Naaldvilt

Zoek je een tapijt dat wel tegen een stootje kan? Omdat je bijvoorbeeld een stoel met wielen hebt of veel spelende kinderen? Dan is naaldvilt tapijt een goede oplossing. Dit tapijt is slijtvast, super sterk en heeft weinig onderhoud nodig. Naaldvilt wordt niet gemaakt van wol maar van synthetische vezels. Daarmee is het een ijzersterk tapijt en kan het goed toegepast worden in bijvoorbeeld de bouw en industrie. Om de juiste kleurstructuur te krijgen wordt bij naaldvilt polypropyleenvezels van verschillende kleuren vermengd. De vezels worden met elkaar verweven op een speciale manier. De vezellaag wordt namelijk doorboord door duizenden naalden. Naaldvilt tapijt is voor flinke vloeroppervlakten een betaalbare oplossing. Handig voor kantoorruimtes maar ook zeker voor op je trap, overloop of werkkamer. Het tapijt is beschikbaar in allerlei kleuren, dus voor ieder wat wils!

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Wanneer stofzuigen alleen niet voldoende is, kan je je tapijt reinigen met een tapijtreiniger. Dit breng je aan op het tapijt en neemt het daarna af met een vochtige doek. Gebruik nooit agressieve schoonmaakmiddelen want dat kan verkleuringen veroorzaken. Voor kleine vlekjes is een doekje met warm water veelal voldoende.

Zoek je een oersterk tapijt dat ook nog mooi is? Denk eens aan naaldvilt. Omdat het zo sterk is, is het geschikt voor bijvoorbeeld de trap. Maar naaldvilt houdt zich ook goed in de wat vochtige ruimten als een garage. Het schimmelt niet. Bekijk het in onze winkel.

Naaldvilt wordt niet van wol gemaakt, wel van synthetische vezels waardoor het ook oersterk is. Geschikt voor de trap, maar ook voor bekleding als akoestisch materiaal. In onze winkel laten we je graag de verschillende tapijtsoorten zien.

Dat zijn er een aantal! Naaldvilt is door de stevige vezels slijtvast en gaat dus heel lang mee. Het is een vuilafstotend materiaal en makkelijk in onderhoud. Daarbij is naaldvilt brandvertragend. Verkrijgbaar in vele kleuren en dessins, bekijk ze in onze winkel!

Als je voor tapijt kiest, wil je wel dat dit lekker strak gelegd wordt. Zorg daarom dat je ondervloer egaal is envochtvrij. Zo gaat je tapijt langer mee. Bij Thuisin denken we graag met je mee. Bezoek voor advies, inspiratie, inmeten en leggen van je tapijt onze winkel.