A.S. Création

A.S. Création is een internationaal opererende producent van unieke behang collecties. Het internationale karakter zie je ook terug in namen van de collecties: Cuba, Metropolitan stories of AP Castello. Verrassende kleurcombinaties en ambachtelijke dessins gaan hand in hand. Met behang van A.S. Création geef je allure en internationale chic aan je kamer!

Met het behang van A.S. Création tover jij een kunstwerk op je muur!

A.S. Création

Het bedrijf A.S. Création werd in 1974 opgericht. Sindsdien kan jij je muren tot leven brengen met de stijlvolle behang dessins van A.S. Création. Het is een toonaangevend merk voor behang en ook gordijnen. De productie locatie is gevestigd in Duitsland.

Met vestigingen in Frankrijk, Engeland en Rusland is A.S. Création een internationale speler in de wereld van hoogwaardig behang. Dit zie je terug in collecties als Metropolitan stories, Atelier 47 of Histoy of Art. Ben je bijvoorbeeld fan van grafische vormen? De collectie Atelier 47 biedt speelse en grafische elementen.

De combinatie van ingetogen lijnen en opvallende kleuren zorgt voor eigenzinnige en eigentijdse ontwerpen binnen alle collecties. Laat je betoveren door de prachtige behang ontwerpen van A.S. Création!

Maak een afspraak

Behang met stijl en internationale allure

Behang met karakter, dat ontdek je binnen de behang collecties van A.S. Création. Met veel oog voor details worden de behang ontwerpen samengesteld. De bijzondere combinaties van kleuren, vormen en elementen uit de natuur zorgen ervoor dat je nooit uitgekeken raakt op dit prachtige behang. De collectie Metropolitan stories is hier een prachtig voorbeeld voor.

Details vanuit de hele wereld zijn gecombineerd met eigentijdse kleuren en zo ontstaat er behang met allure. De verfijnde patronen lijken zo van een Indiase markt geplukt. Er valt nog veel meer te ontdekken zoals behang met subtiele kooikarpers, prachtig mozaïek, bladeren en exotische bloemen die zo uit de jungle geplukt lijken.

Kom langs in onze winkel


Behang voor elke woonstijl

A.S. Création biedt diverse behangcollecties die aansluiten bij uiteenlopende woonstijlen, zoals Scandinavisch met zachte kleuren en natuurlijke texturen, of industrieel met ruwe materialen zoals beton- en baksteenmotieven. Ook modern, klassiek, bohemian en andere stijlen worden door hun assortiment ondersteund.

Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste behang keuzes, en het behangen mag je ook door onze vakmensen laten doen als je wilt.

Boek jouw interieuradvies