Visgraat pvc vloeren

Bij een visgraat vloer wordt de pvc vloer in een vissengraat patroon gelegd. Dat kan perfect met de pvc stroken. Een pvc vloer in dit patroon is niet van echt hout te onderscheiden. Deze vloer kan je in brede of smalle stroken laten leggen, in donkere of in lichte houtkleur. Naast het visgraat patroon, kan je je pvc vloer ook in Hongaarse punt laten leggen. Bij dit patroon zijn de stroken niet om en om gelegd, maar in een rechte lijn. Voor de perfecte pvc visgraat vloer laat je hem leggen door de vakmensen van Thuisin. Wij hebben pvc vloeren van onder andere de merken Moduleo, COREtec en Mflor.

Alles wat je wilt weten over visgraat pvc

Waarom zijn visgraat pvc vloeren zo populair?

Je ziet ze overal tegenwoordig, visgraat pvc vloeren. En niet persee een visgraat pvc vloer, maar de pvc vloer zelf. Waarom is dat eigenlijk zo? Daar zijn een paar redenen voor. Onder andere omdat pvc vloeren bijna alleen maar voordelen hebben. Ze zijn duurzaam, makkelijk in onderhoud, bijna niet van echt hout te onderscheiden en in alle soorten, maten en structuren verkrijgbaar. Wij bij Thuisin begrijpen wel waarom iedereen zo’n vloer wil.

Kan een visgraat pvc vloer gecombineerd worden met vloerverwarming?

Elke pvc vloer is geschikt voor vloerverwarming, zo ook visgraat. Het materiaal geleidt de warmte goed en gelijkmatig, waardoor het lekker warm is in huis. Laat je vloer wel leggen door een specialist van Thuisin, dan ben je verzekerd van goed werk. Wil je meer informatie? Kom gerust langs bij een Thuisin winkel bij je in de buurt.

Wat is het onderhoud van een visgraat pvc vloer?

Het onderhoud van een visgraat pvc vloer is minimaal. Stofzuigen en je hebt alleen wat water nodig om de vloer te dweilen! Let op, nooit je vloer schoonmaken met zomaar een schoonmaakmiddel, dat kan funest zijn voor je vloer. Laat je altijd adviseren in de winkel.

Wat zijn de voordelen van een visgraat pvc vloer?

Naast dat deze uitstekend samengaat met vloerverwarming, zijn er nog wel wat voordelen aan een visgraat pvc vloer. Hier een paar voordelen op een rijtje.

  • Een visgraat pvc vloer is stiller dan laminaat
  • Een visgraat pvc vloer is sterker dan laminaat
  • Een visgraat pvc kan ook over een tegelvloer
  • Een visgraat pvc vloer is slijtvast en duurzaam
  • Een visgraat pvc vloer kan in iedere ruimte in je woning gelegd
  • Een visgraat pvc vloer is er ook met brede planken

Wil je graag de visgraat pvc vloeren met eigen ogen bekijken? Dat snappen we. Je bent van harte welkom in één van de Thuisin winkels bij jou in de buurt om je te laten inspireren en adviseren.

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Door te stofzuigen. En als je toch wat vlekken hebt kan je de pvc vloer dweilen. Gebruik nooit agressieve schoonmaakmiddelen, liever een schoonmaakmiddel speciaal voor pvc. Vraag ernaar in onze winkel!

Vloerverwarming en pvc gaan heel goed samen. Vloerverwarming onder je visgraat pvc vloer is dus geen enkel probleem! Want pvc geleidt goed de warmte. Vraag ernaar in onze winkel. En weet je dat we alles doen? Adviseren, inmeten en leggen, ook je vloerverwarming?!

De vloerplanken bij een Hongaarse punt liggen in een rechte lijn. Per rij vloerplanken heb je een rechte naad waar alle planken exact op aansluiten. Bij een visgraat patroon verspringen de vloerplanken en heb je daardoor in plaats van een rechte naad een zigzag lijn of trap. Beide patronen zijn echte eyecatchers in je huis! Bij Thuisin leggen wij allerlei patronen pvc vloeren probleemloos. Vraag ernaar in onze winkel!

Een visgraat pvc vloer leggen is bewerkelijker dan een rechte pvc vloer leggen. Om een realistische prijsopgave voor je te kunnen maken van een visgraat pvc vloer inclusief leggen, willen we graag alle informatie compleet hebben. Welke pvc vloer kies je, hoe groot is de ruimte waar de vloer komt, enz. Vervolgens ontvang je een offerte van ons met de kosten van je pvc vloer. Wel zo prettig dat je weet waar je aan toe bent!

Het grootste voordeel is dat een visgraat pvc vloer weinig onderhoud kent. Stofzuigen is veelal voldoende en af en toe dweilen om eventuele vlekken te verwijderen. Verder is een visgraat pvc vloer een stille vloer, oersterk, slijtvast, duurzaam en toepasbaar in elke ruimte van je huis, zelfs de badkamer!

Thuisin heeft een ruim assortiment pvc vloeren in veel verschillende kleuren en dessins. Denk aan hout-, steen- en betonlook. De meest populaire visgraat pvc vloer is de lichte eiken kleur. Hierdoor lijkt een kamer optisch groter dan met een donkere kleur. Maar het gaat er natuurlijk om; wat vind jij mooi? Inspiratie nodig? Kom naar onze winkel!

Meer weten over visgraat pvc?

Neem contact met ons op

Via dit formulier kun je contact opnemen met de winkel.

Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Laat je terugbellen