Binnenkijken bij Romy & Jelle

Project details
Datum
juli 2021
Opdrachtgever
Jelle & Romy
Ruimte
Woonkamer, Hal
Uitvoerder
Thuisin Wico Living & Colors
Producten
Raamdecoratie, PVC vloeren, Tapijt, Vloeren

Bij een stijlvol huis, hoort een stijlvol plan! Dat is wat Thuisin heeft gemaakt voor Romy & Jelle. Met het behang als eyecatcher.

Samenwerking tussen WICO en Jelle & Romy

Toeval bestaat niet. Of naja, een beetje dan. Want het contact tussen klant (Jelle) en Thuisin WICO (Ronald, eigenaar) is gelegd liggend in het ziekenhuis. Jelle ontdekte bij WICO de mooie wandbekleding, liet het aan Romy zien en zij raakte verslaafd. Keuze voor dé winkel voor het mooie behang was snel gemaakt. En als je elkaar kent en fan bent van de producten, dan is een plan maken voor een complete inrichting natuurlijk zo gedaan. Voor hun oude huis zijn Jelle & Romy al eens op bezoek geweest bij WICO om behang en verf uit te kiezen. Bij het verhuizen wisten ze natuurlijk gelijk wie ze in moesten schakelen voor een compleet plan en daar is deze prachtige inrichting uit voort gekomen.

Thuisin Wico Living & ColorsWico

Uitwerking van het plan

Interieuradvies bij Thuisin Wico in NijmegenJelle & Romy hebben een oud huis gekocht waar ze de stijl van het oude graag terug wilden blijven zien. Christel heeft daarin meegedacht. Romy zelf is interieur fanaat, zonder trendgevoelig te zijn en daarom zoekt ze het liefst items uit die niet standaard zijn. Zoals de gele bank die ze al tijden heeft, alleen zie je gele banken inmiddels overal. Daarom heeft Romy wel gekozen voor een uniek behangetje op de muur. Een spraakmakend behang, want iedereen die bij hun in huis komt heeft het erover.

De stijl heeft Christel samen met het stel terug laten komen met de komst van een visgraat pvc vloer en stijlvolle jaloezieën. Voor de praktische kant hebben ze voor tijdloos tapijt gekozen voor op de trap en de bovenverdieping.

WICO Living & Colors in Nijmegen is van een speciaalzaak voor verf, naar een complete woninginrichter gegaan. De inspirerende winkel waar kwaliteit van de producten voorop staat, is in de handen van Ronald en Christel. Met interieuradvies, nog steeds veel verf en vakkundig personeel maken ze van ieder interieur een plaatje.

Verf & behang

Het behang is wel echt de eyecatcher van de kamer. Het behang van de Arte Mooi (MO2071) collectie geeft gelijk sfeer aan de kamer. En met de rest van de kleuren in de woonkamer, past het perfect. Dit behang was ook het eerste wat Romy had uitgekozen voor de woning.

Alle verf hebben ze ook uitgezocht bij WICO. Naar eigen smaak, maar met volledig advies (en geduld, want keuzes maken is lastig) van Christel. Christel heeft ook gezorgd voor een schilder voor het mooiste resultaat.

Vloeren

Beneden hebben ze gekozen voor een visgraat pvc vloer van de Thuisin collectie, Limoges Beige. Op advies van Christel is het een vloer zonder gelige ondertoon. Het moest een natuurlijke warme uitstraling geven, passend bij het huis. De visgraat vloer zorgt voor de knusheid in de ruimte. Naast dat het past bij de oude stijlvolle uitstraling van het huis, voelt het visgraat motief beter aan dan rechte planken.

Boven op de slaapkamer, werkkamer, hal en op de trap hebben ze gekozen voor tapijt, de LOOK Gezellig Praten (610). Een fijne en praktische keuze, zeker aangezien de vloer iets ongelijk was (krijg je met oude huizen). En wees eerlijk, vloerbedekking in je slaapkamer is toch echt wel lekker warm als je uit bed stapt.

Alle vloeren zijn gelegd door de vakmensen van Thuisin WICO. Zo heb je zelf geen gedoe en weet je zeker dat de vloeren perfect liggen.

Raambekleding

In de woonkamer hebben Jelle & Romy gekozen voor houten jaloezieën van Zonnelux, de 5676 50 mm. Naast de praktische kant, staan houten jaloezieën ook goed bij het huis. Om niet teveel af te wijken van het geheel, hebben ze boven gekozen voor bijna dezelfde jaloezieën, alleen dan van aluminium, de Zonnelux 9011 50 mm. In de keuken hangen rolgordijnen ook van Zonnelux, de M10120-2525.

Een woonkamer is pas af met gordijnen. Zo hebben ze hier gekozen voor licht bruine in-betweens van LOOK Ambit (180 Cubus 2). Deze hangen aan een gordijnrail van Interstil.

Wil jij dit ook?

Prachtig eindresultaat toch? Jelle & Romy zijn in ieder geval erg tevreden. Ze hebben zelfs de buurvrouw al ‘aangestoken’ om ook naar WICO te gaan.

Is jouw woonkamer, slaapkamer of gewoon je hele huis toe aan een opknapbeurt inclusief plan uit de handen van één van onze Thuisin professionals? Kom dan op afspraak langs bij een winkel bij jou in de buurt, of neem contact met ons op!

Maak een afspraak

Sandra
Geschreven door
Sandra

Thuisin biedt alles onder 1 dak; verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren en kasten op maat. Van totaalinrichtingen tot het behangen van het kleinste kamertje, van een volledige nieuwe vloer op de benedenverdieping tot dat ene rolgordijn op de kinderkamer. In onze winkels vind je advies en inspiratie. Daarbij blijft het ook mooi om te zien hoe het eindresultaat is bij iemand anders in huis waar wij zijn geweest.

Met onze 'Binnenkijkers' laten wij jou overal lekker binnenkijken zodat jij inspiratie opdoet om zelf thuis mooi te wonen! Kijk je mee?

Lees meer over Sandra