet te doen. Met een Thuisin vakman wel. Heb ik hiermee nadeel 2 weggestreept? (Antwoord: Ja)

Gevaarlijk?

Waarheid, in pvc-vloeren kan best troep zitten. Troep als in gevaarlijke en schadelijke loodhoudende producten. Dat kán. Bij goedkopere versies. Wil je een ‘gezonde’ pvc vloer, zonder de stoffen die je niet in je kamer wilt hebben? Kom dan bij ons. Wij moeten er niet aan denken om vloeren met schadelijke stoffen te verkopen. Dat doen we dan ook niet. Zeg maar dag-dag tegen nadeel nummer 3.

Conclusie van dit alles: naast de voordelen van pvc vloeren kán een pvc vloer ook nadelen hebben. Kan, alleen niet bij Thuisin. Dat kan niet. Snap je? Dus mensen, dit was mijn spreekbeurt, wie heeft er nog vragen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9313131313131 op basis van 1980 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging