Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1983 beoordelingen van klanten.

INTR.

INTR. zorgt voor een prettig interieur dat bijdraagt aan de kwaliteit van leven. Daarbij wordt gewerkt vanuit de kernwaarden vakmanschap, verbinding, vernieuwing en vrijheid.

Op 1 april 2019 is INTR. ontstaan uit een combinatie van twee gespecialiseerde groothandels in professionele vloer- en raamafwerking, namelijk Forinn & Bosgoed.

Assortiment

INTR. is een landelijk opererende groothandel met een compleet assortiment voor professionele vloer- en raamafwerking voor de Woning-, Projectinrichting en Parketspeciaalzaken. De toegevoegde waarde van INTR. bestaat uit een klantgerichte benadering, optimale service en een uitgebreid assortiment van uitstekende producten in A-merken en private labels zoals Saffier vloeren, Nuance raamdecoratie en Wepro rail & roede en horrenprogramma.

INTR. werkt voortdurend aan de verbetering van producten en diensten en streeft ernaar om samen met hun klanten “buitengewoon goed te zijn in alles voor binnen”. De hoofdvestigingen zijn gesitueerd in Asten & Deventer. Daarnaast zijn er INTR. Points in Assen, Den Bosch, Hoofddorp, Hengelo, Heerenveen, Hoogeveen, Nieuwegein, Nuth, Ridderkerk en Zwolle.

Nuance raamdecoratie intr
Saffier vloeren intr.
Intr-roede

Collectie

Benieuwd geworden naar de collectie van INTR.? Kom dan gerust langs bij één van onze Thuisin vestigingen bij jouw in de buurt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9314170448815 op basis van 1983 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging