We kunnen ons voorstellen dat je geen keuze kunt maken uit al die verfbenodigdheden. Daarom staan we in de winkel altijd voor je klaar met het beste advies én hebben we de juiste verfbenodigdheden ook in huis! Zo zit je nooit zonder rollers, kwasten of bijvoorbeeld afplaktape.

In ons assortiment vind je onder andere behang van Eijffinger, Arte, Rasch, Hooked on Walls en Noordwand. Dit is echter een kleine greep uit de collectie. Kom daarom gezellig langs in de winkel om de uitgebreide collectie te bekijken!

In ons assortiment vind je alle muurverf van onder andere Sikkens, Sigma en Flexa Pure. We kunnen de verf zelfs in elke mogelijke kleur voor je mengen!

Bij Thuisin vind je pvc tegels van onder andere Moduleo, mFLOR, Forbo, COREtec en ons eigen Thuisin merk. In onze winkel laten we je graag de verschillende merken zien.

In ons assortiment vind je onder andere de (buiten)verf van Sigma, Sikkens, Flexa Pure en LOOKin!

Als je voor tapijt kiest, wil je wel dat dit lekker strak gelegd wordt. Zorg daarom dat je ondervloer egaal is envochtvrij. Zo gaat je tapijt langer mee. Bij Thuisin denken we graag met je mee. Bezoek voor advies, inspiratie, inmeten en leggen van je tapijt onze winkel.

Gordijnen kunnen op meerdere manieren worden opgehangen. Aan een rail of een roede zijn meeste gebruikte methodes. De rails lijken over het algemeen redelijk standaard, maar er zijn er zijn wel degelijk verschillen. Vraag de Thuisin-winkelier, die legt het graag uit.

Bij roedes is er meer variatie. Roedes zijn van metaal of hout en daarin is grote keus. Dunne en slanke metalen roedes, roedes met krullen, in chroom of matzwart of een andere kleur, in hout in verschillende kleuren en met of zonder versieringen, er is veel mogelijk.

Wanneer de gordijnen niet te zwaar zijn, kun je ook kiezen voor spandraden. Dit wordt meestal gedaan in strakke, moderne interieurs.

Ringen aan roedes

Bij het ophangsysteem hoort ook een wijze van ophangen, direct aan het gordijn. Dat kan aan haken (bij een rail) of aan ogen (bij een roede). In dat laatste geval worden er boven in het gordijn ringen gestansd. Een andere manier, wanneer het gordijn niet te zwaar is, is het gebruik maken van strikken.

Dat is afhankelijk van je smaak! Je kan kiezen uit een enkele, dubbele of wave plooi. Bij de laatste plooi valt het gordijn mooi golvend en zie je de gordijnrails altijd iets, dus prettig om de rails ook met zorg uit te zoeken. Dat kan allemaal in één keer bij Thuisin. Wij bieden alles onder 1 dak!

Om een gordijn lekker te laten plooien, wordt het bovenaan geplooid. Dat kan met een enkele plooi, een dubbele plooi, een triplooi of een enkele of dubbele retourplooi. Let op: hoe meer plooien, hoe meer stof je nodig hebt. De keuze van het aantal plooien is persoonlijk en hangt ook af van de stof.

De wijze waarop geplooid bepaalt mede het zicht en de Thuisin winkelier geeft graag advies en komt desgewenst thuis opmeten.

Je hebt bij Thuisin altijd voordeel: het confectioneren van gordijnen staat in Nederland op een hoog peil en wij werken altijd met gespecialiseerde ateliers die deze standaard kunnen garanderen.

Inclusief gemak van elektrisch bedienbare raamdecoratie kan je kiezen uit multifunctionele dupligordijnen, verschillende soorten jaloezieën en rolgordijnen. En wat je ook kiest; de keuze is groot in soort stof, kleur en dessin!

Voor een dakraam kan je uit verschillende soorten raamhorren kiezen:

Rolhor, dit hor rolt op in een cassette die je meestal aan de bovenkant van het raam bevestigt.

Een voorzet raamhor, het frame van de hor monteer je aan de buitenkant op het raam, het gaas schuif je makkelijk van links naar rechts (of andersom, wat jij kiest)

Een voorzet raamhor waarbij met tweedelig gaas, bij dit type hor zit het frame op de buitenkant van het kozijn. Het gaas van de hor is in het midden opgesplitst waardoor je een linker en een rechter helft hebt. Ideaal voor bredere dakramen want je kan met een tweedelig voorzethor er ook voor kiezen om maar een kant te openen.

Raamhorren voor dakramen kan je op maat laten maken, het inmeten en motneren van de horren mag je graag aan onze vakmannen overlaten. Dan weet je zeker dat de raamhorren straks perfect passen bij jouw dakraam en geniet je heerlijk van een insectenvrije kamer.

Wanneer je een draairaam hebt dat je ook kan kantelen, dus met draai-kiep functie dan kantelt het raam naar binnen. Dit is de reden dat een hor doorgaans aan de buitenkant van het raam zit. de meeste mensen kiezen voor een inzet hor, dit raamhor wordt tussen het raamkozijn geklemd. Daarom wordt het ook wel inklem hor genoemd. Een andere optie is de voorzethor, deze wordt op het kozijn van je draaikiep raam bevestigd, wederom aan de buitenkant. Heb je vragen rond horren voor draai kiep ramen? Kom naar de winkel, wij adviseren je graag! Ook het inmeten en monteren mag je aan onze vakmannen overlaten.