Interieuradvies bij Thuisin van Dijk in Veenendaal

Ben jij toe aan wat nieuws? Kom dan naar Thuisin van Dijk in Veenendaal voor passend interieuradvies.

Interieuradvies

Je hebt net een nieuw huis gekocht of je bent toe aan een verbouwing. Dan komt er al veel bij kijken qua keuzes voor je nieuwe woninginrichting. Lastig, zeker als je zelf het gevoel voor inrichten niet gelijk hebt met daarbij altijd tijd te weinig. Daarom bieden we ook interieuradvies.

Bij aanschaf van een nieuwe vloer, raamdecoratie, gordijnen of behang & verf voor je woning, kan je wellicht dit interieuradvies goed gebruiken. Een plan opgesteld door onze stylisten waarbij ze kijken naar kleuren, materialen en het licht. Onze stylisten hebben een brede, actuele productkennis en staan in de winkel in Veenendaal voor je klaar om je te adviseren bij deze keuzes. En stellen, samen met jou, een geheel plan op.

Thuisin van Dijk wil bijblijven

Onze medewerkers zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. ‘Bijblijven’ vinden we erg belangrijk en het doorgeven van de laatste interieurtrends geven we graag door. Met onze ruime collectie van woninginrichting valt zoveel te combineren. Het heeft allerlei verschillende kleuren, structuren en materialen. En daar vallen ook bijzondere of creatieve producten onder, denk bijvoorbeeld aan de trendy pvc vloeren van Moduleo! Wij helpen je met deze combinatie en maken daar een smaakvol geheel van.

Vanaf de eerste oriëntatie tot en met de uiteindelijke uitvoering voorzien we je van styling advies. En dat advies gaat ver, van tips over welke kleur gordijnen past bij je cognac kleur bank tot de laatste trends op het gebied van bijvoorbeeld pvc vloeren, verf en behang. Dat is onderdeel van onze service en hiermee garanderen we dat je nieuwe aanschaf precies past op de plek en in je interieur. Of je nu bij ons in de winkel komt, of je wilt graag advies in je eigen huis: het is allemaal mogelijk. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Het beste interieuradvies van Veenendaal, Ede, Bennekom en Amerongen

Wil je graag persoonlijk interieuradvies en kom je uit de buurt van Veenendaal? Dan komen we graag bij je thuis om je te adviseren over de laatste trends met daarbij rekening houdend met wat het beste past bij jouw leefomgeving. Wat past het het beste bij elkaar en waar heb je op lange termijn het meeste profijt van? Maar ook, hoe vaak ben je thuis en wat is je gezinssituatie? Wij geven je de tips om je te laten genieten in een huis dat af is!

We staan voor je klaar in het gebied rondom Veenendaal wat reikt van Rhenen naar Renkum en van Kesteren tot Lunteren. Woon je in onze regio? Maak dan een afspraak voor volledig advies, of kom langs aan de Groenveldselaan 43 in Veenendaal.