6x behang voor een zomers gevoel!

Maak je woonkamer, slaapkamer, hal of keuken helemaal summer proof met deze zomerse behangetjes!

Het mooiste behang voor een zomers interieur!

Zomer! De temperatuur stijgt weer boven de 25 graden en we vinden het heerlijk! Voor mij (en velen om mij heen) weer een periode om het huis weer eens flink op de kop te zetten. Schoonmaken die bende en tijd voor een nieuwe look! De bank weer richting tuindeuren, muren weer fris wit. Of toch niet?

Waarom niet één stukje muur bedekken met zomers behang. Een gevalletje zomer in de bol – zomer op je muur. En daarom vandaag in de blog: 6 zomerse behangetjes!

1. Het strand-gevoel behang

Bij het zien van dit behang voel ik het zand al tussen mijn tenen zitten. Het zout in mijn haar. Licht verbrande wangen en neus. Cocktail in de hand. Het echte zomerse plaatje met een touch van heerlijke palmbomen en een zonsondergang!

Meer inspiratie: Bohemian woonstijl

2. Groen, groener, groenst! Genieten met een groen behang

Palmbomen en groene bladeren doen het natuurlijk altijd goed in de zomer. Dus waarom ook niet tegen je muur?!

Kom je ook behangetjes kijken?

3. Happy Hawaii - met tropische behangetjes

Zomerse printjes zijn hot hot hot in de zomer. Let’s go Hawaiian style op je muur met dit über vrolijke behang. Instant happiness als je het mij vraagt!

4. Een eeuwig levend boeket met bloemetjesbehang

Als ik zelf aan de zomer denk, denk ik aan verse bloemen op tafel. Zie jij ze liever voor altijd leven en niet binnen 2 weken al verdorren? Plak ze dan, in de vorm van een behangetje, op de muur!

Laten behangen? Ja! Lees alles over onze service!

5. ‘Klik klik’: Fotobehang

Beter kan haast niet. Een levensecht strand, of die ene lekkere cocktail uitvergroot. Of geeft een plaatje van Italië jou het ultieme zomergevoel? Plak het op de muur met een fotobehangetje!

6. We love the golden sun; goud behang!

Last but not least: kleur! en dan gelijk de kleur van de zomer: goud! De kleur goud maakt je kamer zonniger, zelfs tijdens kille winterdagen en goud is daarbij ook nog eens ontzettend chic! Geef je slaapkamer dat heerlijke behang met een goud accent, helemaal summer proof!

Trends en tips? Ontdek ze in onze nieuwsbrief!

Wil jij ook eens kijken naar al onze prachtige behangetjes?! Dat kan bij ons in de winkel hebben wij behang van Arte, Eijffinger, Masureel en nog meer. Ontdek, voel en kijk je ogen uit in de winkel. Kom je gezellig langs?

Winkels
Bo
Geschreven door
Bo

Blogger bij Thuisin. Ik inspireer je met mijn blogs op het gebied van interieur en trends! Lees je mee?

Lees meer over Bo