Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1975 beoordelingen van klanten.

4 x behang; net even iets anders!

Behang, je hebt het in alle soorten en maten. Zo ook een beetje apart!

Door: Gemma op 30/03/2017

Prints

Je hebt een saaie muur in je woonkamer. Een kleurtje heb je al geprobeerd, alleen krijgt die muur maar niet die uitstraling die je hem gunt. Je gunt je mooi klasse, je wilt dat hij opvalt. De andere muren eromheen moeten jaloezie voelen en wensen dat zij die ene saaie muur waren. Want jij gaat de saaie muur behangen. En niet met een normaal patroon. Nee! Jij gaat hem behangen met één van de fotobehangetjes van Noordwand (Komar). Aangezien de keuze gigantisch is, neem ik je mee in 4 prints die nèt even iets anders zijn dan anders!

Urban Jungle behang

De ene vindt het heftig, de andere ‘apart’. Ik vind het geweldig! Helemaal in de botanische trend van nu mét een stoere ondergrond. En de kleuren zijn fantastisch! Ik ben fan!

 

 

 

 

 


Black Curls

Je kan je neefje of nichtje uitnodigen om je saaie muur te bekliederen. Maar je kan het ook professioneel laten doen. Ik kies voor het laatste! Het is stoer, past in ieder industrieel/modern interieur en je kan ernaar blijven kijken. Toch neutraal met zwart en alles behalve saai!

 

 

 

 

 


Shadows

Je kent het vast! Je bent op het strand van bijvoorbeeld een tropisch eiland. Vanuit je hangmat zie je de schaduw van de palmbomen naast je. Je hoort de zee in de branding en je neemt nog een slokje van je mierzoete cocktail. Nu heb ik geen invloed op het klimaat, maar ik kan je al wel een beetje helpen door je dit behangetje te tippen! Alleen nog een cocktailtje erbij en je waant jezelf op de Malediven. Yes please!

 

 

 


Flower Wish

Ben je een kleurige romanticus? Dan is dit behangetje helemaal passend voor je zielige saaie muurtje. Mijn hart gaat in ieder geval al sneller kloppen bij deze warme kleuren en het grafische bloemenpatroon. Fantastisch voor in je slaapkamer, maar waarom niet gewoon in de woonkamer voor je saaie muurtje?

 

 

 

 

Welke kies jij voor je saaie muurtje? Bekijk de gehele collectie online!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9291139240506 op basis van 1975 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging