Tegellook laminaat

Tegel en laminaat? Dat kan met onze tegel laminaat collectie! Laminaat met een prachtig steenmotief geeft direct de indruk van een echte stenen tegel vloer. Of je nou een lichte of donkere vloer wil, vlakke tegels of met een v-groef, bij Thuisin is er volop keuze.

Laminaat tegels

Bij Thuisin vind je veel laminaat tegels, dat zijn tegels van laminaat, die sprekend op stenen tegels lijken. Gaaf toch! Bijna niet van echt te onderscheiden. Op deze pagina vind je allerlei laminaat tegels per merk en serie.

We verkopen onder andere laminaat tegels van de merken Ambiant, Tarkett, maar ook het oersterke Berry Alloc en ons eigen Thuisin merk.

Zijn laminaat tegels ook in betonlook?

Zéker! Laminaat tegels zijn er in allerlei motieven. Van houtlook tot steenlook en van betonlook tot tegel laminaat in marmerlook. Een tegel laminaat in betonlook is bijna niet van echt beton te onderscheiden. Het verschil zit ‘m in het materiaal en de groeven die je ziet.

Alles is mogelijk. We snappen dat je moeilijk zomaar online een keuze kan maken. Je wilt het product ook kunnen voelen en in het echt zien. Voor meer informatie ben je altijd van harte welkom in één van de Thuisin winkels bij jou in de buurt, onze adviseurs helpen je graag verder.

Alles over laminaat

Wat is laminaat?

Laminaat is een vloer die bestaat uit meerdere lagen. Die lagen zijn op elkaar verlijmd en de naam komt van het woord ‘lamineren’. Hartstikke logisch dus! Laminaat is verkrijgbaar in allerlei kleuren, maten en dessins. Levensecht!

Is laminaat hout?

Laminaat is geen hout, al lijkt het wel heel erg op hout. Dat is het mooie aan het laminaat van tegenwoordig, het is bijna niet meer van echt te onderscheiden. Laminaat tegels heb je overigens in allerlei kwaliteiten. Wat dacht je van de Berry Alloc laminaat vloeren, die geproduceerd worden in Noorwegen? Geïnspireerd door de Scandinavische natuur. Oersterk en hartstikke duurzaam.

Kan je laminaat ook over tegels leggen?

Geen probleem, ook dat kan gewoon, mits je zorgt voor een goede ondervloer. Je moet namelijk wel een effen vloer hebben voordat je er laminaat over laat leggen. Ook hiervoor kun je het beste bij een Thuisin winkel in de buurt langs, voor advies.

Laminaat tegels laten leggen

Laminaat tegels in motief?

Ja super gaaf, wat dacht je van een retro tegel look? Met van die mooie motiefjes erop, dat is toch geweldig in je keuken of bijkeuken. Haal de sfeer in huis met deze unieke tegel motief vloer. Wist je dat je ook een lederlook laminaat tegel kan kopen? Dat is een laminaatvloer die op leer lijkt, super tof en uniek!

Hoe leg je laminaat tegels?

Ons advies bij Thuisin is dit altijd laten leggen door een professional! Je wilt namelijk dat die vloer waar jij in investeert er wel strak bij ligt. Om er zeker van te zijn dat dit gebeurt, kun je dus het beste een professional in de hand nemen. Diegene kent z’n vak, meet alles goed op en ook niet onbelangrijk, neemt de resterende troep weer mee.

Onze vakmensen komen graag jouw nieuwe laminaat vloer bij je thuis leggen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij adviseren je graag!

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Dat kan als je kiest voor vochtbestendig laminaat. Dit laminaat zet niet uit wanneer er water op komt. Het kan tegen een stootje en tegen spatwater, het is echter niet waterdicht. Vraag ernaar in onze winkel!

Als wij alle informatie compleet hebben dan maken wij graag een offerte voor je. Welk soort tegels laminaat kies je, hoe groot is de ruimte waar de vloer komt, enz. Zo weet jij precies waar je aan toe bent, wel zo prettig!

Een laminaat-vloer

  • kun je makkelijk zelf leggen
  • is hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud. Af en toe stofwissen, zuigen of een keer dweilen is voldoende.
  • is duurzaam
  • is relatief goedkoop in aanschaf.

Dat zijn tegels van laminaat die sprekend op stenen tegels lijken. Ook verkrijgbaar in betonlook, houtlook en marmerlook.

Nee, wij verkopen bij Thuisin uitsluitend clicklaminaat. De clickverbinding zorgt er voor dat de planken goed op hun plek blijven liggen en hoeven daarom niet verlijmd te worden.

Meer weten over laminaat tegels

Neem contact met ons op

Via dit formulier kun je contact opnemen met de winkel.

Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Laat je terugbellen