Author overview

Annemiek van Til
Annemiek van Til
Bianca
Bianca

Ik ben Bianca, al meer dan 13 jaar onderdeel en één van de diehards van Thuisin. Er is geen behang wat geheimen kent voor Bianca. Samen met haar collega Marjolein behangen zij de moeilijkste behangetjes.

Of het nou gaat om Arte, Eijffinger, Masureel of Noordwand. Onze specialist in behang geeft graag advies. Benieuwd wat er allemaal te vertellen is over verschillende soorten, maten en merken behang? Lees het op onze website, we vertellen je er alles wat je moet weten.

Bo
Bo
Demi
Demi
Dominique
Dominique
Jean-Pierre
Jean-Pierre
Karin
Karin
Roel
Roel

Ik ben Roel Wesselink en ben ruim 20 jaar werkzaam bij Thuisin van der Woude. Mensen zien mij als de Verfspecialist. Daarnaast ontwerp ik samen met onze klant de kasten op maat van allure. Uiteraard doe ik alle werkzaamheden binnen ons bedrijf.

Sandra
Sandra
Wim
Wim

Mag ik even voorstellen: Mijn naam is Wim , getrouwd, vader en opa.

In het dagelijks leven en ik bedrijfsleider bij Thuisin Henk van Wijk in Tiel.

Wij zijn gespecialiseerd in verf en non-paint, maar ook alles wat met vloeren, raamdecoratie etc. heeft te maken. Ik heb mij onder andere gespecialiseerd in maatwerkkasten. Het is heel leuk om wasmachinekasten, kledingkasten of woonkamerkasten op maat te tekenen en te laten monteren. Samen met de klant de te tekenen ruimte maximaal benutten is het doel.