Irritante vliegen & muggen: weg ermee!

Erg irritant die vliegen en muggen. Zeker die irritante muggen als ik slaap. Maar hey, elk nadeel heb z’n oplossing ;-). Horren! Hoe zo’n simpele oplossing mijn probleem (en van vele anderen) oplost wil ik niet voor me houden. Lees daarom mijn blog!

Horren bij Thuisin

Halleluja, de zomer is begonnen. En ik hoor Piet Paulusma de voorspelling voor deze zomer al opnoemen: hitte, warme temperaturen én onstuimige buien! Echt zomer dus. Ik hou ervan mensen. Niet alleen ik: muggen en vliegen vinden een hete en soms natte zomer ook heerlijk. Laat ik die nou net, net als de rest van de mensheid, deze best irritant vinden.

Goed, oké, prima die muggen en beestjes, maar alsjeblieft alleen buiten. Niet als ik net aan het afkoelen ben binnen op de bank. Of als ik net aan het eten ben. Of geconcentreerd aan het werk ben en een vlieg het voor elkaar krijgt steeds op hetzelfde plekje op mijn been te zitten. En zeker niet van die irritante muggen als ik slaap. Maar hey, maar elk nadeel heb z’n oplossing ;-). Horren! Hoe je zo’n simpele oplossing mijn probleem (en dat van vele anderen) oplost wil ik niet voor me houden.


Voor iedere deur of raam een hor

Voor je raam, deur, dakraam. Een hor past voor alles in huis wat je open kan zetten. Vliegen en muggen maken geen schijn van kans. En wij zullen Thuisin niet zijn als we je niet keuze geven in verschillende horren. Zo hebben wij hordeuren van Luxaflex® of Unilux in plissé, rol of schuif. Of voorzethorren, rolhorren en vaste horren. Voor iedere deur en raam de beste oplossing. Zelfs in verschillende kleuren gaas. De versie Clearview®, heeft zelfs gaas die je bijna niet ziet. Een licht stripje aan de onderkant zorgt ervoor dat je ‘m wel ziet trouwens.

Poll-Tex® horren

Last van astma of hooikoorts? Het speciale Poll-Tex® gaas houdt pollen tegen. Nóg een probleem van de lente en zomer opgelost. Toch nog 1 tip van de ervaringsdeskundige: wacht niet te lang met het plaatsen van je horren. Je hebt er zo zó zoo veel profijt van. Benieuwd naar alle hor-opties? Laatste tip: Thuisin! Zeg maar dag dag tegen de muggen en vliegen!

Tot snel!