Eijffinger

Eijffinger Museum behang

Bij Thuisin hebben wij een ruime collectie behang van het merk Eijffinger met vele kleuren en dessins. Om ieder interieur eigen te maken.

Eijffinger behang

Bij Thuisin hebben wij een uitgebreide keuze in behang. Eén van de merken behang die je bij ons in de winkel zult tegenkomen is Eijffinger. Een merk met veel keuze in behang en verschillende collecties, dat een brede doelgroep aanspreekt. Met de veelal kleurige dessins willen zij vele kamers in de wereld mooier maken. Eijffinger is een creatief bedrijf, wat naast behang ook gordijnstoffen ontwerpt en haar gehele productie in eigen huis houdt.

Een uitgesproken collectie met aparte dessins en kleuren past al 145 jaar in de interesse van Eijffinger. Daarnaast zijn ze nieuwsgierig en volgen ze zeker de laatste woontrends. Zo letten zij op kleuren, vormen en materialen. Die woontrends vertaalt zij op haar eigen manier naar ons eigen interieur. Een interieur wat steeds meer laat zien van onze eigen identiteit. Een huis, een interieur die uitstraalt wie jij bent. Thuisin kan daar, samen met de ruime keuze behang van Eijffinger, iets aan toe voegen.

Maak een afspraak
Eijffinger Museum behang

Collecties Eijffinger

In totaal heeft Eijffinger zo’n 40 collecties behang. Iedere collectie heeft haar eigen thema. Zo heb je vast de collectie ‘Masterpiece‘ voorbij zien komen met behang van verschillende kunstwerken uit het Rijksmuseum. Of ‘Stripes +’, met een verzameling van behang met, zoals je al kan raden, allemaal strepen.

6 x behang voor een zomers gevoel

Eijffinger gordijnen

Naast een grote collectie behang heeft Eijffinger ook een ruim assortiment aan gordijnstoffen. Of je nou graag effen stof wilt of juist met een gave print. Eijffinger heeft het! Kies uit overgordijnen, inbetweens of vitrages. Eijffinger gordijnen zijn creatief, uitgesproken en van goede kwaliteit. Allemaal geheel volgens de laatste trends.

Wil je meer zien van alle collecties van Eijffinger? Bekijk dan de behang-boeken bij ons in de winkel.

Kom langs in de winkel