Allure

Naar welke kast je op zoek bent: Allure heeft hem voor je! Geheel op maat gemaakt in welke kleur je ook wenst. Laat je kast uittekenen in onze winkel en laat hem plaatsen door Allure.

Allure kasten op maat

Als je op zoek bent naar een maatwerkkast, dan zijn de kasten van Allure perfect! De kwaliteit is hoogwaardig en daarbij kan jezelf je wensen en behoeften toepassen. Een kast van Allure is niet alleen een kast die past in de ruimte, maar die ook past bij waar jij hem voor wilt gebruiken.

Voldoende opslagruimte, een perfecte opstelling, afsluiten zoals jij wenst en met de nodige accessoires. Heb je een schuin dak? Dan maken we de kast passend! Heb je een schoenencollectie die uitpuilt? Dan zorgen we voor voldoende opbergruimte. Je kan dan nog kiezen om de kast af te sluiten met draai- of schuifdeuren. Zelfs een open kast van Allure is mogelijk. Denk aan een tv-meubel of een ensuite kast. Vergeet ook niet de inloopkasten met de nodige handigheidjes zoals een garderobe-stang met lift, of een stropdassen-rek.

Kom je bij een Thuisin winkel en zoek je een kast op maat, dan maken we een tekening in het systeem van Allure. Jij bepaald en wij geven je persoonlijk en vakkundig advies. Meer weten over Allure en de kasten op maat? Maak een afspraak en kom langs!