Dé oplossing voor het verwijderen van oud behang

Niets zo irritant als het verwijderen van oud behang. Gelukkig heeft Arte Walls daar iets op gevonden: Easypro. Benieuwd hoe het werkt?

Eijffinger Museum behang

Irritant klusje

Stel je wilt gaan behangen, dan heb je vaak eerst nog een andere klus te doen. Het oude behang eraf halen. En ik denk dat iedereen wel weet dat dat een irritant klusje is. Hoeveel uren heb jij in je leven al gespendeerd aan het eraf trekken van behang? Eerst weken met water? Spons erover? Stomen? Krabben? Begin er niet aan, het hoeft niet. Arte Walls heeft namelijk iets nieuws bedacht. De Easypro behangafweek gel.

Wondermiddel Easypro

Een wondermiddel is het! Maar echt. Nu ben ik zelf niet zo van het gelijk reclame maken, maar dit is toch een hemel op aarde? Een gel die ervoor zorgt dat je je behang er zo af kan trekken? Waarom NU pas! Goed, tijd om je een beetje uit te leggen hoe het zit en hoe het werkt.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Easy peasy met Easypro

Oud behang, weg ermee. Dus smeer het behang in met de gel en laat het voor 20 minuten intrekken. Is de gel helemaal ingedrongen? Dan begint het echte ‘werk’. Naja, werk. Je trekt het behang er gewoon vanaf, van boven naar beneden. En heb je dik behang? Dan heb je de kans dat je alleen de bovenste laag van het behang eraf trekt. Geen ramp, dan smeer je de onderlaag nog een keer in met de gel, wacht je weer 20 minuten en trek je de onderste laag eraf. Even met de schraper erover om de gel resten te verwijderen en jij hebt weer een gladde muur. Easy peasy, handig spul!

Nóg meer voordelen

Heb je trouwens geschilderd vliesbehang of glasweefsel? Dan werkt de gel ook. Wat je dan moet doen is de muur even een beetje opschuren voordat je de gel aanbrengt. Dan kan het er mooi intrekken.

Naast dat het wonderspul is, is het ook nog milieuvriendelijk en pH-neutraal. Geen chemische middeltjes waar je mee werkt. Nog een voordeel weten? Je wint maximaal aan tijd, het is gelijk te gebruiken (geen mixjes maken) en het is spatvrij (geen geknoei).

Tijd voor nieuw behang

Tijd voor het leuke werk; behang uitkiezen! Heb in dit hele stuk een paar behangetjes geplaatst van Arte Walls, gewoon ter inspiratie. Meer zien? En meer weten over Easypro? Maak een afspraak en kom naar één van onze winkels!

Kom naar de winkel!
Bo
Geschreven door
Bo

Blogger bij Thuisin. Ik inspireer je met mijn blogs op het gebied van interieur en trends! Lees je mee?

Lees meer over Bo