Blogs

Inspiratie: 'creatief nadenken om enthousiast met goede ideeën te starten!' En wij helpen jou daarbij. Wat je woonstijl ook is, wij volgen de laatste trends en geven je tips, alles om je te inspireren. Hier lees je blogs over de aankleding van jouw woning van jouw favoriete woonstijl en de producten die daarbij passen. Natuurlijk voorzien van mooie foto’s en verfrissende ideeën voor je eigen huis!

Schilderen, verven, sausen.. het blijft een vak apart. Naast de ‘foutjes’ die je kan maken gedurende het proces, maakt men ook foutjes als het gaat om het soort verf, je gereedschap en de afwerking.
7x een oplossing voor jouw raam van ons eigen merk: LOOKin! Om je mee te nemen naar onze trotse collectie, staat in dit stuk LOOKin raamdecoratie centraal. En geef ik je tips over verschillende…
10 tips om je huis klaar te maken voor de lente. Op kleur en schilder gebied dan! De Flexa expert geeft je dé tips waar je zeker wat aan gaat hebben.
Helemaal terug van weggeweest; de good old visgraat-vloer!
Wat doe je met die mooie hoge ramen als er teveel licht naar binnen komt? Precies, dan kies je voor hoge raambekleding. Wij geven je alvast wat raamdecoratie inspiratie! Voor smalle hoge ramen, brede…
Erg irritant die vliegen en muggen. Zeker die irritante muggen als ik slaap. Maar hey, elk nadeel heb z’n oplossing ;-). Horren! Hoe zo’n simpele oplossing mijn probleem (en van vele anderen) oplost…
Als we niet naar het museum kunnen, halen we het museum in huis. Kan met de nieuwe behangcollectie van Eijffinger.
Vraag een 4-jarige naar een onderwerp voor je blog en je krijgt 'vliegtuigen'. Ik denk dan verder en zie speels behang. Ook geschikt voor jouw kamer. Lees en kijk maar verder!
Deze trendkleuren zijn gewoon prachtig! Mag het ook bij jou in huis extra knus?
Wat zijn nu écht knusse en warme vloeren voor in de koude maanden? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet in een kort blogje! Lees je mee?
Stoer of juist chique: donkere kozijnen. Thuisin is fan! Twijfel je nog? Lees dan onze blog en laat je inspireren!