Leggen

Je hebt een nieuwe vloer gekozen; wat gaaf! Misschien ga je voor laminaat, kies je duurzaam Marmoleum, wil je graag tapijt of de populaire pvc visgraat vloer. Allemaal stuk voor stuk pareltjes. Je verheugt je er vast op en terecht! Een nieuwe vloer kies je doorgaans niet tijdelijk, maar daar wil je van kunnen genieten. Als je vloer goed gelegd is, dan kán je er ook lang plezier van hebben. Zelf je vloer leggen; dat kan, mits je handig bent. Wil je zeker weten dat je nieuwe vloer op de bestaande ondergrond kan, goed gelegd en mooi afgewerkt wordt? Laat je nieuwe vloer dan leggen door de vakmensen van Thuisin. Ontdek het voordeel van onze legservice!

Vloerverwarming leggen

Wij leggen elke vloer voor je. Of je kiest voor een hoogpolig tapijt, een grijze laminaat, duurzaam Marmoleum of een pvc vloer met patroon inclusief elektrische vloerverwarming, bij Thuisin start het met advies en inspiratie.

In onze winkel zie en voel je de verschillende vloersoorten. De verschillende soorten tapijt, hoog- en laagpolig, in alle kleuren en dessins of beton- of houtlook marmoleum dat net echt lijkt. Wat dacht je van het verschil tussen laminaat en pvc en de keuze in rechte stroken of een patroon als visgraat of Hongaarse punt.

Als jij je keuze hebt gemaakt, komen wij bij je thuis inmeten. Zo ben je verzekerd van de juiste afmeting en het benodigde materiaal. Jouw vloer krijgt de juiste ondergrond, waarmee de levensduur van je vloer verlengd wordt. Alles voor het beste resultaat!

Vloer laten leggen

Een vloer leggen is naast een tijdrovende klus, ook best lastig. Sommige vloeren kan je niet eens zelf leggen, aangezien je je ondervloer eerst moet egaliseren. Thuisin heeft ervaren vakmensen in dienst die dat dagelijks doen. In welke ruimte je ook een nieuwe vloer wilt, zij weten hoe ze de vloer moeten leggen.

Een trendy visgraat laminaat, een strakke marmoleum vloer of een XXL pvc vloer in click variant gelegd op een oude tegelvloer; alles is mogelijk en niets is ons te gek. Dat geldt overigens ook voor het inmeten en de montage van raamdecoratie, gordijnen, horren, buitenzonwering, stalen deuren en kasten op maat. Ook dat doet Thuisin voor je. Service en ontzorging noemen we dat.

In onze winkel adviseren we je over het leggen van je vloer. We spreken een datum af die past in je agenda en zorgen voor een snelle oplevering van de vloer. Natuurlijk gaat kwaliteit boven tijd: onze vakmensen doen altijd hun best. Meer weten over onze legservice? Kom naar de winkel, of maak eenvoudig een afspraak!