Masureel

Behang met passie voor kunst en kwaliteit. Met een geheel eigen stijl en in modieuze kleuren.

Masureel

De familie Masureel gaat terug tot de 16e eeuw. Met hun herkomst uit West-Vlaanderen dragen zij een groot cultureel erfgoed met zich mee. De collecties van Masureel zijn gebaseerd en geïnspireerd uit deze historische achtergrond maar zitten ook vol met moderne & hedendaagse kunst.

Frisse look met vleugje elegantie

Behang dat warmte en sfeer creëert in jouw interieur. Masureel brengt behang met passie voor kunst en kwaliteit, van klassiek tot modern. Met een geheel eigen stijl, een unieke identiteit en in modieuze kleuren.

De ontmoeting tussen kunst en gevoel vormt de rode draad voor deze behangcollectie. Vernieuwende en exclusieve wanddecoratieproducten, zorgvuldig vervaardigd in het Masureel laboratorium en op het weefgetouw. Het resultaat? Een tijdloze, verfijnde en discrete luxe in jouw interieur. Masureel biedt elke muur een frisse look en een vleugje elegantie.

Bloemen, vogels, gebouwen, personen: noem maar op of het staat op het hoogwaardige vlies- en textielbehang van Masureel.

Deel dit bericht
Karin
Geschreven door
Karin

Ben je op zoek naar de beste vloer, de nieuwste raamdecoratie of trendy muurverf? Voor jouw interieur kies je het liefst goede producten van je favoriete merk. Ben je fan van Eijffinger, Moduleo, Sikkens of Luxaflex? Ontdek met welke top merken wij werken! Wie weet zie je zelfs een heel mooi merk staan dat je nog niet kende? Kom naar de showroom en voel, beleef en bekijk de product stalen en combineer de producten tot jouw mooiste interieur!