Visgraat PVC vloeren

Bij een visgraat vloer wordt de pvc vloer in een vissengraat patroon gelegd. Dat kan perfect met de pvc stroken. Een pvc vloer in dit patroon is niet van echt hout te onderscheiden. Deze vloer kan je in brede of smalle stroken laten leggen, in donkere of in lichte houtkleur. Naast het visgraat patroon, kan je je pvc vloer ook in Hongaarse punt laten leggen. Bij dit patroon zijn de stroken niet om en om gelegd, maar in een rechte lijn. Voor de perfecte pvc visgraat vloer laat je hem leggen door de vakmannen van Thuisin. Wij hebben pvc vloeren van onder andere de merken Moduleo, COREtec en Mflor.

Alles wat je wilt weten over visgraat PVC

Waarom zijn visgraat pvc vloeren zo populair?

Je ziet ze overal tegenwoordig, visgraat pvc vloeren. En niet persee een visgraat pvc vloer, maar de pvc vloer zelf. Waarom is dat eigenlijk zo? Daar zijn een paar redenen voor. Onder andere omdat pvc vloeren bijna alleen maar voordelen hebben. Ze zijn duurzaam, makkelijk in onderhoud, bijna niet van echt hout te onderscheiden en in alle soorten, maten en structuren verkrijgbaar. Wij bij Thuisin begrijpen wel waarom iedereen zo’n vloer wil.

Kan een visgraat pvc vloer gecombineerd worden met vloerverwarming?

Elke pvc vloer is geschikt voor vloerverwarming, zo ook visgraat. Het materiaal geleidt de warmte goed en gelijkmatig, waardoor het lekker warm is in huis. Laat je vloer wel leggen door een vakman van Thuisin, dan ben je verzekerd van goed werk. Wil je meer informatie? Kom gerust langs bij een Thuisin winkel bij je in de buurt.

Bekijk ze in onze winkel

Wat is het onderhoud van een visgraat pvc vloer?

Het onderhoud van een visgraat pvc vloer is minimaal. Stofzuigen en je hebt alleen wat water nodig om de vloer te dweilen! Let op, nooit je vloer schoonmaken met zomaar een schoonmaakmiddel, dat kan funest zijn voor je vloer. Laat je altijd adviseren in de winkel.

Wat zijn de voordelen van een visgraat pvc vloer?

Naast dat deze uitstekend samengaat met vloerverwarming, zijn er nog wel wat voordelen aan een visgraat pvc vloer. Hier een paar voordelen op een rijtje.

  • een visgraat pvc vloer is stiller dan laminaat
  • een visgraat pvc vloer is sterker dan laminaat
  • een visgraat pvc kan ook over een tegelvloer
  • een visgraat pvc vloer is slijtvast en duurzaam
  • een visgraat pvc vloer kan in iedere ruimte in je woning gelegd

Wil je graag de visgraat pvc vloeren met eigen ogen bekijken? Dat snappen we. Je bent van harte welkom in één van de Thuisin winkels bij jou in de buurt om je te laten inspireren en adviseren.

Maak een afspraak