HookedOnWalls

HookedOnWalls is een design behang merk dat sfeervolle en soms ook gedurfde behang ontwerpen op de markt brengt. Laat je verrassen door de toegankelijke behang collecties, ontworpen door een team designers! HookedOnWalls is smaakvol behang voor elke woonstijl.

HookedOnWalls behang

Het bedrijf HookedOnWalls is gevestigd in Zonhoven, België, bovendien zijn er volop verkooppunten in Nederland en ook Engeland en Duitsland. Is HookedOnWalls een jong bedrijf? Ja en nee, HookedOnWalls bestaat meer dan 10 jaar maar is onderdeel van de Arte groep die al sinds 1981 bestaat en Arte is een grote, internationale speler op de behang markt.

Design behang voor elk interieur

De verfijnde dessins van de behang collecties zijn erg stijlvol en passen in elk interieur. Ook de namen van de behang collecties stralen klasse uit, zoals HookedOnWalls Passe partout, Arashi, Caribbean en Exotique. Een kenmerk hebben alle behang collecties gemeen, elk patroon dat de designers voor HooekdOnWalls behang ontwerpen ontstaat met veel oog voor detail en ook de kleuren worden tot op de fijnste nuances afgestemd.

HookedOnWalls behang brengt je muur tot leven!

Wanneer je een muur met HookedOnWalls behang ziet dan zou je bijna denken dat de bladeren van het behang uit de Jungle Jive collectie bewegen op de muur en de grafische vormen uit de Bohème collectie zorgen voor een 3D effect op je wand. Op dit stijlvolle behang kan je niet uitgekeken raken!

Maak een afspraak

Behang van Karin Sajo bij HookedOnWalls

Behang met excellent design, dat is HookedOnWalls, en er werken zelfs bekende designers mee aan de ontwerpen van de behang collecties. Zo heeft de voormalige haute-couturedesigner Karin Sajo een behang collectie voor HookedOnWalls ontworpen. Hier komen de passie voor textiel en de liefde voor design bij elkaar en zo is er een prachtige collectie van unieke behang designs ontstaan.

Karin Sajo behang

Ontdek Karin Sajo 1 tot en met 9 en laat je verrassen door behang in groen- en blauwtinten met diepte en veel oog voor details, bloemen, geweven texturen en ornamenten zorgen ervoor dat je met dit behang de stijl en allure van Parijs en haute couture in huis haalt. Ben je benieuwd naar HookedOnWalls behang?

Kom langs in onze winkel