Arte

Op zoek naar hoogwaardig behang met internationale allure? Dan zijn de behang collecties van Arte een goede keuze.

Arte behang, de verfijnde muurbekleding

Naast subtiele ontwerpen is er ook extravagant behang met een voelbare structuur. De high-end muurbekleding van Arte wordt duurzaam geproduceerd.

Het bedrijf Arte bestaat al sinds 1981 en haar prachtige, verfijnde behang zie je wereldwijd terug in stijlvolle woonkamers, klassieke interieurs of bijvoorbeeld luxe hotels. Want ook voor projectinrichtingen is de muurbekleding van Arte een exclusieve keuze die stylisten graag maken.

Arte muurbekleding is extravagant en edgy

Arte muurbekleding is altijd vernieuwend omdat het team van ontwerpers ieder jaar een nieuwe collectie lanceert. Behang van Arte is van excellente en hoogwaardige kwaliteit. Dat zie je ook terug in de exclusieve of edgy namen als: Facet, Monsoon, Itaya, Les Cuirs, Yumiko, Moooi, Khatam en ga zo maar door. Naast subtiele ontwerpen met een zichtbare structuur zijn er ook collecties met intrigerende patronen, zoals python, of met een royale glans. Met behang van Arte haal je een internationale sfeer in huis.

Meer inspiratie: bekijk hier behang voor een zomers gevoel.

Arte: van België tot L.A.

Arte is gevestigd in het Belgische Zonhoven waar een grote voorraad aan producten opgeslagen wordt. Naast de showroom in Culemborg zijn er locaties in Parijs, Los Angeles en Londen. Uiteraard is dit internationale bedrijf ook op het gebied van duurzaamheid constant bezig om processen verder te verbeteren en groene maatregelen te realiseren.

Laat je inspireren door de wereldse behang collecties of kies jouw mooiste Arte behang uit, de prachtige behang stalen laten wij je graag in de showroom zien.

Bezoek onze winkel

Arte en duurzaamheid

Als internationale producent en leverancier van high-end muurbekleding streeft men bij arte ernaar om technologische kunde en inventiviteit te benutten en een duurzaam huwelijk tussen mens, milieu, design en emotie te leven. Hier een aantal punten :

  • De inkt voor de dessins is uitsluitend watergedragen
  • Geen giftige of milieubelastende reinigingsmiddelen nodig
  • Geen gebruik van zware metalen of stabilisators op basis van cadmium
  • Materiaalmix met grondstoffen uit de natuur als wol, grassen, bananenbladeren…
  • Arte werkt samen met papier en vlies leveranciers die FSC-gecertificeerd zijn
  • Afval en overschotten worden beperkt tot een minimum
  • Productie en kantoren draaien op groene stroom en gas
  • Naast LED-verlichting reduceert ook de zuiveringsinstallatie de impact op het milieu
  • Voor het transport werkt Arte samen met logistieke partners die aan de Euro VI-norm voldoen
  • De muurbekleding producten zijn grotendeels recyclebaar

Zo zorgt Arte ervoor dat je deze exclusieve muurbekleding met een gerust hart kan aanschaffen. Meer inspiratie? Bekijk hier behang met patroon.

Wil jij graag een van de prachtige Arte dessins op jouw muur?

Bij Thuisin helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuzes. De 3D-achtige behang collecties van Arte kan je in onze showroom bij jou in de buurt zien, voelen en beleven. Welke materialen, structuur en kleuren passen perfect bij jouw interieur? Wij nemen je graag mee op ontdekkingsreis! Er is zelfs een collectie met de toepasselijke naam Nomads. En het behangen mag je aan onze vakmensen overlaten wanneer je wilt. Dan weet je zeker dat het dessin straks op de muur van je woonkamer perfect uitkomt.

Behang service en ontzorging