mFLOR

Voor een 'natuurlijke' vloer biedt mFlor de perfecte oplossingen. Benieuwd? Lees dan gauw verder.

mFLOR

Natuurlijke pvc vloeren

mFlor is gespecialiseerd in pvc vloeren, waarbij jouw gezondheid centraal staat bij de productie en ontwikkeling van de vloer. Om de vloer gezondheidsproef te maken, zijn ze non stop bezig om alle vloeren neutraal te maken. Dit houdt in dat het een zeer lage emissiewaarde heeft, en voldoet aan alle officiële normen. Voor de hygiëne hebben ze alle vloeren zo geproduceerd dat het geen reiniging met agressieve schoonmaakmiddelen nodig heeft. Daarnaast bieden ze ook vloeren waarbij akoestiek en temperatuurbeleving een belangrijke rol speelt. De temperatuurbeleving zegt het al, de vloeren zijn ook geschikt voor vloerverwarming.

Lifestyle

Sinds kort hebben ze ook lifestyle’s collecties toegevoegd aan hun assortiment. Deze bestaan uit: Landelijk, Modern, Industrieel, Klassiek en Scandinavisch. Altijd een goede vloer die past bij jouw lifestyle.

Ontdek alle woonstijlen

Natural touch

Ook mFlor maakt gebruik van de zogenoemde in register embossing techniek. Dit geeft de pvc vloeren een natuurlijke look en feel. Aan de toplaag van de pvc vloeren wordt een bepaalde structuur meegegeven zodat deze er niet alleen uit ziet als een houten vloer, maar deze ook zo aanvoelen. Alle Authentic vloeren van mFlor zijn gemaakt met deze natural touch.

Maak een afspraak

mFLOR vloeren

Floorplanner

Zoveel vloeren in verschillende kleuren en dessins, het kiezen van een nieuwe vloer is niet gemakkelijk. Om een goed beeld te krijgen van de vloeren van mFlor is de floorplanner ontwikkeld. Met deze tool kun je kiezen uit verschillende ruimtes in een woning die je tot in detail kunt aankleden met de beschikbare vloeren. De kleuren van de wanden, legpatronen en zelfs decorstrips zijn allemaal te wijzigen. Hierdoor krijg je een beter beeld van de vloer en kun je verschillende vloeren gemakkelijk met elkaar vergelijken.

Decorstrips

Je kunt je pvc vloer nog een extra bijzondere look geven met de decorstrips van mFlor. De decorstrips geven de pvc stroken een lichtere of donkere omlijning, afhankelijk van de kleur van de strip. Zo geef je een houten vloer een scheepsdekachtig effect en creëer je bij de steendessins een voeg tussen de tegels. Bekijk in de floorplanner het effect!

Garantie mFlor

Op de meeste vloeren van mFlor krijg je 15 jaar garantie. Een vloer waar je lang van kan genieten! Wil je zeker weten dat je vloer goed gelegd wordt, zodat je alleen nog maar van het prachtige eindresultaat hoeft te genieten? Laat je nieuwe vloer van mFlor leggen door onze vakmensen! Nieuwsgierig geworden?

Kom langs in onze winkel