Steenlook laminaat

Wil je de look van een stenen vloer en gemak in onderhoud? Bekijk onze laminaat vloeren met steenlook eens! Oersterk, mooi en heel hygenisch want goed vrij te houden van stof. Iets voor jou?

Laminaat met steen motief

Laminaat is opgebouwd uit verschillende laagjes. De bovenste laag is een slijtvaste laag van kunststof. Laminaat is makkelijk te installeren en eenvoudig te onderhouden. Thuisin heeft een enorm assortiment laminaat van verschillende merken. We verkopen onder andere laminaat van de merken Ambiant, Tarkett, maar ook het oersterke Berry Alloc en ons eigen Thuisin merk.

Je vindt bij ons ook veel laminaat tegels, dat zijn tegels van laminaat, die sprekend op stenen tegels lijken. Deze laminaat steen look vloeren zijn in specifieke kleuren of met een fantasiedessin leverbaar. Gaaf toch! Bijna niet van echt te onderscheiden. En uiteraard kunnen onze vakmensen jou steenlook laminaat vloer voor je leggen. Voor meer informatie ben je altijd van harte welkom in onze winkel!

Wat zijn de voordelen van laminaat?

Laminaat kent een heleboel voordelen! We zetten de 5 belangrijkste voordelen voor je op een rijtje;

  • Laminaat is geschikt voor elke ruimte
  • Laminaat is oersterk
  • Laminaat is makkelijk in onderhoud
  • Laminaat is snel en makkelijk te plaatsen
  • Laminaat is levensecht

Wat is laminaat?

Laminaat is een vloer die bestaat uit meerdere lagen. Die lagen zijn op elkaar verlijmd en de naam komt van het woord ‘lamineren’. Laminaat is verkrijgbaar in allerlei kleuren, maten en dessins. In vele kleuren en met een hout look of steen look. Levensecht!

Zijn laminaat tegels ook in betonlook?

Zéker! Laminaat tegels zijn er in allerlei motieven. Van houtlook tot steenlook en van betonlook tot marmer look. Een betonlook laminaat tegelvloer is bijna niet van echt beton te onderscheiden. Hetzelfde geldt voor laminaat met steenlook. De laminaat vloeren van tegenwoordig zijn zo levensecht dat je het verschil nagenoeg niet opmerkt. Er is heel veel mogelijk. We begrijpen dat je het product wilt voelen en in het echt zien. Kom gerust op bezoek in onze winkel, onze adviseurs helpen je graag verder.

Laminaat tegels in motief?

Ja, dat kan! Met mooie motiefjes erop, geweldig voor in je keuken of bijkeuken. Haal de sfeer in huis met deze unieke tegel motief vloer. Super tof en uniek! Wil je meer weten over laminaat, de verschillende kleuren en motieven, of ben je benieuwd wat het kost om steen laminaat bij jou thuis door onze vakmensen te laten leggen? Laat het ons weten, neem contact op!

Hoe leg je laminaat tegels?

Ons advies bij Thuisin is dit altijd laten leggen door een professional! Je wilt namelijk dat die vloer waar jij in investeert wel strak ligt. Om er zeker van te zijn dat dit gebeurt, kun je dus het beste een professional in de hand nemen. Diegene kent z’n vak, meet alles goed op en ook niet onbelangrijk, neemt de resterende troep weer mee.

Kan je laminaat ook over tegels leggen?

Geen probleem, ook dat kan gewoon, mits je zorgt voor een goede ondervloer. Je moet namelijk wel een effen vloer hebben voordat je er laminaat over laat leggen. Ook hiervoor kun je het beste bij een Thuisin winkel in de buurt langs, voor advies.

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Als je kiest voor vochtbestendig laminaat dan kan dat! Dit laminaat is vochtbestendig, maar niet waterdicht. Vraag ernaar in onze winkel!

Dat is laminaat met een steenlook. Ook verkrijgbaar in tegels. Makkelijk te onderhouden en net een echte stenen vloer!

Bij Thuisin maken wij graag een offerte voor je als we alle informatie compleet hebben. Welke vloer wil je graag, hoeveel heb je nodig, enz. Zo weet je precies waar je aan toe bent, wel zo prettig!

Een laminaat-vloer

  • kun je makkelijk zelf leggen
  • is hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud. Af en toe stofwissen, zuigen of een keer dweilen is voldoende.
  • is duurzaam
  • is relatief goedkoop in aanschaf.

Nee, wij verkopen bij Thuisin uitsluitend clicklaminaat. De clickverbinding zorgt er voor dat de planken goed op hun plek blijven liggen en hoeven daarom niet verlijmd te worden.

Meer weten over steenlook laminaat?

Neem contact met ons op

Via dit formulier kun je contact opnemen met de winkel.

Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Laat je terugbellen