Sfeer en warmte tijdens de wintermaanden, met een vloerkleed van Thuisin!

Het ideale product voor meer warmte in de koudere dagen, een vloerkleed. Ik vertel je hoe jij je geschikte vloerkleed kiest bij Thuisin en ik laat je een voorproefje van onze collecties zien. Lees je mee?

Vloerkleed op maat

Naast de warmte, kleed een vloerkleed het huis ook aan. Of je nu kiest voor kleur of neutraal, hoogpolig, laagpolig of linnen, met patronen of effen, groot of klein: vloerkleden, ook wel karpetten genoemd, brengen sfeer en warmte in je huis. Een vloerkleed zorgt ook voor één geheel. Het zorgt ervoor dat alle objecten, zoals je bank, salontafel en fauteuil, een eenheid vormen. Datzelfde effect krijg je bij het plaatsen van een vloerkleed onder je eettafel. Wist je dat een vloerkleed altijd op maat wordt gemaakt bij Thuisin? Zo weet je zeker dat jouw kleed naar wens is.

Hoe kies je jouw geschikte vloerkleed?

Vloerkleden heb je in allerlei soorten en maten. Voldoende keuze voor iedereen, maar hoe kies je nu het vloerkleed dat bij jou past? Voor iedere toepassing van het kleed is de afmeting van belang. Ben je op zoek naar een intiem plekje op de bank, kies dan voor een kleiner kleed en leg deze dan voor de bank en je stoel(en). Wil je meer ruimte creëren, laat dan het grotere kleed deels verdwijnen onder je bank. De oplossing voor de eenheid in je woonkamer. Kies je voor een vloerkleed onder de eettafel, zorg er dan voor dat je voldoende ruimte hebt om te schuiven met de stoelen.

Kleur en materiaal zijn natuurlijk voor het zicht de meest belangrijke keuzes. Voor een uitgesproken opvallend kleed kies je voor felle kleuren of een kleed met een druk patroon. Gaat het je om de warmte, dan zijn hoogpolige ‘aaibare’ vloerkleden zeer geschikt, ongeacht de kleur. Wil je graag deze warmte in je hele huis, kies dan voor tapijt, dit is kamerbreed en op maat gemaakt.

Vloerkleed collectie bij Thuisin

Iedereen heeft andere woonwensen als het om vloerkleden gaat. Ga je voor een stoere spijkerstof look, een romantische hoogpolige look of liever een strakke basic look? Ontdek alle vloerkleed collecties bij Thuisin. Ik geef je vast een voorproefje!

LOOKin vloerkleden

Ons eigen merk vloerkleden, speciaal voor jou uitgekozen! Ga voor en strakke en basic look met deze LOOKin vloerkleden en tapijten. Op maat gemaakt en geschikt voor elke ruimte, van woonkamer tot werkkamer en zelfs voor je trap! LOOKin heeft perfecte stijlvolle en strakke traplopers voor je. Bekijk meer in jouw Thuisin winkel in de buurt.

Desso & Denim vloerkleden

Ruig en verweerd, duurzaam en comfortabel. Met Desso Denim geef je het interieur een stoere ‘jeans’ look. Desso Denim is gemaakt van gerecyclede ECONYL garens, afkomstig van onder andere oude visnetten die zijn terug gewonnen uit de oceaan en dat maakt het duurzaam en sterk. Zorg voor een echte eyecatcher voor op je vloer met Desso.

Parade Paradiso vloerkleden

Romantisch hoogpolig en ook nog eens in verschillende vormen, dat zijn de Parade Paradiso vloerkleden. Extra zacht aan je voeten en ook nog eens te mixen en matchen. Kies voor verschillende 'eilandjes' in je slaapkamer of leg er een paar op elkaar, de verschillende vormen passen mooi bij elkaar.

Jouw woonstijl, jouw vloerkleed. Genoeg keuze dus bij Thuisin. Ik heb je slechts een kleine greep uit onze collectie laten zien. Kom langs in de winkel of inspireer online! Zit jij er lekker warm bij deze winter!

Winkels