Allure

Naar welke kast je op zoek bent: Allure heeft hem voor je! Geheel op maat gemaakt in welke kleur je ook wenst. Laat je kast uittekenen in onze winkel en laat hem plaatsen door Allure.

Bij Allure vind je jouw droomkast - voor iedere wens een passende oplossing!

Allure kasten op maat

Als je op zoek bent naar een maatwerkkast, dan zijn de kasten van Allure perfect! Niets gaat boven het gemak, kwaliteit en uitstraling van Allure maatwerk kasten. Van kledingkasten tot wasmachinekasten bij Allure zijn ze expert in het produceren van kasten op maat voor de meest diverse situaties en afmetingen.

Een smalle overloop, schuin dak of kleine kamer zijn ineens geen probleem dankzij de kasten van Allure. Met de kasten op maat van Allure wordt de ruimte optimaal benut én dat in de stijl die helemaal bij jou past! Bij Thuisin adviseren wij je graag rond de perfecte kast voor jouw woonsituatie. En het inmeten en monteren mag je aan onze vakmensen overlaten.

Maak een afspraak

Voor welke kast ga jij?

Een Allure kast op maat is verkrijgbaar in talloze dessins. Heb je een schuin dak? Dan maken we de kast passend! Heb je een schoenencollectie die uitpuilt? Dan zorgen we voor voldoende opbergruimte. Je kan dan nog kiezen om de kast af te sluiten met draai- of schuifdeuren. Zelfs een open wandkast van Allure is mogelijk. Denk aan een tv-meubel of een ensuite kast. Vergeet ook niet de inloopkasten met de nodige handigheidjes zoals een garderobe-stang met lift, of een stropdassen-rek.

Kom langs in onze winkel