Cotap

Ben jij aan het kijken voor een nieuwe vloer? Een vloer van kwaliteit? Dan ben je bij de vloeren van Cotap aan het juiste adres!

Comfortabel wonen, stap voor stap - Cotap vloeren

Cotap vloeren

Ben jij aan het verhuizen of vindt er binnenkort een grote verbouwing in jouw woning plaats? Begin bij het begin, de vloer! Cotap is een vloerengroothandel en heeft verschillende eigen merken in het assortiment, waaronder Ambiant en vtwonen.

Ambiant vloeren

Een trendy vloer die betaalbaar is en lang meegaat? Dan is het assortiment van Ambiant precies wat jij zoekt. In deze collectie vind je de mooiste tapijt, laminaat, vinyl en pvc vloeren. Ambiant heeft voor elk interieur een vloer van kwaliteit! Meer weten over deze collectie? Bekijk onze Ambiant merken pagina of kom langs in onze winkel.

Kom langs in onze winkel
vtwonen vloeren

Ben jij aan het verhuizen of begin je binnenkort aan een grote verbouwing in jouw woning? Begin bij het begin, je vloer! Maak kennis met de geweldige vloeren van vtwonen. Of je nu op zoek bent naar een mooie, houten vloer of een vloer die zacht aanvoelt onder de voetjes, de collectie van vtwonen heeft het!

Wist je al dat onze vakmensen jouw gekozen vloer ook komen leggen? Bespaar jezelf de energie... Verhuizen of een grote verbouwing is al zwaar genoeg!

Alle vloeren geschikt voor vloerverwarming

Alles over Cotap

Cotap is een full-service vloerengroothandel die voortdurend bezig is met het ontwikkelen van nieuwe vloerencollecties. Deze collecties dragen bij aan het verhogen van het rendement voor jou. Zo vertalen zij de behoeften van jou door in hun collecties. Wij zijn er daarom vrijwel altijd zeker van dat jij jouw droomvloer in de collectie van Cotap vindt. Wil je meer weten? Maak eenvoudig een afspraak.

Maak een afspraak