Laminaat visgraatvloer

Wil jij graag een laminaatvloer van visgraat? Snappen we! Of je nou een grote of een kleine ruimte hebt, een laminaat visgraat vloer kan altijd! Kom kijken en voelen bij Thuisin, genoeg keuze.

Wat zijn de voordelen van visgraat laminaat?

Visgraat is een van de meest bekende vloer patronen. Dit eeuwenoude patroon, waarbij de planken als een visgraat gelegd worden, ziet er erg fraai uit. Visgraat laminaat is dan ook erg populair vanwege zijn klassieke en elegante uitstraling.

Visgraat laminaat kent eigenlijk alleen maar voordelen;

  • Eenvoudig in onderhoud
  • Makkelijk te leggen
  • Niet van echt hout te onderscheiden

Met een stofzuiger en een sopje heb je de vloer in een mum van tijd schoon. Ook is laminaat makkelijk te leggen, wel adviseren we je altijd om je laminaat vloer te laten leggen, voor het perfecte resultaat. Wist je dat laminaat ook een voordelige vloerkeuze is? Kwalitatief hoogwaardig laminaat is niet prijzig.

Meer over laminaat

Laminaat en vloerverwarming, kan dat?

Veel nieuwbouwhuizen zijn voorzien van vloerverwarming, waarbij je je afvraagt of dit eigenlijk samen kan met laminaat. Het antwoord is; ja! De meeste soorten laminaat wel. Er zijn een paar dingetjes waar je op moet letten bij een visgraat laminaat op vloerverwarming. De ondervloer en de warmteweerstand. Is dit te hoog? Dan wordt de vloer soms te langzaam warm. Gelukkig zijn veel soorten visgraat laminaat bij Thuisin wel geschikt. Wil je het zeker weten? Vraag dan om advies in de winkel.

Visgraat laminaat leggen, kan ik dat zelf?

Ben je geboren met twee linkerhanden, heb je geen tijd of geen zin? Dan laat je het gewoon aan de vakmensen over. We adviseren je altijd om een visgraat laminaat vloer te laten leggen. Zo ben je verzekerd van vakwerk. Onze mensen komen jouw ruimte opmeten en zorgen ervoor dat je niks tekort komt. Ontzorgen noemen we dat.

Overigens is laminaat tegenwoordig bijna niet meer van een echte eikenhouten plank te onderscheiden, vanwege de luxe v-groef aan alle zijden. Ook de structuur van eiken is voelbaar in de toplaag van het laminaat, met een duur woord register embossing genoemd. Zo lijkt het net of je een echte parketvloer hebt.

PVC versus laminaat

We kunnen het ons voorstellen dat je niet weet of je voor pvc of laminaat moet kiezen. Daar helpen we je graag bij door de verschillen uit te leggen. Beide vloeren hebben namelijk voordelen en nadelen.

Welke vloer is voordeliger?

Wil je het liefst voor de voordeligste optie gaan? Dan is de laminaat visgraat jouw vloer!

Onderhoud van de vloer

Qua onderhoud zijn zowel pvc vloeren als laminaat vloeren super makkelijk. Een stofzuiger en een sopje is voldoende. Een pvc vloer is overigens wel iets beter bestand tegen water dan laminaat.

Laminaat leggen versus pvc

Qua leggen is een laminaat vloer makkelijker te leggen, omdat de ondervloer wat minder egaal hoeft te zijn dan bij een pvc vloer. Je leest het, beide vloeren zijn fijne vloeren voor in jouw huis. Kom gerust naar een Thuisin winkel in de buurt om een visgraat laminaat vloer te bekijken en voelen.

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Hoeveel je nodig hebt, is onder afhankelijk van het patroon. Bij een een recht legpatroon heb je circa 10% extra nodig in verband met snijverlies. Leg je de vloer diagonaal, dan moet je op 25% extra rekenen.

Uiteraard helpen we je graag met advies over de hoeveelheid.

Nou... een rechte laminaat vloer zelf leggen, dat kan. Een visgraat laminaat vloer zelf leggen is echt andere koek. Wij adviseren je dit te laten doen door vakmensen. Bij Thuisin meten wij de vloer ook in en leggen 'm voor je!

Begrijpelijke vraag. En we beantwoorden hem graag voor je, als we alle informatie compleet hebben. Welke soort vloer kies je? Hoeveel heb je nodig, leggen wij de vloer voor je, enz. Weten we al dit soort zaken dan maken wij met plezier een offerte voor je!

Een laminaat-vloer

  • kun je makkelijk zelf leggen
  • is hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud. Af en toe stofwissen, zuigen of een keer dweilen is voldoende.
  • is duurzaam
  • is relatief goedkoop in aanschaf.

Nee, wij verkopen bij Thuisin uitsluitend clicklaminaat. De clickverbinding zorgt er voor dat de planken goed op hun plek blijven liggen en hoeven daarom niet verlijmd te worden.

Meer weten over visgraat laminaat?

Neem contact met ons op

Via dit formulier kun je contact opnemen met de winkel.

Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Laat je terugbellen