Een behang collectie om bij de watertanden; ‘Waterfront van Eijffinger'

Enthousiast als ik ben kan ik het niet laten om de nieuwe collectie behang van Eijffinger eens flink onder de aandacht te brengen. Kijk je mee?

Een momentje om naar uit te kijken; de nieuwe collectie: Waterfront van Eijffinger

Vinden wij dan tenminste. Een nieuwe collectie behang van Eijffinger. En waarom we er altijd naar uitkijken? Omdat het altijd een übertrendy collectie is, geheel passend bij wat hip is op dit moment. Vanaf nu ligt de collectie Waterfront in de winkel. De naam zegt het al een beetje. Het heeft nogal met water te maken. Speels en toch strak, dat maakt het geschikt voor ieder interieur en smaak. Zonder een waterval aan woorden, hier een kleine impressie van de nieuwe collectie. Meer zien? Dat kan vanaf nu in onze winkels. Daar hebben we de behang boeken al voor je klaarliggen.

Bekijk ons fotobehang

Van buiten naar binnen

Tijd om een beetje weg te dromen in de schittering van het water. Gewoon de natuur en de rand van het land en het water vastgelegd op behang, rechtstreeks bij jou op de muur. Het lijkt wel geschilderd door de natuur met de elementen lucht, water en aarde in het kleurenpalet. Van buiten naar binnen, met een fris briesje lucht. Ontspannen en volledig tot rust komen kan nu met Waterfront. Heb je er een beetje een beeld bij?

Inspiratie? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Eijffinger zelf

Zoals Eijffinger zelf zegt: “Waterfront is een collectie die verstild is in het moment. Gedroogde veldbloemen in zeefdruk, het verfijnde patroon van een kievitsei op een matte achtergrond. Woeste wolkenluchten, schuimkoppen op het wateroppervlak. De rimpeling van het water, zacht glanzend in reliëf. Zwierende bladeren en subtiel glinsterende lijnen in het veld. Wallpowers met wuivende halmen, golven in aquarel, overvloeiende kleurlagen en een boeket van gedroogde grassen.”

Bekijk ons behang met print

Combineren met kleur

Dus enthousiast door de nieuwe collectie? Dan herhaal ik het nog een keer: kom naar de winkel om ze in het echt te ontdekken. Klinkt raar, maar behang voelen is ervaren. Ook kan je gelijk een kleur verf bepalen die erbij past. Want als je gaat behangen, dan heb je vaak ook een nieuw kleurtje voor op je muren of je kozijnen nodig. Wedden ;-). Ach ja, als je toch bij Thuisin bent, kan je dat gelijk uitzoeken.

Geniet van de collectie!

Kom naar onze winkel!