INTR.

INTR. zorgt voor een prettig interieur dat bijdraagt aan de kwaliteit van leven. Daarbij wordt gewerkt vanuit de kernwaarden vakmanschap, verbinding, vernieuwing en vrijheid. Op 1 april 2019 is INTR. ontstaan uit een combinatie van twee gespecialiseerde groothandels in professionele vloer- en raamafwerking, namelijk Forinn & Bosgoed.

Assortiment INTR.

INTR. is een landelijk opererende groothandel met een compleet assortiment voor professionele vloer- en raamafwerking voor de Woning-, Projectinrichting en Parketspeciaalzaken. De toegevoegde waarde van INTR. bestaat uit een klantgerichte benadering, optimale service en een uitgebreid assortiment van uitstekende producten in A-merken en private labels zoals Saffier vloeren, Nuance raamdecoratie en Wepro rail, roede en horrenprogramma.

Maak een afspraak


Collectie

INTR. werkt voortdurend aan de verbetering van producten en diensten en streeft ernaar om samen met hun klanten “buitengewoon goed te zijn in alles voor binnen”. De hoofdvestigingen bevinden zich in Asten & Deventer. Daarnaast zijn er INTR. Points in Assen, Den Bosch, Hoofddorp, Hengelo, Heerenveen, Hoogeveen, Nieuwegein, Nuth, Ridderkerk en Zwolle.

Benieuwd geworden naar de collectie van INTR.? Kom dan gerust langs bij één van onze Thuisin vestigingen bij jouw in de buurt.

Kom langs in onze winkel