Best Wool Carpets

Best Wool Carpets

Bij Best Wool Carpets kies je niet zomaar een vloerkleed; je kiest voor een vloerkleed gemaakt van natuurlijke materialen, voornamelijk authentiek wol. Deze vloerkleden zijn niet alleen mooi en stijlvol, maar ook duurzaamheid. Met een vloerkleed van Best Wool Carpets voeg je warmte en elegantie toe aan je huis, terwijl je bewust kiest voor een natuurlijk materiaal en de tijdloze, duurzame allure omarmt.

Best Wool Carpets: waar elke stap op wol een verhaal vertelt van luxe, stijl en duurzaamheid.

Best Wool Carpets

Een vloerkleed, of ook wel karpet genoemd, maakt je kamer af. Met een Best Wool vloerkleed van de collectie Monasch heb je een echt en eerlijk natuurproduct van wol in huis. Ontwikkeld, geproduceerd en op maat gemaakt in Nederland (Best). Karpetten voor mensen die kwaliteit waarderen. Daarbij is wol is een hoogwaardig product en past het in elk interieur.

Best Wool heeft ook kamerbreed tapijt van de collectie Puur Natuur. Met wel 16 structuren in 83 kleuren zit daar zeker een tapijt bij voor jouw woonkamer, slaapkamer, trap of speelkamer.

De collecties Monasch en Puur natuur bekijk in je onze Thuisin winkel. Doe gerust inspiratie op qua vorm, kleur en afmetingen. Jij bedenkt het, Best Wool maakt het.

Kom langs in onze winkel

De voordelen van wol

Zoals de naam als zegt, heeft Best Wool karpetten en tapijt van wol . Het wol is van perfecte kwaliteit en komt uit Nieuw-Zeeland en Zuid-Europa. Wol heeft vele voordelen, vandaar dat we ze graag voor je op rijtje zetten. Zo weet je zeker of wol de beste keuze is op jouw vloer.

  • Een wollen tapijt of vloerkleed is gemakkelijk schoon te maken - met stofzuiger én met vlekkenreiniger
  • Wol voelt ontzettend zacht, wat het comfortabel maakt om op te lopen, te zitten of te liggen
  • Wol is een duurzaam en natuurlijk product; je bent gelijk goed voor het milieu bezig

Wol heeft ook als groot voordeel dat het veilig is als het gaat om brand, het kan niet in brand. Daarnaast is wol een bepaalde luxe die je toevoegt aan je inrichting.

Meer weten over Best Wool Carpets, kom dan langs in onze winkel of maak een afspraak.

Maak een afspraak